Tatou fausia logo faʻaaoga auaunaga i luga ole laiga

Pin
Send
Share
Send


Ole faʻailoga o se tasi o vaega o faʻailoga e faʻatautaia ai le faʻalauiloaina o uiga o le tagata lava ia. O le atinaʻeina o ia oloa o loʻo faʻatautaia e tagata tumaʻoti ma potu atoa, o lona tau e mafai ona matua tele. I lenei tusitusiga, tatou te talanoa e uiga i le auala e fatu ai sau oe lava logo faʻaaoga tautua luga o le initoneti

Fausia se laina i luga ole laiga

E tele tautua faʻaogaina e fesoasoani ia i tatou i le fausiaina o se tagavai mo se upega tafailagi poʻo se kamupani, luga o le Initaneti. Lalo o le a tatou iloiloina nisi o latou. O le matagofie o ia 'upega tafaʻilagi o le galulue faʻatasi ma latou ua liliu i totonu toeititi lava otometi gaosiga o faʻailoga. Afai e te manaʻomia le tele o tagavai poʻo oe masani ona amatalia ni poloketi eseese, ona talafeagai ai lea e faʻaogaina luga o le initaneti punaoa.

Aua le faʻatamala i le agavaʻa e atiaʻe se logo i le fesoasoani mai o polokalama faʻapitoa e mafai ai ona e le faʻamoemoeina i luga o faʻataʻotoʻa, templates ma fausia se laiga tulaga ese.

Nisi faʻamatalaga:
Logo Foafoaga Polokalama
Faʻafefea ona fai se logo ile Photoshop?
Faʻafefea ona tusi se lapotopoto logo i le Photoshop

Metotia 1: Logaster

Logaster o se tasi o sui o punaoa e faʻatagaina oe e fatuina se atoaga o faʻailogaina oloa - logo, pisinisi pisinisi, laupepa ma 'upega tafaʻilagi aikona.

Alu ile Logaster service

  1. Ina ia amataina se galuega atoa ma le auaunaga, e tatau ona e lesitala se te oe lava teugatupe. O le taualumaga e masani mo na nofoaga uma, i se faʻaopopoga, e mafai ona vave faia se teugatupe e faʻaaoga ai faʻamau o agafesootai.

  2. A maeʻa le manuia ulufale, kiliki Fausia Logo.

  3. I le itulau e sosoo ai, e tatau ona e ulufale i se igoa, filifili e sau ma se slogan ma filifili se faʻatonuga o se gaioiga. O le faʻamasinoga mulimuli e iloa ai le seti o taʻatiaga i le isi laasaga. A maeʻa tapenaga, kiliki "Le isi".

  4. O le mulimuli seti poloka mafai ai ona e filifilia se faʻasologa mo le logo mai le selau selau filifiliga. Saili le tasi e te fiafia iai ma fetaomi le ki "Faʻaleleia logo".

  5. I le amataga faamalama o le faatonu, e mafai ona filifili le ituaiga o faʻasologa o logo elemene e faʻatatau i le tasi le isi.

  6. E faʻatonutonuina vaega taʻitasi e pei ona taua i lalo: matou te kiliki i le vaega talafeagai, a maeʻa ona tuʻuina atu le seti o faʻatonuga e suia i le poloka taumatau. Mafai ona sui le ata i soʻo se mea ua fuafuaina ma sui le lanu o lona faʻatumu.

  7. Mo igoa, e mafai ona suia le anotusi, vai, ma le lanu.

  8. Afai e fetaui le logo ma matou, ona kiliki lea "Le isi".

  9. O le isi poloka e mo le iloiloina lea o le iʻuga. O loʻo faʻaalia i le itu taumatau filifiliga mo isi ituaiga oloa ma lenei mamanu. Ina ia sefe le poloketi, kiliki le ki faʻapipiʻi.

  10. Mo le download o le logo mulimuli, kiliki le ki "Download i lalo" ma filifili le filifiliga mai le lisi fuafuaina.

Metotia 2: Turbologo

Turbologo o se auaunaga mo le vave fausiaina faigofie logo. E iloga mo lona puʻupuʻu mamanu o faʻamaeʻaina ata ma le faigofie o le faʻaaogaina.

