Faʻafefea ona momoli atu musika mai le iPhone i le iPhone

Pin
Send
Share
Send


Mo le tele o tagata e faʻaaogaina, o le iPhone o se sui atoatoa mo le tagata taʻalo, ma faʻatagaina oe e taʻalo au pele e sili ona fiafia i ai. O lea la, pe a tatau ai, o musika e mafai ona fesiuaʻi mai le tasi iPhone i le isi i se tasi o auala nei.

Faʻaliliu mai le musika aoina mai le iPhone i le iPhone

Na tupu tele i le iOS le tele o filifiliga mo le fesiitaiina o pese mai le tasi Apple smartphone i le isi.

Faiga 1: faaleoleo

O lenei metotia tatau ona faʻaaogaina pe a fai e te fuafua e seʻe mai le tasi telefoni a le Apple i le isi. I lea tulaga, ina ia aua le toe ulufale i totonu o faʻamatalaga uma i totonu o le telefoni, ua lava lava le faʻapipiʻiina se kopi faaleoleo. Lenei e tatau ona tatou liliu ile fesoasoani a iTunes.

Faʻamolemole ia maitau o lenei metotia e na ona aoga pe a fai o musika uma o loʻo fesiua mai le tasi telefoni i le isi e teu i lau iTunes faletusi.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaopopo musika mai le komepiuta i iTunes

  1. Ae le i faʻaogaina uma faʻamatalaga, e aofia ai ma musika, faʻapipiʻi atu i se isi telefoni, o le a manaʻomia ona e faia se pito lata mai i lau masini tuai. E faʻapefea ona fausia sa faʻamatalaina muamua i ni auiliiliga i se isi tusitusiga i la matou 'upega tafaʻilagi.

    Faitau atili: Auala e faaleoleo iPhone

  2. A maeʻa ona e agaʻi mai lea i se isi telefoni. Ina ia faia lea mea, faʻafesoʻotaʻi i le komepiuta. O le taimi o le a faailoa iTunes, kiliki i luga o le gadget's menu faamau mai le pito i luga.
  3. I lou tauagavale e tatau ona e tatalaina le tab "Vaʻaiga lautele". I le itu taumatau o le ae vaai i se faamau Toefuatai mai le kopi, e te manaʻo e filifili.
  4. I le mea e tupu o le meafaigaluega ua ki luga o le iPhone Saili iPhone, gadget toe faaleleia o le a le amata. O lea e tatau ona e deactivate ai. Ina ia faia lenei mea, tatala le tulaga i luga o lau telefoni ma filifili lau tala i le pito i luga o le lau. I le faʻamalama e matala, filifili le vaega iCloud.
  5. Oe manaʻomia e te alu i le vaega Saili iPhone, ma faʻamuta le galuega. Ina ia faʻamaonia le fou faʻatulagaina, e tatau ona lesitala mautinoa se faʻamatalaga upu mai Apple Idy.
  6. Toe alu, alu i Aityuns. O le faʻamalama e oso mai luga o le laupepa lea, afai e tatau ai, e tatau ona e filifilia le manaʻomia faaleoleo, ona kiliki ai lea i le faʻamau Toe Faʻafoi.
  7. Afai na e muamua faia le faʻailogaina faaleoleo, ulufale i le upu faataga ua e faamaoti.
  8. Le isi, o le faiga o le a amataina le toe faʻaleleia o le masini, ma faʻatulagaina le laupepa na e filifilia. Aua le motusia le telefoni mai le komepiuta seʻia maeʻa le faʻasologa.

Faiga 2: iTools

Ma le isi, o lenei auala o le faaliliuina musika mai le tasi iPhone i le isi e aofia ai le faʻaaogaina o se komipiuta. Peitaʻi ile taimi lea, ole polokalame o le iTools ole a faʻaoga ose mea faigaluega fesoasoani.

  1. Faʻafesoʻotaʻi le iPhone, lea e momoli mai ai le aofaʻiga musika i le komupiuta, ona tatala atu lea o Aytuls. I le agavale, alu i le vaega "Musika".
  2. O le lisi o pese faʻaopopo i le iPhone o le a faʻalauteleina i luga o le mata. Filifili pese o le a auina atu i fafo i le komepiuta e ala i le kiina i le itu tauagavale. Afai e te fuafua e momoli uma pese, vave siaki le pusa o loʻo i le pito i luga o le faamalama. Ina ia amata le fesiitaiga, kiliki i le ki "Auina atu".
  3. Le isi, o le ae vaʻai i le Windows Explorer faʻamalama, lea e tatau ona e faʻamautuina ai le faʻasologa mulimuli lea o le a teuina ai le musika.
  4. O lenei ua sau le telefoni lona lua, lea, o le mea moni, o le a faʻasalalau atu ala. Faʻafesoʻotaʻi lau komipiuta ma faalauiloa iTools. Alu ile tab "Musika"kiliki i le ki "Auina mai".
  5. O le Windows Explorer faamalama oso i luga o le laupepa, i totonu e tatau ona e faʻataʻitaʻia o matau muamua na faʻaliliu i fafo, a maeʻa ona tumau lea e na o le amataina o le faʻafitauli o le faʻaliliuina o musika i le gadget e ala i le kiliki i luga o le faʻamau Ua lelei.

Metotia 3: Kopi le sootaga

O lenei metotia faʻatagaina oe e aua le faʻaliliuina ala mai le tasi iPhone i le isi, ae ia faʻasoa atu pese (album) e te fiafia i ai. Afai e faʻaaogaina e le tagata faʻaaogaina le Apple Music auaunaga, o le a avanoa mo le download ma le faʻalogo o le album. A leai, o le a musuia oe e fai se faʻatau.

Faʻamolemole ia matau afai e te leʻo iai le Apple Music saofaga, e mafai ona e faʻasoa mai naʻo musika na faʻatau mai le iTunes Store. Afai na aveina se ala puʻe poʻo se ata i lau telefoni mai se komupiuta, e te le vaʻai i le lisi manaʻo mea.

  1. Faaoso le Musika polokalama. Tatala se isi pese (album) ua e manatu e momoli atu i le isi iPhone. I le pito i lalo o le faʻamalama o le a manaʻomia ona e filifilia se aikona ma ni togi se tolu. I le isi lisi e matala, tata i le faʻamau "Faʻasoa mai se pese".
  2. Le isi, se matala o le a tatalaina le mea e te manaʻomia ai le filifilia o le faʻamatalaga e ala i le fesoʻotaʻiga i le musika o le a lafoina. Afai e le lisiina le talosaga a aia, kiliki i le aitema Kopi. A maeʻa, ona sefe lea o le fesoʻotaʻiga i le laupapa laupapa.
  3. Faaoso le apalai lea e te fuafua ai e faʻasoa musika, mo se faʻataʻitaʻiga, WhatsApp. Ua uma ona tatala le talatalanoaga ma le tagata tautala, faʻamau umi i luga o le laina e ulufale ai i se feau, ona filifili lea o le faʻamau o loʻo aliali mai Faapipii.
  4. I le mea mulimuli, kiliki i luga o le feau faʻamau faamau. Ole taimi e tatala ai e le tagata faaaoga le sootaga maua,
    le iTunes Faleoloa i luga o le manaʻomia itulau o le a otometi ona tatalaina i luga o le lau.

E oʻo mai nei, o auala uma ia e momoli mai ai musika mai le tasi iPhone i le isi. Tatou talosia i le tele o taimi o lenei lisi o le a faʻalauteleina.

Pin
Send
Share
Send