MyLife Faʻatulagaina 4.4.8

Pin
Send
Share
Send

E ao ona faia e tagata uma le tele o galuega ile aso. E masani lava, e i ai se mea ua galo pe le faia i le taimi. Faʻafaigofie le fuafuaina o galuega o le a fesoasoani faʻapitoa galuega faʻatulagaina. I lenei tusitusiga, tatou te iloiloina se tasi o sui o ia polokalame - MyLifeOrganized. Sei o tatou vaʻai totoʻa i ana galuega uma.

Preset Templates

E i ai le tele o faʻatonuga mai le eseʻese tusitala e fesoasoani e fuafua lelei galuega mo se taimi faʻapitoa. O le MyLifeOrganized o loʻo i ai se seti o poloketi fausaga na fausia e faʻaaoga ai ni fuafuaga faʻapitoa mo pisinisi. O le mea lea, pe a faia se galuega fou, e le gata e mafai ona e faia se gaogao faila, ae e faʻaaoga se tasi o filifiliga mo le puleaina o mataupu.

Galue ma galuega

O le fale faigaluega i totonu o le polokalame faia i foliga o se browser, o loʻo iai laupepa ma vaega poʻo ni galuega faʻapitoa o loʻo faʻaalia i le pito i luga, ma i autafa o ni mea faigaluega mo le puleaina o galuega ma latou manatu. Avanoa faʻamalama ma laupepa faaopoopo o loʻo aofia i totonu o le pop-menu. "Vaʻai".

Ina ua uma kiliki i le ki Faia o se laina e aliali mai ma le galuega lea e manaʻomia ai e te oe ai i totonu le igoa o le mataupu, faʻailoa le aso ma, pe a talafeagai ai, faʻaaoga le tutusa aikona. Ma le isi, o loʻo i ai se faʻailoga mataʻitusi i le itu taumatau, o le gaioiga e faʻamatalaina ai le galuega i totonu o le kulupu Fiafia.

Galuega tuufaatasiga

A manaʻomia se mataupu tele ni gaioiga, e mafai ona vaevaeina i ni vavaeʻese vavaeʻese. Faʻaopopoina o laina e faia e ala i le tutusa pana Faia. Ma le isi, laina uma fatuina o le a aoina i lalo o le tasi mea, lea o le a faʻatagaina oe e faigofie ma faigofie ona faʻatautaia le poloketi.

Faaopopo faamatalaga

O le ulutala pa e le faʻalauiloaina atoa le aano o le galuega faia. O le mea lea, i nisi tulaga e talafeagai le faʻaopopoina o faʻamatalaga taua, faʻaofi se soʻotaga poʻo se faʻatusa. E faia lenei mea i le faʻatulagaina fanua i le itu taumatau o le fale faigaluega. A maeʻa ona ulufale atu i le tusitusiga, o le tusi o le a faʻaalia i lea lava nofoaga pe a fai ua e filifilia se mataupu patino.

Ituaiga o eria

I le itu tauagavale o se vaega faʻaali galuega. Lenei o loo i ai filifiliga filifilia, mo se faʻataʻitaʻiga, gaioiga faʻagaioiga mo se taimi. A filifilia lenei vaʻaiga, o le a e faʻatulagaina se faʻamama, ma e naʻo tulaga talafeagai filifiliga o le a faʻaalia i totonu o le nofoaga galuega.

Tagata e faʻaaogaina mafai ona tuʻufaʻatasia lima lava lenei vaega, mo lenei e tatau ona e tatalaina se faʻapitoa menu "Vaʻai". O iinei e mafai ona e faʻatulaga tulaga, faʻailoga, fuaina i aso, ma le faʻavasegaina. Fetuutuunai faʻataʻitaʻiga o tapulaʻa o le a fesoasoani i tagata faʻaaogaina e fausia se talafeagai talafeagai ituaiga o faʻamamaina gaioiga.

O meatotino

I se faʻaopopoga i le faʻamamaina o tulaga, ua valaʻaulia le tagata faʻaaoga e filifili le poloketi meatotino na te manaʻomia. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻavasegaina filifiliga i lalo nei, o le vai, o lona lanu ma le tele na suia. I se faʻaopopoga, o le faʻaogaina o talaʻaga e avanoa ma le faʻatulagaina o le taua ma le faanatinati o le galuega, o le faʻaopopoina o se gaioiga faʻalagolago ma le faʻaalia o fuainumera.

Faamanatuga

Afai o loʻo aofia ai le polokalama ma e iai mataupu taua, ona e maua lea o faʻasilasilaga i nisi taimi. Faamanatuga e setiina i le lima. O le tagata e filifilia se autu, faʻaalia le masani ona faʻauiga faʻasalalauga ma mafai ona toe faasaʻosaʻoina mo galuega taʻitasi taʻitasi.

Lelei

  • O le faʻamatalaga i totonu o Rusia;
  • Faigofie ma faigofie taotoga;
  • Fetuutuunai faʻatulagaina o le fale faigaluega ma galuega;
  • Avanoa o mataupu pisinisi pulega pulega templates.

Le atoatoa

  • E tufatufaina le polokalame mo se pili;
  • O nisi auivi e le lagolagoina le Lusia.

Ole mea lea e gata mai ai le iloiloga a le MyLifeOrganized. I lenei mataupu, matou iloiloina auiliili uma galuega a lenei polokalame, faʻamasani i ona tomai ma fausia-i totonu o mea faigaluega. A faʻataʻitaʻiga o loʻo avanoa i luga o le upega tafaʻilagi aloaʻia, ina ia e mafai ona masani oe i le polokalama ae e te leʻi faatauina.

Sii maia faʻataʻitaʻiga vaega o le MyLifeOrganized

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Fofo: Faʻafesoʻotaʻi i iTunes e faʻaaoga faʻailo push Saru Lotoa Faʻafefea ona faaleleia se misi window.dll sese

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
MyLifeOrganized o se faigofie ma talafeagai aso uma galuega faʻatulagaina. Faatasi ai ma fausia-i templates, galuega tauave ma mea faigaluega, e mafai ona vave faia se o-e faia lisi mo se taimi faapitoa.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Mylifeorganized
Tau: $ 50
Tele: 5.3 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 4.4.8

Pin
Send
Share
Send