Faʻafefea ona e mauaina Intel le gaosiga o augatupulaga

Pin
Send
Share
Send

Intel fausia o le lalolagi sili ona lauiloa microprocessors mo komepiuta. Tausaga uma latou fiafia tagata faʻaaogaina ma se tupulaga fou o CPUs. A faʻatau se PC poʻo le faʻatauina o meaola, oe ono manaʻomia e saili poʻo le a le tupulaga e te mea e iai lau tagata faigaluega. E i ai nai auala faigofie e fai ai lenei mea.

Faʻauiga Intel processor gaosiga

Intel faʻailoga le CPU e ala i le tofiaina o latou numera numera. O le muamua o le numera e fa o lona uiga o le CPU e patino i se augatupulaga faʻapitoa. Oe mafai ona e mauaina le faʻataʻitaʻiga o le masini ile fesoasoani faʻaopopo polokalame, faʻamatalaga ole system, vaʻai maka faʻailoga i luga ole pusa poʻo le pusa. Sei o tatou vaʻai totoʻa i metotia taʻitasi.

Metotia 1: Polokalama mo le sailia o mea komepiuta

E i ai le numera o ausilali polokalama e tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i vaega uma o le komepiuta. I ia polokalame, e i ai pea faʻamatalaga e uiga i le tuʻuina faʻapitoa. Sei o tatou vaʻai i le faʻagasologa o le fuafuaina o le augatupulaga o CPUs faʻaaoga le PC Wizard o se faʻataʻitaʻiga:

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaʻia o le polokalama, download ma faʻapipiʻiina.
  2. Tatala ma alu i le tab "Uʻamea".
  3. Kiliki i le processor icon e faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i ai i le itu taumatau. O lenei, o le tilotilo i le muamua numera o le faʻataʻitaʻiga, o le ae iloa lona tupulaga.

Afai o le PC Wizard polokalama mo nisi mafuaaga e le talafeagai ai ma oe, matou te fautua atu ia e faʻamasani oe lava ma isi sui o ia polokalama, lea matou faʻamatalaina i la matou tusitusiga.

Faitau atili: Polokalama komepiuta maitauina polokalama

Metotia 2: Asiasi le tagata faigaluega ma pusa

Mo se masini na e faʻatau mai, naʻo le faʻalogo i le pusa. O loʻo i ai uma faʻamatalaga manaʻomia, ma e faʻaalia foʻi le faʻataʻitaʻiga o le CPU. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a fai mai "i3-4170"ona iloa lea "4" ma lona uiga o augatupulaga. Lenei foi, matou te tosina atu lou mafaufau i le mea moni o le augatupulaga ua fuafuaina e le muamua o le numera fa o le faʻataʻitaʻiga.

A leai se pusa, o faʻamatalaga manaʻomia o loʻo i luga ole pusa puipui a le tagata faʻalavelave. Afai e le faʻapipiʻiina i le komupiuta, vaʻai na o ia - e tatau ona faʻaalia le ata i luga ole laupepa.

Faʻafitauli e tulaʻi mai pe a fai o le masini e maeʻa faapipiiina i le soketi i luga o le motherboard. E faʻaogaina foi le gaʻo aʻo le paʻu, ma sa tuʻu saʻo lava i le pusa puipui, o loʻo tusia ai faʻamatalaga talafeagai. O le mea moni, e mafai ona unassemble le vaega iunite, vavae ese le cooler ma tapē le vevela suauʻu, ae naʻo tagata e faʻaaogaina poto masani i lenei mataupu e tatau ona faia lenei mea. Ma komepiuta CPUs, e sili atu ona faigata, ona o le faʻagaioiga o le tatalaina o mea e sili atu faigata nai lo le tatalaina o se PC.

Vaʻai foʻi: Lafoʻese se komepiuta i le fale

Metotia 3: Pupuni System Meafaigaluega

Le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le Windows system system, e faigofie lava ona e iloaina le gaosiga o augatupulaga. E oʻo lava i se tagata e leʻi faʻaaogaina o le a feagai ma lenei galuega, ma o gaioiga uma e faʻatinoina moni i nai kiliki kiliki:

  1. Kiliki Amata ma alu i le "Pulea vaega".
  2. Filifili "Ofisa".
  3. O lea faʻafeagai i le laina Faagasologa Oe mafai ona vaʻai i faʻamatalaga manaʻomia.
  4. E i ai se auala ese ese. Nai lo "Ofisa" tatau ona alu Pule Pule.
  5. Lenei i le laupepa Faagasologa O manaʻomia uma e iai.

I le mataupu lenei, na matou auiliiliina auiliili auala e tolu e mafai ai ona e aʻoaʻoina le fausiaina o lau gaioiga. E tofu lava i latou e fetaui i tulaga eseese, e le manaʻomia ni faʻaopoopoga malamalama ma tomai, e te manaʻomia le iloa o mataupu faʻavae o le Intel CPU marking.

Pin
Send
Share
Send