Faʻafefea ona faʻaititia le fua o le VKontakte screen

Pin
Send
Share
Send

Ona o foliga o le faʻavae tulaga o le itulau VKontakte, tele tagata faʻaoga o lenei punaoa atonu e fiafia i le autu o le anotusi scaling. I le gasologa o lenei tusiga, o le a tutusa tutusa tatou i le faʻaopoopoina o le fua ma le faʻaititia i auala eseese.

Faʻasolo mai fafo le upega tafailagi

Matou te maitauina i se taimi muamua na matou paʻi atu i se autu tutusa, peitaʻi, e faatatau i tusitusiga i mea, ae le o le itulau atoa. E le gata i lea, o faʻamatalaina faʻasologa e fesoʻotaʻi tasi ma le isi ona o le faʻaaogaina o lea lava ituaiga gaioiga.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona suia le fua o le tusitusiga VC

Matou te fautua atu foi oe faitau mea i luga o le teuteuina o le screen resolution i le Windows operating system. O lenei mea e mafua mai i le mea moni o le faʻatulagaina faʻatulagaina afaina vaega uma o le laupepa, pe o se faʻamalama faʻamalama poʻo se punaoa tatala i totonu.

Tagaʻi foʻi: Faʻatele i Windows

Liliu ane i le tulaga, i aso nei, o se tulaga masani tagata faaaoga VC, oe maua avanoa i le faʻatapulaʻa numera o metotia mo foia lenei ituaiga o faʻafitauli.

Metotia 1: Faʻasolo mai lalo le laupepa i totonu ole browser

I se tasi o tala na taʻua i luga, matou suʻesuʻeina le metotia o le scaling tusitusiga i le faʻaaogaina o mea faigaluega e suia ai itulau itulau i se Initaneti browser. O le mea moni, e le ese le auala lenei auala mai le faamatalaina iina ma na o se vaega faaopoopo i ai, e faavae i luga o le autu o lenei tusitusiga.

  1. A o i luga o le VKontakte website, taofi i lalo le ki "Maofa" ma tusi le uili i lalo.
  2. I se isi itu, e mafai ona tu i lalo le faamau "Maofa" kiliki i le ki "-" i le tele o taimi pe a manaʻomia.
  3. I luga o le faʻatinoina o nei fautuaga, o le tele o le faʻagaoioiga mata o le a faʻaitiitia.
  4. O le zoom meafaigaluega o le a faʻaalia i le itu taumatau o le address bar.
  5. Lenei, faʻaaoga le faʻamau o le ki, e mafai ona e fetuunai le laupepa e te manaʻo ai.

Faʻamolemole ia matau mai e ui lava o le faʻamatalaina gaioiga o loʻo faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga o le Google Chrome browser, isi Initaneti suʻesuʻega faʻatagaina oe e faia ia lava faʻatautaia. Pau lava le mea e mafai ona iloa, e naʻo sina teisi e eseese ai le suiga o le laupepa.

O le faʻatagaga na e setiina o le a faʻatatau i le nofoaga na faia ai le suiga.

Tuuina uma mea o loʻo i luga, i se faʻaopopoga i le faʻaaogaina o le vevela ki o Windows, e mafai ona e faʻaavanoaina i le faʻaoga tulaga o soʻo se tasi o le 'upega tafailagi. Ae ui i lea, ia manatua o nei ituaiga o fetuunaiga e aafia ai faʻavaomalo tulaga faʻatulagaina, faia nisi nofoaga e le talafeagai ona faʻaaoga.

Faitau foi:
Faʻafefea ona faʻalauteleina i Opera
Faʻafefea ona suia le fua i Yandex.Browser

Matou te faʻamoemoe na e mafaia ona e aloese mai i faigata i le faʻatinoga o le faʻataunuʻuina o matou faʻatonuga mo le faʻaititia o le faaiuga o le VK screen.

Metotia 2: Suia le faʻamalama lau

I le Windows faʻafoe faiga, e pei ona e tatau ona e iloa ai, o loʻo i ai tulaga faʻavae mo le faʻamalama lau, suiga o lea e taitai atu ai i suiga talafeagai i le galuega siosiomaga. O lenei metotia e aofia ai i le faapipiiina o se lapoʻa tele nai lo oe seti i le amataga o le faitauina o le faʻatonuga.

Naʻo nai fuainumera tulaga e mafai ona maualuga le taua nai lo le tau faʻatauvaʻa.

Faitau atili: Faʻafefea ona suia le mataʻai iugafono o Pupuni

Matou te tosina atu lou mafaufau i le mea moni e faapea e le mafai e setiina maualuga maualuga atu nai lo le mea na saunia e le mataitu. I le taimi lava e tasi, o lenei faʻatonuga e talafeagai tele i ni mataupu lea na toe setiina ai le iugafono ile tulaga sese, mo se faʻataʻitaʻiga, ona o le faʻapipiʻiina o ni ata fou ata.

Vaʻai foʻi e: Faʻafefea ona faʻalauteleina le laupepa i luga ole komepiuta

I se faʻaopopoga i suiga i le komepiuta atoa a VK, o le fua e mafai ona faʻaititia i se telefoni feaveaʻi mo Android ma IOS.

Matou te faʻamutaina lenei tala i le leai o ni isi auala talafeagai.

Pin
Send
Share
Send