Tusi se ata lapotopoto i le Photoshop

Pin
Send
Share
Send


Fausia se logo ile Photoshop o se mea manaia ma fiafia gaioiga. O galuega faapena e atagia mai ai se manino manatu o le mafuaʻaga o le logo ('upega tafaʻilagi, vaega i agafesootai, le tagavai o le' au poʻo se 'au), iloa o le faʻatonutonuga autu ma lautele manatu o le punaoa na fausia ai lenei logo.

O le aso o le a tatou le faia se mea, ae na ona tusi le faʻailoga o le tatou '' upega tafaʻilagi. O le lesona o le a faʻalauiloa mai ai le faʻavae o aʻoaʻoga pe faʻapefea ona tusia se lapotopoto logo i Photoshop.

Muamua, fatuina se pepa fou o le tele matou te manaʻomia, sili atu ile sikuea tasi, o le a sili atu le faigofie ona galue.

Ona e tatau lea ona laina le tapoleni faʻaaoga taʻiala. I le ata vaaia matou te vaaia ai laina e fitu. Centerpieces fuafuaina le ogatotonu o lo tatou atoa tuufaatasiga, ma o isi o le a fesoasoani ia i tatou e fatu logo mea elemene.

Tuʻu taiala fesoasoani faʻapei ona ou faia i luga o le tapoleni. Ma la latou fesoasoani, o le a tatou tosoina le muamua fasi fasi moli.

O lea, na uma a matou le ie puipui, matou amata amata tusia.

Fausia se mea gaogao vaega.

Ona ave lea o le mea faigaluega Fulufulu ma tuʻu le faʻasino muamua i le ogatotonu o le tapoleni (i le vaeluaga o le ogatotonu o taʻiala).


Matou te setiina le isi vaega faasino, e pei ona faʻaalia i le ata i luga o le ata, ma e aunoa ma le tatalaina o le isumu isumu, toso le utupoto i le itu taumatau ma luga seia oʻo i le livi ona paʻi i le laina agavale agavale.

Le isi, taofi FAAFETAI, faʻasolo le faʻatautau i le pito o le utupoto ma toe faafoi i le taula.

I le auala lava e tasi tatou te faʻamaeaina ai le atoa o le ata.

Ona taumatau-kiliki i totonu o le auala fausia ma filifili Faatumu le Tala.

I le faʻatumu matala, filifili le lanu, pei ona i ai i le ata - moli.

A uma ona faʻatumu le lanu, kiliki i faamalama uma Ua lelei.

Ma toe kiliki i luga o le ala ma filifili Tapēina se auivi.

Na matou faia le fasi fasi moli. Oe e tatau ona e faia le toe. Matou te le tosoina latou i lima, ae faʻaaoga le gaioiga "Suiga Loloto".

Ua i ai i luga o le vaega ma se fasi, matou te fetaomiina lenei ki autu: FMTL + ALT + T. Ua aliali mai se faavaa i totonu o tina.

Ona togafiti FAAFETAI ma toso le ogatotonu o le deformation i le ogatotonu o le tapoleni.

E pei ona e iloa, o le atoa lio e 360 ​​tikeri. E fitu a matou lobula e tusa ai ma le fuafuaga, o lona uiga o le 360/7 = 51.43 tikeri.

O le taua lea ua tatou faatonuina i le fanua faʻapitoa i luga o le pito i luga o le vaega.

Matou te mauaina le ata lenei:

E pei ona e vaʻaia, o lo matou lobule na faʻapipiʻiina i se fou laʻasaga ma faʻataʻamilomilo i le tulaga ua suia le tulaga i le numera manaʻomia o tikeri.

Le isi, kiliki lua-kiliki i luga FAIGOFIE. O le muamua o le a lolomiina o le a aveese le faʻasino mai le malae ma tikeri, ma o le lona lua o le a tapeina le faʻavaʻa e ala i le faʻaogaina o se suiga.

Ona taofi lea o le ki autafa FMTL + ALT + SHIFT + Ti le toe faia le laasaga muamua ma le tutusa seti.

Toe fai le gaioiga mo nisi taimi.

Lobules ua sauni. I le taimi nei, na ona matou filifilia o le folasi ma fasi faʻatasi ma le ki FMTL ma fetaomi le tuʻufaʻatasiga FMTL + Gi le tuʻufaʻatasia i latou i se kulupu.

Faʻaauau pea ona tatou faia se logo.

Filifili se mea faigaluega Elips, tuu le faʻatautee i luga o le vaeluaga o le ogatotonu taiala, taofi Sifi ma amata tusi se liʻo. O le taimi lava e aliali mai ai le lio, matou te faʻapipiʻi foi FAAFETAI, ona fausia lea o se ellips i le ogatotonu.


Faʻasolo le lio i lalo o le kulupu ma fasi ma faʻalua-kiliki i luga o le laʻau faʻailo o le vaega, mafua ai le lanu lanu. I le maeʻa, kiliki Ua lelei.

Toe faaluaina le liʻo o le liʻo ma le laupapa kiliki FMTL + J, faʻasolo le kopi i lalo o le tusitusiga muamua ma, ma ki FMTL + Tvalaʻau le faʻavaʻa o le leleiga fua.

Faʻaogaina le metotia tutusa lava pe a faia le muamua elips (SHIFT + FAIGA), siisii ​​aʻe i luga le matou liʻo.

Toe faaluaina kiliki i luga o le laʻau faʻailo o le layer ma toe fetuunai le lanu.

Ua tapena le logo. Faasolo i luga le poloka poloka FMTL + Inana le taiala. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e suia laʻititi le lapopoa o liʻo, ma ina ia mafai ona faʻailoaina le logo sili atu, e mafai ona tuʻufaʻatasia uma itu vagana ai le talaʻaga ma fesuiaʻi i le faʻaaogaina o le fesuiaiga fua.

I le lesona lenei pe faʻapefea ona fai se logo i le Photoshop CS6, luga. O metotia faʻaaogaina i le lesona o le a faʻatagaina oe e faia se maualuga logo lelei.

Pin
Send
Share
Send