Alu ile Turbologo Service

  1. Kiliki le ki Fausia Logo i luga o le laupepa autu o le 'upega tafaʻilagi.

  2. Ta i totonu le igoa o le kamupani, faʻailoga ma kiliki Faʻaauau.

  3. Le isi, filifili le lanu lanu o le logo i le lumanaʻi.

  4. Ic o loʻo sailia e le tagata lava ia i se talosaga, e tatau ona faʻauluina i totonu o le fanua o loʻo faʻaalia i le faʻamalama. Mo nisi galuega, e mafai ona e filifilia ni filifiliga se tolu mo ata.

  5. I le isi laasaga, o le tautua e ofoina atu e lesitala. O le faiga iinei e masani, leai se mea e manaʻomia ona faʻamaonia.

  6. Filifili lau mea e sili ona e fiafia iai Turbologo filifiliga e alu i lona faʻatonutonuina.

  7. I totonu o se faigofie faatonu, e mafai ona suia le lanu ata, lanu, lapoa ma le igoa o igoa, sui le aikona, pe o le suia foi o le ata.

  8. A maeʻa ona teuteuina, kiliki i le ki Sii mai i le pito i luga taumatau o le itulau.

  9. O le laasaga mulimuli, o le totogi lea o le logo ua maeʻa ma, pe a manaʻomia, isi oloa - pisinisi kata, laupepa, teutusi ma isi elemene.

Metotia 3: Onlinelogomaker

Onlinelogomaker o se tasi o auaunaga na i ai i totonu o ana auupega se ese faʻatonutonu ma se vaega tele o galuega.

Alu ile tautua Onlinelogomaker

  1. Muamua e tatau ona e faia se teuga tupe luga o le tulaga. Ina ia faia lea mea, kiliki i luga ole sootaga "Faamauina".

    Sosoo ai, ulufale i le igoa, meli tuatusi ma le upu faataga, ma kiliki Faʻaauau.

    O le tala o le a faia otometi, o le fesuiaiga i lau oe lava teugatupe o le a faia.

  2. Kiliki i le poloka "Fausia se logo fou" i le itu taumatau o le Ofisa.

  3. O le a tatalaina se faatonu e faʻataunuʻu uma galuega.

  4. I le pito i luga o le Ofisa, e mafai ona e liliu i luga o le grid mo sili atu le saʻo tulaga o elemene.

  5. O le lanu lanu e suia le faʻaaogaina ole ki i tafatafa ole kisi.

  6. A fia teuteu soʻo se elemene, naʻo le kiliki i luga ma sui ana meatotino. Mo ata, o se suiga lea i le faʻatumu, zoom, see atu i luma poʻo talaʻaga.

  7. Mo tusitusiga, faʻaopopo atu i mea uma o i luga, e mafai ona suia le faatanoa ma anotusi.

  8. Ina ia faʻaopopoina se faʻamatalaga fou i le tapoleni, kiliki i le sootaga ma le igoa "Tusi" i le itu tauagavale o le Ofisa.

  9. A e kiliki i le sootaga Faʻaopopo Faʻailoga O le lautele o lisi o sauni-faia ata e mafai foi ona tuʻuina i luga o le tapoleni o le a tatalaina.

  10. I le vaega Faaopopo Pepa e i ai faigofie mea - eseese ufanafana, fuainumera ma sili atu.

  11. Afai e le ofi atu oe le ata faʻaalia i le ata, e mafai ona e siiina mai lau ata mai le komupiuta.

  12. Ina ua maeʻa teuteu le logo, e mafai ona sefe i le kiliki i luga o le ki talafeagai i le pito i luga taumatau.

  13. I le muamua laasaga, o le auaunaga o le a uunaia oe e ulufale i se imeli tuatusi, pe a uma ona e manaʻomia e kiliki le faʻamau Sefe ma Faʻaauau.

  14. Sosoo ai, o le a faʻataʻuina e filifili le faʻamoemoe faʻamoemoe o le foafoaina ata. I la matou mataupu, lenei "Masini faʻasalalauga".

  15. O le isi laasaga o le filifilia lea o se totogi pe leai se totogi. Le fua ma le lelei o le download mea faalagolago i lenei.

  16. O le logo o le a lafoina i le imeli tuatusi faʻapitoa o faʻapipiʻi.

Faaiuga

O auaunaga uma na faʻaalia i lenei tala e ese mai le tasi i le isi ile foliga o mea na faia ma le lavelave i lona atinaʻeina. I le taimi lava e tasi, o latou uma e feagai lelei ma o latou tiute ma faʻatagaina oe e vave maua le iʻuga manaʻomia.

Pin
Send
Share
Send