CyberLink Malosiaga Faʻatonu 16.0.2524.0

Pin
Send
Share
Send


Ona o le faʻateleina lauiloa o le lolomiina o vitio i luga o le Initoneti, na amata ona ofo atu e tagata atiaʻe le tele ma sili atu vali fofo faʻapitoa i tagata faʻaaoga. O se faʻataʻitaʻiga ata maualuga o le faʻavae o le faavae mo le faʻamafanafana galuega ma se faʻailoga maualuga. O le mafuaʻaga lena o le a matou vaʻavaʻai atu ai i le CyberLink PowerDirector vitio faatonu.

O le Pule Faʻatonu o se polokalame mamana mo le galue ma faʻamaumauga vitio e mafai ai ona e faʻatinoina ni ata lavelave. Ua faʻapipiʻi mai le polokalama i se aofaʻiga malosi o mea faigaluega, ae i le taimi lava e tasi e leʻi le maua se avanoa, e fesoʻotaʻi ma soʻo se tagata faʻatoa mafai ona vave auai i le galuega.

Matou te fautua atu ia te oe e matamata: Isi ata faʻaʻatonutonu polokalame

Faigofie faatonu

A maeʻa CyberLink PowerDirector, o le faʻamalama ma vaega eseese o le polokalame o le a tatalaina i le tagata faʻaaoga. O se tasi o vaega ua faʻaigoaina "Faigofie Faʻatonu" ma o se faʻaaliga manino o le vitio faatonu e mafai ai ona e faia se ata mataina e aunoa ma se taumafaiga faʻapitoa.

Mata puʻeina vitio

Ma le isi, pe a uma ona faʻapipiʻi le faʻatonutonu vitio, o le auala puʻupuʻu i le CyberLink Screen Recorder polokalama o le a aliali mai i luga o lau laupepa faigaluega, lea e mafai ai ona e puʻeina mea o loʻo tupu i luga o le lau o lau komepiuta. A manaʻomia, e mafai ona suia le puʻe faʻamaumauga, faʻaali poʻo le nana o le maata kurs, faʻapea foʻi le faʻatapulaʻaina o le puʻeina i se isi itu o le mata.

Fausia se ata puʻeata

O se vavaeʻese i le polokalame na nofoia le galuega o le fausiaina o se ata faʻafetai, faʻafetai i le tagata e mafai ona fausiaina se ata manaia mai i ata o loʻo i ai ma musika filifilia.

Faʻailoa le poloketi

O lenei vaega o le tagata faʻatonutonu vitio o le a faʻatagaina oe e vave faʻatonutonu le vitio e ala i le faʻaopopoina o mea e tatau ai vitio ma musika. E mafai ona faʻaopoopo i mea uma nei mai le tele o aʻafiaga, tusitusiga faʻapipiʻi, auiliiliga faʻalauteleina o leo taʻitasi, etc.

Leo pueina

E te le tau tusia pueina leo i isi polokalama. O lenei galuega faʻatagaina oe e puʻeina leo ma faʻaopopo tuʻufaʻatasia i vaega manaʻomia o le vitio.

Faʻaopoopoina Tusitusiga

CyberLink PowerDirector o loʻo i ai ni mea e sili ona lelei e faʻaaoga ai tusitusiga e eseese 3D ma gaioiga o mea.

Faʻaopopoina le faʻatapulaʻa o numera o ala

E fetaui lelei i le totogi totogi. O le saolotoga faʻaoga mafai ona faʻaopopo naʻo fa auala.

Tele o aafiaga

Malosiaga Faʻatonu aofia ai se aofaʻiga lelei tele o leo ma ata vitio, e mafai ai ona e faʻaleleia soʻo se vitio.

Faʻataʻitaʻii luga o le vitio

O se tasi o mea manaia o le polokalama o le faʻatinoina o le fatuina o se vitio puʻeina ma le ata faʻagasologa o le gaioiga. Mulimuli ane, o lenei puʻeina mafai ona faʻapaʻu i luga o lau ata autu poʻo ata.

Ata faatonu

O se tamaititi fausia-i ata faʻatonutonu o le a faʻaleleia atili le lelei o ata e ala i le faʻatinoina o ata lanu, faʻapea foi ma le aveeseina o le mumu-mata aafiaga.

3D vitio fausia

Fausia i totonu meafaigaluega mafai ona e liua vitio mo eseese 3D tekinolosi.

Lelei o CyberLink PowerDirector:

1. Se seti tele o mea faigaluega mo le pueina atoa vitio;

2. Faigofie ma mafaufau lelei Ofisa;

3. Meafaigaluega mo le puʻeina o ata mai le pupuni ma pueina leo.

Le mautonu o CyberLink PowerDirector:

1. Leai se lagolago mo le gagana Rusia;

2. E leai se saʻolotoga o le polokalame (naʻo le faʻataʻitaʻiga o le 30-aso o le polokalame e faʻatapulaʻaina le mafai ona maua);

3. Lava o se avega ogaoga i luga o le faʻagaioiga o faiga.

O le CyberLink PowerDirector o se meafaigaluega sili lea mo le fale ma faʻapolofesa vitio faasaʻoina. O le polokalama ua faʻauʻuina i galuega talafeagai uma mo se faʻanofoaga lelei, ma o le 30-aso faʻataʻitaʻiga vaega o le a faʻatagaina oe e faʻamaonia lenei mea.

Sii mai Trial Power Director

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.25 i fafo mai 5 (4 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Mana Faʻavae mo le Android Moni Theater Enhancer CyberLink Malosiaga DVD Cyberlink lou kamera

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le CyberLink PowerDirector o se mea faigaluega aoga tele mo le faʻatonutonu o faila o ata, e faia ata tifaga ma ata i le fale. O loʻo tuʻufaʻatasia se meafaigaluega o le susunuina o mea i totonu o le oloa.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.25 i fafo mai 5 (4 palota)
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Vitio Faatonutonu mo Windows
Atinaʻe: CyberLink Corp
Tau: $ 70
Tele: 1 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 16.0.2524.0

Pin
Send
Share
Send