KeyGen 1.0

Pin
Send
Share
Send

Afai o loʻo e suʻe mo le faigofie ma sili ona faigofie polokalama faʻatupu se tasi ki faʻasologa o le tele manaʻomia e faʻaogaina ai ituaiga ituaiga o tagata, matou te fautua atu e te mafaufau i le KeyGen. O lenei saoloto polokalama e le aveina se avanoa i luga o lau komepiuta, e faigofie ona faʻaaogaina ma e naʻo le tele o aoga galuega. Sei o tatou vaai totoʻa i ai.

Umi autu

O le polokalama e mafai ai ona e faʻatulagaina faʻasologa le manaʻomia i le umi o le faʻailoga, e faia lenei i se laina faʻapitoa faʻapitoa. O le faʻatuina o ki o le a faʻaalia i lalo ma o le a avanoa mo le kopiina ma isi faʻaaogaina.

Filifili mataʻitusi filifiliga

I le KeyGen e mafai ona filifili pe faʻaaoga naʻo mataitusi tetele pe laʻititi foʻi. Peitai, e i ai le vaivaiga, ona o le aofia ai na o tamai mataitusi o loʻo avanoa, o le mataitusi tetele e le mafai ona le atoatoa, ona o lenei, o lenei polokalama o le a le aoga mo nisi tagata faʻaaogaina. O lenei faʻatinoga o loʻo faʻaola pe tape pe faʻaopopo pe aveeseina se siaki siaki i luma o le laina talafeagai.

Faʻaopopo Tagata Faʻapitoa

O nisi faasologa numera e manaʻomia ni amio faʻapitoa, pei o le faʻataʻamilomilo, lalo-lalo, ma isi. O le tulaga masani, o nei amio e le atoatoa, ma ua faʻavaveina e se tala faatusa ma le parakalafa muamua - i le siakiina o le pusa i autafa o le laina.

Lelei

  • E leai se saʻo a KeyGen;
  • Faigofie ma tupu fua e faʻaaoga;
  • Faʻavaveina augatupulaga.

Le atoatoa

  • Le leai o se gagana lanu enaena;
  • O le polokalame e le o toe lagolagoina e le atinaʻe;
  • O nisi mea manaʻomia e leai;
  • E le avanoa le faʻavaeina o ki i le taimi e tasi.

KeyGen o se lelei tele finauga polokalama; o le a le talafeagai mo nisi tagata faʻaaogaina ona o le faʻatapulaʻa o galuega ma le leai o faʻamatalaga talafeagai mo le faia o tulafono. Peitai, e mafai ona faʻaogaina pe a fai e te manaʻo e fatu se tasi ki taua o le umi e faʻaogaina ai ni ituaiga tagata.

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.47 i fafo mai 5 (19 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Key Generation Polokalama Faasologa ki faasologa Folau QR Code Desktop Reader & afi afi

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
KeyGen o se faigofie tele polokalama e fesoasoani ia te oe e fatuina se faʻasologa ki o le e manaomia umi le faʻaaogaina o ni tagata. O lenei polokalame e mafai ai ona e faʻatonutonu naʻo ni nai auga tupulaga, o le mafuaʻaga lea e le talafeagai ai mo nisi e faʻaaogaina.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.47 i fafo mai 5 (19 palota)
Faigaluega: Windows 7, Vista, XP
Category: Iloiloga polokalame
Atiaʻe: Red Siona
Tau: leai se totogi
Tele: 1 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 1.0

Pin
Send
Share
Send