Adobe Acrobat Pro DC 2018.011.20038

Pin
Send
Share
Send

Ua faʻaalia e Adobe i totonu o ana oloa mea uma e te ono manaʻomia aʻo e galue ma faila PDF. E i ai le tele o seti o mea faigaluega ma mea faigaluega, mai le faitauga masani e oʻo i le coding content. O le a matou talanoa e uiga i mea uma i auiliili i lenei tusitusiga. Tatou amata i le toe iloiloga o le Adobe Acrobat Pro DC.

Fausia se PDF File

Acrobat e le gata o loʻo maua ai mea faigaluega mo le faitauina ma le faʻatonutonuina o mea, e faʻatagaina oe e fai lau oe lava faila e ala i le kopiina o mea mai isi tisiki poʻo le faʻaopopoina o oe lava tusitusiga ma ata. I le popup menu Faia E i ai le tele o filifiliga mo le fausiaina e ala i le faʻaulufale mai o faʻamaumauga mai se isi faila, faʻapipiʻi mai le laupapa laupapa, o latou suʻe pe itulau itulau.

Faʻatonutonuina o se poloketi tatala

Masalo o le faiga masani a le polokalame lea o le teuteuina o faila PDF. E i ai se faʻavae o mea taua o mea faigaluega ma galuega. Uma i latou i se isi faʻamalama, lea o loʻo i ai i luga o ata faʻailo o aikona i luga, kiliki i luga o a e matala ai se tulaga alualu i luma ma le tele numera o foliga eseese ma faʻataʻitaʻiga.

Faitau faila

Acrobat Pro DC faʻatinoina le gaioiga o le Adobe Acrobat Reader DC, o lona uiga e mafai ai ona e faitauina faila ma faia ni gaioiga ma i latou. Mo se faʻataʻitaʻiga, auina atu e lolomi, e ala ile meli, zooming, sefe i le ao ua avanoa.

Faʻapitoa manatu e tatau ona faʻaaluina i le faʻaopopoina o igoa ma faʻapupula nisi vaega o tusitusiga. O le tagata faʻaaoga na o le manaʻomia e taʻu mai le vaega o le laupepa i le mea e manaʻo ai e tuʻua se tusi pe afai e manaʻomia e filifili se vaega o le tusitusiga mo valivali i soʻo se tasi o avanoa. Suiga e sefe ma e mafai ona vaʻaia e tagata uma e ona lenei faila.

Mauoa faasalalauga

Rich Media o se totogi faʻaalia faʻaalia i totonu o se tasi o lata mai faʻafou. E faʻatagaina oe e faʻaopopo ituaiga 3D eseese, faʻamau, leo, ma e oʻo lava SWF faila i le poloketi. O nei gaioiga o loʻo faia i totonu o le isi faʻamalama. Suiga o le a aoga pe a uma ona sefe ma o le a faʻaalia i se taimi mulimuli pe a vaʻai le pepa.

Faailoga Faainumera Saini

Ua lagolagoina e le Adobe Acrobat le tuʻufaʻatasia ma pulega faʻamaonia eseese ma kata atamamai. E manaʻomia le mauaina o se faʻailoga numera. Muamua, e tatau ona e faʻavasegaina, peʻafai o le muamua faʻamalama e faʻailoa se tasi faʻasologa o le masini i oloa pe faʻatupu se fou numera digital.

Le isi, tagata faʻaaoga e alu i se isi lisi. O ia e manaʻomia e mulimuli i faʻatonuga ile lau. O tulafono faamatalaina tulafono e masani ai, toetoe o tagata uma faʻainumera saini iloa latou, ae mo nisi e faʻaaogaina nei faʻatonuga e mafai foi ona aoga. I le iuga o le seti, oe mafai ona faaopoopo lau oe lava malupuipuia saini i le pepa.

Faila puipuiga

O le faila puipuiga faagasologa o loʻo faia e faʻaaoga ni faʻasologa eseese. O le faigofie auala e na o le setiina o se faʻamatalaga password. Ae a, encoding pe fesootai se tusi faʻamaonia fesoasoani e faʻamautu poloketi. O tulaga uma e faia i totonu o le isi faamalama. O lenei faʻatinoga e matala i tua pe a maeʻa ona faʻatau mai le atoaga o le polokalama.

Tuuina atu o faila ma le siakiina

Tele gaioiga o gaioiga e faʻaaoga e faʻaaogaina le Adobe Cloud, i le mea e teuina ai au faila ma mafai ona faʻaaogaina e tagata faʻapitoa. O le poloketi e lafoina e ala i le lafoina i le server ma faia se fesoʻotaʻiga avanoa tulaga ese. E mafai lava e le tagata na te lafoina ona faia gaioiga uma ma lana tusitusiga.

Tusitusiga iloa

Vaʻai totoʻa i le faʻaleleia atili o le tulaga lelei. I le faaopoopo atu i tulaga masani galuega, ei ai se tasi sili ona manaia meafaigaluega iina. Iloaina tusitusiga o le a fesoasoani ia te oe e sue igoa i luga o le toetoe lava ata o masani lelei. O le mau o le a faʻaalia o le a faʻaalia i se vavaeʻese faʻamalama, e mafai ona kopi ma faʻaaogaina i le tutusa poʻo nisi tusitusiga.

Lelei

  • E i ai le gagana Lusia;
  • Tele numera o gaioiga ma mea faigaluega;
  • Faigofie ma tupu fua pulega;
  • Tusitusiga aloaia;
  • Faila puipuiga.

Le atoatoa

  • E tufatufaina le polokalame mo se pili;
  • Toeitiiti lava o le ato atoa o galuega ua poloka i le faʻataʻitaʻiga lomiga.

I lenei mataupu, matou ufiufi Adobe Acrobat Pro DC i auiliiliga. E aoga mo le faʻatinoina o se gaioiga e faia ma PDF faila. E mafai ona e aumaia se suʻega vaʻaiga i luga ole upega tafaʻilagi aloaʻia. Matou te fautua malosi lava ia e faʻamasani oe i ai ae e te leʻi faatauina se atoa.

Sii maia se faʻataʻitaʻiga o le Adobe Acrobat Pro DC

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Faʻafefea ona tape lau itulau i le Adobe Acrobat Pro Adobe Acrobat Reader DC Faʻafefea ona teuteu se PDF i le Adobe Reader Adobe Flash Tufuga

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Adobe Acrobat Pro DC - o se polokalame mo le faitauina, teuteuina ma le faia o faila PDF mai se kamupani lauiloa. O lenei polokalama e faʻaavanoaina ai i latou mea taua uma meafaigaluega ma gaioiga e ono manaʻomia i le taimi o le faʻagaioiga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 10
Category: Iloiloga polokalame
Atiaʻe: Abobe
Tau: $ 15
Tele: 760 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 2018.011.20038

Pin
Send
Share
Send