Troubleshoot amtlib.dll mataupu

Pin
Send
Share
Send


O se faletusi ma le igoa amtlib.dll o se tasi o vaega o le polokalame Adobe Photoshop, ma o le mea sese e aliali mai ai lenei faila faʻaalia i le taimi e taumafai e amata Photoshop. O le mafuaʻaga o lona aliali mai ua faʻaleagaina le faletusi ona o gaioiga a le antivirus poʻo le polokalama le manuia. O le faʻataʻitaʻiga masani lava o le faʻafitauli mo faʻamatalaga lata mai o Windows, amata mai le Windows 7.

Faʻafefea ona foia amtlib.dll sese

E lua filifiliga talafeagai. Muamua o se atoatoa toe tuʻutuʻu o le polokalame: i le taimi o lenei faʻagasologa, le faaleagaina DLL o le a suia e se galue. O le lona lua o le laʻuina i luga o le faletusi mai se mea faʻatuatuaina, sosoʻo ma le tusiina o toe sui pe faʻaaogaina se polokalama faʻapitoa.

Metotia 1: DLL-Files.com Client

DLL-Files.com Client ua lauiloa o se tasi o le sili ona malosi ma faigofie polokalama fuafuaina e faʻaleleia mea sese i DLLs. O le a fesoasoani ia i tatou e feagai ma faʻafitauli i amtlib.dll.

Sii mai le DLL-Files.com Tagata Taʻitaʻi

  1. Faaoso le app. I le faamalama autu, saili le avanoa suʻesuʻeina e te taina ai "amtlib.dll".

    Ona kiliki lea "Saili".
  2. Tagaʻi i le iʻuga e ala i le kiliki i luga o le igoa o le maua faila.
  3. Sui le polokalame i se auiliiliga manatu. E mafai ona faia i le kiliki i luga o le fesuiʻi talafeagai.

    Ma, i totonu o faʻaiuga na faʻaalia, saili le faʻamatalaga o le faletusi e manaʻomia faapitoa e lau faʻatonutonu Adobe Photoshop.

    A e mauaina se tasi e te manaʻomia, kiliki "Filifili Lomiga".
  4. E aliali mai le faamalama faapipii le faletusi. I le uga o se ki Vaʻai Filifili le faila o loʻo tuʻu iai le Adobe Photoshop.

    A uma ona fai lea mea, kiliki Faatuina ma mulimuli i faʻatonuga o le polokalame.
  5. Matou fautua atu le toe amataina o lau komipiuta. A uma ona utaina le polokalame, taumafai e tamoe le polokalame - masalo, o le faʻafitauli o le a faʻasaʻo.

Metotia 2: Toe Faʻatu le Photoshop

O le faila amtlib.dll e aofia ai i vaega o le komipiuta numera o puipuiga mai Adobe, ma e nafa ma le fesoʻotaʻiga o le polokalama ma le laisene server. Aneti-siama mafai ona vaʻaia gaioiga e pei o se taumafaiga e osofaʻia, o se faʻaiuga o lea loka le faila ma le taofia o ia. O le mea lea, aʻo leʻi toe tuʻufaʻatasia le polokalame, siaki le karantina o lau antivirus, ma, pe a manaʻomia, toe faʻaleleia le fale ua tape ma faʻaopopo i le tuusaunoaga.

Nisi faʻamatalaga:
Faʻafefea ona toe mauaina faila mai le karantine;
Faʻaopopoina o faila ma polokalama i antivirus tuusaunoaga

Afai o gaioiga a le puipuiga polokalama e leai se mea e faia, e ono tupu, o se faʻalavelave e pei ona leaga mea na faʻaleagaina ai le faletusi faʻapitoa. Pau lava le tali i lenei tulaga o le toe faʻatulaga le Adobe Photoshop.

  1. Aveese le polokalama i soʻo se auala talafeagai mo oe. Ui i se isi auala, e mafai ona e faʻaaogaina metotia ua faʻamatalaina i lenei tusitusiga.
  2. Faʻatino taualumaga o le faʻamamaina o le lesitala mai mea ua le aoga. E mafai ona e faʻaogaina polokalama faʻapitoa e pei ole CCleaner.

    Lesona: Faʻamamaina o le lesitala faʻaaoga CCleaner

  3. Toe tuʻu le polokalama, mulimulitaʻi mulimulitaʻi i fautuaga a le tagata e tuʻu i lalo, ona toe tuʻu loa lea o le PC.

Sii mai le Adobe Photoshop

A faʻapea o loʻo mulimulitaʻia le faʻasologa o faʻafitauli, o le a faʻaleleia le faʻafitauli.

Metotia 3: Manoa download amtlib.dll i le polokalama faila

O isi taimi e leai se auala e toe faʻatu ai le apalai, faʻapea foi ma le auala e faʻapipiʻi ai isi polokalame. I lea tulaga, e mafai ona e mauaina le leiloloa o le faletusi i luga o le Initaneti ma e te kopiina pe aveina oe i le polokalama faila.

  1. Suʻe ma download le amtlib.dll i se tulaga faʻapitoa i luga ole komupiuta.
  2. I luga o le laupepa, suʻe le ala 'alo o le Photoshop. I le mauaina, taumatau kiliki i luga ma filifili le aitema i le anotusi menu Faila Nofoaga.
  3. O se faila ma polokalama polokalama o le a matala. I totonu ma tuʻuina le muamua faila DLL - faʻataʻitaʻiga, e ala i le tosoina ma le toulu.
  4. Ia faʻasaʻo le iʻuga, toe amata le PC, ona taumafai loa lea e tamoe le polokalame - ma se maualuga maualuga le faʻaletonu o le a le toe popole ia te oe.

I le faaiuga, matou te faʻamanatu ia te oe le taua o le faʻaaogaina na o laisene laiseneina - i lenei mea, o le ono mafai o lenei ma isi faʻafitauli e foliga i nol!

Pin
Send
Share
Send