Faʻafefea ona maua VKontakte faamatalaga

Pin
Send
Share
Send

O le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte, pei o le tele o isi upega tafailagi, o loʻo iai le tele o ituaiga o pou e tutasi i lenei punaoa. O se tasi o nei subspesies o pou o tusitusiga, o le sailiga ma le mauaina o lea e mafai ona mafua ai le tele o faigata mo tagata fou.

Saili faʻamatalaga

Matou te tosina mai lou mafaufau i le mea moni e faapea ua uma ona matou suesueina auiliili le gaioiga o le fausiaina, lolomiga ma le soloia o faʻamatalaga i luga o le upega tafaʻilagi VKontakte. I lenei tulaga, muamua lava, e tatau ona e suʻesuʻe le tusiga tuʻuina atu ma naʻo le taimi lena e faʻaauau ona e faamasani oe i mea o loʻo i lalo.

Vaʻai foi e: galue ma VK nota

I le faaopoopo atu i luga, sa matou paʻi atu i le faiga o le mauaina o tusitusiga i se isi tusitusiga i luga o le matou punaoa.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona maimoaina au mea e te fiafia iai VK faʻamaumauga

Liliu ane i le aano o le fesili, matou te faia se faamatalaga e faʻapea, faʻapea foi ma VKontakte faʻamatalaga ua taʻua i luga, e sili ona faigofie e maua ai le faʻaaogaina o se vaega faʻapitoa Faʻailoga tusi.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona maimoa VK bookmark

Saili au tusitusiga e te fiafia iai

I le avea ai ma se vaega o lenei vaega o le tusitusiga, o le a matou talanoa e uiga i le auala ma le mea e te mafai ai ona maua faʻamatalaga ma faʻapipiʻi faʻamatalaga sa e faʻapitoa lelei. I le taimi lava e tasi, ia e iloa o le vaega o lelei faʻamaonia e aofia ai pou uma ma faʻapena, pe o ni tusitusiga na faia e fafo atu pe oe.

E mafai ona tusia ma iloiloina naʻo itulau a tagata lava ia! Faʻamolemole ia matau mai ina ia manuia suʻeina le mea manaʻomia o le a e manaʻomia se vaega faʻamalosi Faʻailoga tusi.

  1. E ala mai i le lisi autu o le 'upega tafaʻilagi VKontakte Faʻailoga tusi.
  2. Faʻaaogaina le folasaga menu i le itu taumatau o le faʻamalama, alu i le tab "Faʻamaumauga".
  3. I le poloka autu ma le 'upega tafaʻilagi mea na e faailogaina, saili le saini "Naʻo tusitusiga".
  4. I le siakiina o le pusa i autafa o lenei mea, o mea i totonu o le itulau o le a suia i "Faʻamatalaga".
  5. E mafai lava ona aveese se faʻamatalaga na lafo atu iinei i le na o le tapeina o le rating. Pei sosoʻo ai ma le toe faʻafouina o le faʻamalama tioata.
  6. Afai mo se mafuaʻaga e te leʻi faʻailogaina pou o loʻo i ai tusitusiga, pe a uma ona faʻatonu se siaki, o le a avanoa le itulau.

O le sailiga lea mo nota e ala ile vaega ole faʻagaioiga Faʻailoga tusitatou uma.

Saili mo faamaumauga faia

E le pei o le muamua metotia, o lenei faʻatonuga i totonu ole tusiga o lenei tusitusiga e fetaui lelei mo oe pe a e manaʻo e maua uma faʻamatalaga na e faia e oe ma e leʻi faʻailogaina i se iloiloga "E fiafia i ai". I le taimi lava lea e tasi, ia e iloa o lenei ituaiga o suʻesuʻega e tuusaʻo lava i le faʻagasologa o le faia o ni faʻamaumauga fou.

  1. Faʻaaoga le autu autu o le VK nofoaga, tatala le vaega Laʻu Itulau.
  2. Tusi i lalo i le amataga o se oe lava gaioiga faʻasologa.
  3. Faʻalagolago i le mea maua mai, e mafai ona tuʻuina atu ma tele tabs:
    • Leai faamaumauga
    • Faʻamatalaga uma
    • Laʻu tusi.

    I itulau lona tolu-vaega, o le filifiliga mulimuli o le a suia i le username.

  4. Tusa lava poʻo le a le ituaiga o faʻaalia igoa o le vaega, tauagavale-kiliki i luga o le laupepa.
  5. O lenei o le a e i luga o le laupepa "Pa".
  6. Faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga mea faigaluega i le itu taumatau o le faʻamalama malosi, filifili le tab "Laʻu tusitusiga".
  7. Lenei oe mafai ona maua uma nota na e faia, e saili ai e te manaʻomia e faʻaogaina le tusiina tusiina o le itulau.
  8. Ua tuuina atu ia te oe le avanoa e teuteu ai ma tape pou, e tusa lava po o le a le aso lolomiina.

O le mea moni, o nei fautuaga e lava e maua ai faʻamatalaga manaʻomia. Ae ui i lea, iinei e mafai ona e faia ni nai faʻaopoopo ma tutusa lava faʻamatalaga taua. Afai e asiasi ile vaega "Pa" o le lisi mea e le tuʻuina atu "Laʻu tusitusiga", ona e le fausia lea ituaiga faʻamaumauga. Ina ia foia lenei faʻafitauli, e mafai ona e fauina se pou fou muamua ma le faʻapipiʻi talafeagai.

Vaʻai foi: Saili mo feʻau i le aso VK

Afai na matou misia se mea i lenei mataupu, matou te fiafia e faʻalogo i lau faʻamalamalamaga. Ma o lenei mataupu e mafai ona mafaufauina ua foia atoatoa.

Pin
Send
Share
Send