Efofex FX Ata 7

Pin
Send
Share
Send

Ina ia fausia se saʻo ata o se faʻapitoa matematika faʻatino, e tatau ona i ai se maualuga tulaga o le iloa ma tomai. Ina ia faʻatumuina nisi avanoa i le malamalama e uiga i foliga eseese galuega, e mafai ona faʻaaoga se tasi o le tele faʻapitoa polokalama. O se faʻataʻitaʻiga lelei o na polokalame o le Efofex FX Draw.

2D faufauga

I totonu o foliga o lenei polokalame, o se tasi e mafai ona faʻamamaina le ono mafai faia o se lua-itu-ata kalafi se lima. Lenei metotia sili fetaui lelei pe ae na o le manaʻomia e faʻaalia se ata o nisi faigofie, mo se faʻataʻitaʻiga, laina laina, ma ua uma ona e iloa le auala e tatau ona foliga.

I se faʻaopopoga, i le Efofex FX Draw o loʻo i ai foi le faʻaaogaina o meafaigaluega mo ia polokalame mo le otometi fausiaina o eseese kalafi.

Ina ia faʻaogaina ai, e manaʻomia le ulufale i le faʻaputuga i se faʻamalama faʻapitoa, ma filifili foi ni tapulaʻa o le siata i le lumanaʻi.

E leai foi ni faʻafitauli i le Efofex FX Draw pe a fai ni galuega trigonometric.

Lelei tele le mafai e faʻaopopo nisi siata i le tasi pepa ma vave fesuiai i le va oi latou.

Volumetric faʻataʻitaʻiga

O nisi matematika galuega e le mafai ona faʻaalia atoatoa i luga o se vaalele. O lenei polokalama ei ai le tomai e fausiaina ai le tolu-dimensional ata o na faʻatusatusaga.

Fauaina o isi ituaiga

I le matematika, e tele naua vaega, e tofu vaega ma faʻailoga iloga i le tulafono faʻapitoa ma tulafono. Tele matematika galuega e faʻavaeina ia latou, o loʻo faigata ona faʻaali vaʻaia faʻaaogaina metotia masani. Iinei ata eseese, tufatufa tufatufaina ma isi auala tutusa foliga mai e laveai. O ia fausaga e mafai foi ma Efofex FX Draw.

Ina ia mafai ona fausia, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapena foliga tutusa, e manaʻomia ona faʻatumu le laulau ma mea taua, faʻapea foi ma le fuafuaina o nisi faʻatusa o le kalafi.

Le Oti Faʻataʻitaʻi

O le Efofex FX Draw o loʻo i ai se mea faigaluega e mafai ai ona e otometi ona fuafua ma faufauga le muamua ma le lua faʻasologa o le tele o matematika galuega.

Ata faʻafiafia

I lenei polokalama, e mafai ona e vaʻavaʻai lelei le ala o se mea mea mea i luga o le ala na faʻamatala e le ata o le gaioiga na e ulufale mai.

Faasaoina ma le lolomiina o se pepa

Afai e te manaʻomia e faʻapipiʻi se siata na faia e faʻaaogaina le Efofex FX Draw i soʻo se pepa, ona faʻapea lea, lua filifiliga mo nei faʻamoemoe:

  • Faapipiʻi se tusitusiga na atiae i lenei polokalame ile Microsoft Word, PowerPoint, poo le OneNote file.
  • Sefe le siata i se 'eseʻese faila ma se tasi o faʻatulagaina foliga ona faʻaopopo lea ma le lima i le mea e te manaʻomia ai.

Ma le isi, i le Efofex FX Draw e mafai ona lolomi se pepa na mauaina i le taimi o le galuega ma le polokalama.

Lelei

  • Se lautele lautele o meafaigaluega;
  • Fetuunaiga saʻo ma Microsoft oloa;
  • Lelei tele faʻaaoga-faauo Ofisa.

Le atoatoa

  • Totogi tufatufaina faʻataʻitaʻi;
  • Leai se lagolago mo le gagana Rusia.

Afai e te manaʻomia se polokalame e mafai ai ona e faia ni matata eseese o matematika galuega i se faiga talafeagai mo la latou faʻaaliga atili, mo se faʻataʻitaʻiga, i se lesona matematika, ona Efofex FX Draw o le a avea ma filifiliga lelei. Le polokalame atonu leai ni mea faigaluega, mo se faʻataʻitaʻiga, e suʻesuʻeina le gaioiga, ae peitaʻi, e feagai ma le galuega o le kalavaina atoatoa.

Sii mai Efofex FX Draw Trial

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 2.75 mai 5 (4 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Falco Ata Tufuga Fbk fagafao AceIT Grapher DPlot

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le Efofex FX Draw o se polokalame mo le tusia o ni matata eseese, faʻapea foi ma nisi fegalegaleaiga ma latou ma le faʻailoa faʻalauiloa o nei ata i le lautele.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 2.75 mai 5 (4 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, XP, Vista, 2000
Category: Iloiloga polokalame
Atiaʻe: Efofex
Tau: $ 65
Tele: 37 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 7

Pin
Send
Share
Send