Faʻafefea ona feagai ma mcvcp110.dll sese

Pin
Send
Share
Send


I nisi o tulaga, o se taumafaiga e amata se taʻaloga (mo se faʻataʻitaʻiga, World of Tanks) poʻo se polokalame (Adobe Photoshop) e maua ai se mea sese o le fomu "E leʻi maua le faila mcvcp110.dll". O lenei potu tusi ata o le Microsoft Visual C ++ 2013 afifi, ma ni faʻaletonu i lona faʻagaioia faʻailoa se le saʻo le faʻatulagaina o le vaega poʻo le faʻaleagaina i le DLL e virus poʻo le tagata faʻaaoga. O lenei faʻafitauli e sili ona taatele i le Windows 7 o lomiga uma.

Metotia mo le fofoina o faʻafitauli ma mcvcp110.dll

O se tagata e faʻailoaina se faʻaletonu o loʻo i ai ni filifiliga e tele e foia ai lenei tulaga. Muamua o le faʻapipiʻiina o le Visual Studio C ++ talafeagai vaega. O le isi auala o le downloadina o le DLL manaʻomia ona faʻapipiʻi lea i totonu o se faʻapitoa faʻapitoa.

Metotia 1: Faʻapipiʻi le Microsoft Visual C ++ 2013 Component

E le pei o faʻatonuga tuai o le Microsoft Visual C ++, o le 2013 lomiga o le Windows 7 e tatau ona puʻea ma faʻapipiʻi latou lava. I le avea ai o se tulafono, o se afifi tufatufaina atoa ma polokalama o loʻo manaʻomia ai, ae afai e leiloa, o se fesoʻotaʻiga i le aloaia Microsoft website o loʻo i lau tautua.

Sii mai Microsoft Visual C ++ 2013

  1. A e tamoe le faʻapipiʻi, talia muamua le laisene maliega.

    I le makaina o le mea talafeagai, lolomi Faatuina.
  2. Faatali 3-5 minute seʻia oʻo i lalo le manaʻomia o vaega ma faʻasolo le faʻagasologa e alu ai.
  3. I le faaiuga o le faapipiiina faagasologa, kiliki Faia.

    Ona toe amata le polokalama.
  4. Ina ua maeʻa faʻamau le OS, taumafai e tamoe se polokalame poʻo se taʻaloga e leʻi amataina ona o se mea sese i mcvcp110.dll. O le amataina e tatau ona tupu e aunoa ma se mea le lelei.

Metotia 2: Faʻapipiʻi e le Tagata le Faʻamutaina Faletusi

Afai o le tali e pei ona faamatalaina atu i luga e le fetaui ma oe, o loʻo iai se fofo - oe manaʻomia le download o le mcvcp110.dll faila i lau hard drive oe ma oe lava (faʻaaoga kopi, agai pe toso ma togi) tuu le faila i le faila failaC: Windows System32.

Afai o loʻo e faʻaaogaina le 64-bit lomiga o le Windows 7, ona foliga mai loa lea o le tuatusiC: Windows SysWOW64. Ina ia sailia le nofoaga o loʻo manaʻomia, matou te fautuaina oe ina ia muamua oe masani i le tusitusiga o loʻo tusia i luga o le DLL - o isi mea e le masani ai o loʻo taʻua ai.

E le gata i lea, atonu e te manaʻomia le lesitala o le DLL faila i le resitala - a aunoa ma lenei faʻaletonu le faiga e le aveina mcvcp110.dll e galue. O le taualumaga e matua faigofie ma auiliili i faʻatatau i faʻatonuga.

I le otooto, matou te maitauina e masani Microsoft Visual C ++ faletusi o loʻo faʻapipiʻiina faʻatasi ma faʻafouga o le polokalama, o lea matou te le fautuaina oe e faʻaleaogaina latou.

Pin
Send
Share
Send