APBackUp 3.9.6022

Pin
Send
Share
Send

O nisi taimi e tatau ai ona e toe lagolagoina ni faila taua. Ole mea moni, e mafai ona faia lea e ala ile fausia-i totonu o mea faigaluega ole faiga, ae e le masani ona faigofie ma vave. I ia tulaga, o le sili filifiliga o le faʻaaogaina lea o polokalama faʻapitoa. I le tala lea, tatou te auiliiliina se tasi o sui o ia ituaiga polokalama, e pei APBackUp.

Taiala Faigofie Iopu

Ole faagasologa ole fausiaina ole galuega e faigofie tele pe a iai ole polokalame faapitoa e iai se fesoasoani faapitoa. I le APBackUp o le, ma e faʻatino uma gaioiga gaioiga e faʻaaoga ai. Muamua, e manaʻomia e le tagata filifili se tasi o le tolu ituaiga o galuega, faʻailoa le numera o le galuega ma faʻaopopo se faʻamatalaga pe a manaʻomia.

O le isi laasaga o le faʻaopopoina o faila. Afai e te manaʻomia ona sefe se tasi faila, ona e faʻapitoa lava lea ma alu atu i le isi laasaga, ma i le tulaga o se malosi tisiki vaega, e ono manaʻomia oe le vavaeʻese ni faʻatonuga ma laupepa. O lenei gaioiga e faia i le taimi ole laʻasaga lea, ma tuʻusaunoaga e filifilia i le faʻavae i totonu o le browser. I se faʻaopopoga, e mafai ona e filifilia se tasi o ituaiga o sefe ma suia faila.

Le isi, filifili le faʻatonuga o le a sefe le faʻamaumauga. O se filifiliga o fafo masini po o isi disk vaega o loʻo avanoa. A e manaʻomia le i ai o se faʻataʻitusi ma se aso i le igoa o faila taʻitasi, ona e manaʻomia le faʻaola i le taimi o lenei laʻasaga. E tumau pea e filifili le loloto o le faila ma alu i le isi laʻasaga.

Filifili le faʻafiafiaga o loʻo fai ai le faʻafitauli. E matua aoga tele lea ile faʻatulagaina ole kopi ole sisitema, talu ai o suiga i ana faʻatonuga e faia i aso uma. Le filifiliga o le taimi sili e fuafua faʻalagolago i manaoga o le tagata faʻaaoga.

E tumau pea e faʻaali le saʻo o lau faasologa. E tofu lava mea uma ma ii. E lava naʻo le faʻatulaga o le taimi talafeagai pe'ā oʻo le komepiuta i uta itiiti, ina ia vave kopiina ma e le afaina ai le faʻamafanafana o le galue ma se PC.

Galuega pasi

Ile taimi lava e uma ai le faia ole galuega, ona faʻaalia foi lea o ona faamalama. E i ai se numera tele o eseese tapulaa. O mea autu, ou te manaʻo e matau le aoga o le tape o le komipiuta pe a uma ona kopi, faʻailoa faʻamatalaga e uiga i le tulaga o le galuega, auiliiliga faʻatulagaina o le teuina ma faʻatulagaina gaioiga ae leʻi amata kopiina.

Galuega Faamalama Window

Uma faia, galue, maeʻa ma le faʻagaioi galuega o loʻo faʻaalia i le faʻamalama autu. Luga o meafaigaluega mo le puleaina latou ma isi galuega faʻaopoopo. Faʻamolemole e matau o le alualu i luma o le galuega i le taimi moni ua faʻaalia i lalo, ma e mafai ona e maitauina gaioiga uma.

Fetuunaiga o fafo archivers

Faʻauiga i APBackUp e leʻo faia e ala ile mea na fausia ai i totonu, ma o loʻo avanoa foʻi le soʻotaga o tagata i fafo. O latou faʻatulagaga e faia i se isi faʻamalama. Lenei oe setiina le faʻamuamua fua, faʻamuamua, filifili le amataga faʻatonuga ma le faʻailogaina o le faila lisi. O le maeʻa faʻatulagaina faila e mafai ona sefe ma faʻaaoga lea mo galuega patino.

Gauai atu i le le faatulagaga o le archiver totonu, e faia e ala i le lisi Filifiliga. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai le tele o aoga laupepa e faʻaaoga e le tagata lava ia e le gata le faʻaaliga o le polokalama, ae o loʻo suia ai foʻi faʻasologa o nisi gaioiga.

Lelei

  • O le polokalame o loʻo faʻaaogaina atoatoa i Lusia;
  • Faigofie ma faigofie fesoʻotaʻiga;
  • E iai le faʻatulagaina o galuega
  • Tele filifiliga o galuega;
  • Faatulaga amata otometi o gaioiga.

Le atoatoa

  • E tufatufaina le polokalame mo se tau.

I luga o lenei iloiloga APBackUp o mai i le faaiuga. I lenei mataupu, tatou iloiloina maeʻaeʻa uma galuega ma fausia-i totonu o meafaigaluega o le polokalama. E mafai ona tatou fautuaina ma le saogalemu lea sui ia i latou uma e manaʻomia e fai se faigofie faaleoleo poʻo le faʻamaumauga o faila taua.

Download Tofotofoga APBackUp

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Gaoioiga faaleoleo ABC faaleoleo Pro Iperius faaleoleo Fai

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
APBackUp o se polokalame mamana mo le faia o faaleoleo ma teuga o faʻamatalaga manaʻomia. E oʻo lava i se tagata e leʻi iai se poto masani e mafai ona faʻatautaia le pulega, aua o gaioiga uma e faia e faʻaaoga ai le task wizard.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP
Category: Iloiloga polokalame
Atiaʻe: Avpsoft
Tau: $ 17
Tele: 7 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 3.9.6022

Pin
Send
Share
Send