Zoner Photo Studio 19.1803.2.60

Pin
Send
Share
Send


Le taimi nei, e mafai ona pueina se ata ma faʻataʻitaʻi i luga toetoe o soʻo se masini, pe o se telefoni, tablet poʻo le komepiuta. Ole mea lea, e tele eseʻese ole offline ma le au faatonu faatonu, o se seti o foliga e faʻamalieina ai manaʻoga. O nisi - tuʻuina atu se vaega laititi o faʻamama, isi - o le a faʻatagaina oe e te le iloaina iloaina le uluaʻi ata.

Ae o loʻo iai pea isi - pei o le Zoner Photo Studio. Nei moni "ata tuʻufaʻatasi" e faʻatagaina ai e le gata faʻagaioiga ata, ae o loʻo latou faʻatautaia foi. Ae peitai, tatou te le muamua i luma o tatou lava ma mafaufau i mea uma ile faʻasologa.

Ata pule


A o le i teuteuina se ata, e tatau ona e mauaina i luga o le disk. Faʻaogaina le faufautua faʻapitoa ona faʻafaigofie tele lea. Aisea? Muamua, o le suʻesuʻega e faʻavae i luga o le ata, e mafai ai ona e sueina se fuainumera laʻititi tele. Lua, iinei e mafai ona faʻavasega ata i se tasi o le tele o tapulaa, mo se faʻataʻitaʻiga, i le aso o le puʻeina. Lona tolu, o faʻaaogaina soʻa e mafai ona faʻaopopoina i mea e fiafia iai mo le vave ulufale atu ia i latou. I le mea mulimuli, ma ata, o gaioiga uma lava e avanoa e pei ona i ai i le masani sailiili: kopiina, tapeina, gaoioi, ma isi. E le mafai ona taua e uiga i le vaʻaia o ata i luga o le faʻafanua. Ae a, mea e mafai pe a fai o le meta-faʻataʻitaʻiga o lau ata o loʻo aofia ai faʻamaopoopo.

Matamata i le ata


E tatau ona maitauina o le matamata i totonu Zoner Photo Studio e faʻavasega vave ma faigofie. O le ata filifilia e tatalaina faʻavave, ma i le itu menu e mafai ona e vaʻaia uma mea e tatau ai: histogram, ISO, tapuni vave ma sili atu.

Ata gaosi


Ile taimi lava e taua ai le matauina i lenei polokalame o manatu o le "galueaina" ma le "faasaʻosaʻoina" iloga. Tatou amata i le muamua. O le lelei o lenei galuega o suiga e te faia e le teuina i le faila faila. O lona uiga e mafai ona e saogalemu "taʻalo" ma le faʻatulagaina faʻatusa, ma afai e te le manaʻo i se mea, toe foʻi i le uluaʻi ata e aunoa ma le maʻimau i lona tulaga lelei. O galuega o loʻo i ai ni faʻamama vave, paleni paʻepaʻe, lanu fetuunaiga, vane, HDR aafiaga. Eseesega, Ou te fia matauina le tomai faʻatusatusa vave maua le ata maua ma le muamua - na o le kiliki tasi faʻamau.

Faʻatonutonuina o ata


O lenei vaega, e le pei o le muamua, o loʻo iai se aoga tele, peitaʻi o suiga uma ua maeʻa ona aʻafia ai le uluaʻi faila, e faʻatupu ai lou le faaeteete. E i ai foʻi isi aʻafiaga i lalo nei, ma le "vave" ma le "masani" faʻamama faʻailogaina vavaeʻese. Ioe, o loʻo i ai meafaigaluega e pei o pulumu, solo, filifiliga, faʻatusa, ma isi. O galuega manaia o loo i ai "collinearity", lea e te mafaia, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻi ia pou moli mo sili lelei simetry. O loʻo i ai foi se faʻaaliga vaaia, e leʻo i uma faʻatonutonu ata.

Vitio fausia


O le mea e ofo ai, o galuega o le polokalama e le muta ai ma mea uma o i luga, aua o loʻo iai pea le avanoa e fausiaina ai se vitio! E moni, o nei faigofie vitio, o ni tipi o ata, ae tumau pea. E mafai ona e filifilia le suiga suiga, faʻaopopo musika, filifili le lelei vitio.

Lelei:

• Avanoa sili
• Saosaoa o galuega
• Mafai ona toe foʻi i le muamua i le taimi o faʻagasologa
• Maua o le laupepa atoa
• Avanoa o le faʻagaioia o faʻamatalaga i luga o le tulaga

Le atoatoa

• 30 aso maua fua le faʻamasinoga
• Faigata ile aʻoaʻo mo se tagata amata

Faaiuga

O le Zoner Photo Studio o se sili lelei lea mo tagata o lo latou ata 'ave se nofoaga taua i le olaga. O se polokalama e faigofie ona suia se vaega tele o isi maualuga faʻapitoa polokalama.

Talia se faʻataʻitaʻiga o le Zoner Photo Studio

Sii maia le faʻamatalaga fou mai le ofisa aloaia

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.75 mai 5 (4 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Wondershare Ata Collage Fale Ata lolomi Ata Lolomi Pailate HP Photo Foafoaga

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Zoner Photo Studio o se polokalame tele-aoga mo le vaʻavaʻaia ma le faʻatonutonuina o ata faʻatekinolosi, o loʻo i ai le tele o mea faʻatafata lelei ma faʻamama.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.75 mai 5 (4 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Zoner Polokalama
Tau: $ 45
Tele: 81 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 19.1803.2.60

Pin
Send
Share
Send