VAEGA 2.66

Pin
Send
Share
Send

O le auala pito sili ona faigofie o le faʻaleleia sili lea o le tipiina o laupepa mea i luga o tafatafa mea faʻatasi ma polokalama faʻapitoa. O le a latou fesoasoani e faʻafaigofie ma sili ona lelei lenei faiga. O le aso o le a matou iloiloina ai se tasi o ia polokalame, o le ORION. Sei o tatou talanoa e uiga i ona foliga ma galuega. Tatou amata i le toe iloiloga.

Faaopoopoina o auiliiliga

O le lisi o vaega o loʻo faʻapipiʻiina i se isi laupepa o le faʻamalama autu. O lenei faiga e faʻatinoina i se auala e naʻo le tagata faʻaaogaina e tatau ona ulufale i faʻamatalaga manaʻomia i totonu o le laulau e fausia ai se numera o mea. O le itu tauagavale faʻaalia uiga lautele o le poloketi auiliiliga.

Vavaeese, o se pito ua faaopoopo. Ua matala se faʻamalama faʻapitoa, i le mea e iai lona numera, faʻaalia le faʻaaliga, faʻaopoopo se faʻamatalaga, o le lanu lanu o laina i luga o le faʻafanua ua teuteuina ma ua setiina le tau. Faʻalogo i le mulimuli faʻatulagaina - e aoga pe a fai e te manaʻomia e faʻaali le tau o le tipiina o laupepa mea tau.

Faʻaopoopoina o Pepa

Soʻo se poloketi e manaʻomia le tasi pe sili atu foʻi laupepa o mea 'eseʻese. O se isi laupepa i le faʻamalama autu e nafa ma le faʻatumuina o nei faʻamatalaga. O lenei faʻagaioioiga o loʻo faia i luga o le faʻavae tutusa ma le faʻaopopoina o vaega. Naʻo le taimi nei e manaʻomia le amanaia o ituaiga eseese o mea, o le gaioiga o loʻo filifilia i le itu tauagavale ma le laulau ua uma ona teuteuina.

Matou te fautua atu e te mafaufau lelei i le fale teu oloa o mea, aemaise lava o le a aoga i le tele o gaosiga. O iinei e faʻaopopoina e le tagata faʻamatalaga faʻamatalaga e uiga i laupepa teuina, o latou lapoa ma tau. O le laulau o le a teuina i le root folder o le polokalame, e mafai ona e ulufale i ai i soʻo se taimi ma faʻaaoga mea i lau galuega.

O mea o loʻo totoe e masani ona faʻaalia i totonu o se isi laulau, faʻamatalaga e uiga i latou e matala peʻa kiliki i luga o le ata talafeagai i le faʻamalama autu. Lenei o faʻamatalaga autu i luga o laupepa e aoina: numera, faʻapipiʻi pepa, lapoa. E mafai ona faʻasaoina e avea ma tusitusiga tusitusiga pe tape faʻamatalaga mai se laulau.

Fuafuaina ole tau ole poloketi

Faʻamaonia o le tau o vaega, ieafu ma pito e tatau mo na o le faʻatinoina o lenei gaioiga. Ole faʻamatalaga a le ORION o le a otometi ona fuafua le tau o vaega uma a le poloketi. E te mauaina le faʻamatalaga i se taimi vave e mafai ai, o le a suia e tusa ai ma suiga na faia e le tagata faʻaaoga.

Tipiina lelei

Vaʻavaʻai i lenei lisi ina ia mafai e le polokalama ona sili ona lelei tipiina aʻo leʻi tusia se faʻafanua. I le iʻuga o le faʻagasologa, o le ae mauaina ni faʻamatalaga e uiga i le taimi na faʻaaluina, le numera o le faʻagaioia kata ma mea sese, pe a iai.

Faafaileleina o faamoega

E tatau ona maitau i le taimi nei, e le avanoa lea galuega mo e ona le demo version o le ORION, o lea o le a le galue fua mo le faʻamasani atoa oe i le gaioiga. Peitaʻi, o lenei laupepa o loʻo faʻaalia ai mea taua o le tipiina, lea o le a aoga mo nisi tagata faʻaaogaina e suesue.

Lelei

  • E i ai le gagana Lusia;
  • Faigofie ma tupu fua pulega;
  • Lautele galuega.

Le atoatoa

  • E tufatufaina le polokalame mo se pili;
  • Le o avanoa e fatu se faʻapipiʻi pepa i le faʻataʻitaʻiga lomiga.

O lenei e faamaea ai le ORION iloiloga. Sa matou iloiloina uma ana vaega taua, aumai faʻamasinoga lelei ma leaga. O le aotelega, ou te manaʻo e matauina o lenei polokalama faʻafesoʻotaʻi lelei i lana galuega ma e atoatoa mo le faʻaaoga faʻatasi ma gaosiga. Pau lava le mea ou te le mautonu ai o le le mafai ona fai se suʻega tisaina ae leʻi faʻatauina le atoaga o le polokalama.

Talia le faʻataʻitaʻiga o le faʻasologa o ORION

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 2 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Polokalame mo le tipiina o laupepa mea Astra Tatala Polokalama tipiina laupapa Tipiina 3

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
ORION ua mamanuina e tuʻufaʻatasia e tuʻufaʻatasia ma faʻaleleia o laupepa mea faʻafanua mo vaega faatafafa. Le tagata e manaʻomia e faia se itiiti ifo o le taumafaiga, polokalama o le a faia toetoe o galuega uma i lona lava.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 2 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinae: Orioncutting
Tau: $ 35
Tele: 2 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 2.66

Pin
Send
Share
Send