R-Studio: polokalama faʻaaogaina algorithm

Pin
Send
Share
Send

Leai se tagata e saogalemu mai faʻamaumauga leiloa mai se komepiuta, pe mai i fafo fafo. Lenei e mafai ona tupu pe a tupu se tisiketi motusia, siama osofaʻiga, faʻafuaseʻi paʻu le malosi, sese seseina o mea taua taua, alo ese mai le ato, pe mai le ato. E leaga pe a tape faamatalaga faʻafiafiaga, ae afai o loʻo i ai ni faʻamatalaga taua i luga o faʻasalalauga? O loʻo i ai ni faʻamatalaga faʻapitoa mo le toe mauaina o faʻamatalaga leiloa. Tasi o le sili o latou e taʻua o R-Studio. Sei o tatou talanoa i auiliiliga e uiga ile faʻaaogaina o R-Studio.

Sii maia le lomiga lata mai o le R-Studio

Toe Maua Faʻamaumauga o Faʻamaumauga

O le galuega autu a le polokalama o le toe maua mai leiloa faamatalaga.

Ina ia maua se faʻamamaina faila, e mafai muamua ona vaʻai i mea o loʻo i totonu o le disk disk lea sa iai muamua. Ina ia faia lea mea, kiliki i luga o le igoa o le disk partition, ma kiliki i luga o le faʻamau i le vaega pito i luga "Faaali mea na tisiki".

Faʻataʻitaʻia o faʻamatalaga mai le disc ma le polokalame R-Studio e amata.

Ina ua uma ona tupu le gaioiga, e mafai ona tatou matauina faila ma faila o loʻo i totonu o lenei vaega o le disk, e aofia ai ma le tapeina. Aveesea faila ma faila ua faailogaina i le koluse mumu.

Ina ia toe faʻafoʻi le faila faila poʻo le faila e manaʻomia, maka ma se maka, ma faʻamau le faʻamau i luga o le "Restore mark" toolbar.

Ina ua mavae lena, e matala se faʻamalama lea e tatau ona tatou faʻataʻitaʻia filifiliga toe faʻafoʻi. O le mea sili ona taua o le faʻamaonia lea o le faʻatonutonuina o le faila poʻo le faila o le a toe faʻaleleia. Ina ua uma ona matou filifilia le faʻasaoga lisi, ma afai e manaʻomia faia isi faʻatulagaina, kiliki i le "Ioe" faʻamau.

Ina ua uma lena, ona toe faila lea o le faila i le faʻatonutonu ua matou faʻasino muamua.

E tatau ona maitauina i le demo faʻamatalaga o le polokalama, e mafai ona e toe faʻafoʻi naʻo le tasi faila i le taimi, ona tofu ai lea o le tele e le sili atu nai lo 256 Kb. Afai ua mauaina e le tagata faʻaaoga se laisene, ona faʻaavanoaina lea o le vaega e toe faila o faila ma faila o le faʻapulaaina tele ia te ia.

Saini Toe Fuataina

Afai i le taimi e vaʻaia ai le disk na e leʻi mauaina le faila poʻo le faila e te manaʻomia, o lona uiga ua maeʻa ona solia le latou fausaga ona o le puʻeina o faila fou i luga o mea ua tape, poʻo se faʻalavelave faʻalavelave o le fausaga o le disk lava na tupu. I lenei tulaga, na o le vaʻai i mea o loʻo i totonu o le disk o le a le fesoasoani, ma e tatau ona e faʻatautaia se siaki atoa i saini. Ina ia faia lea mea, filifili le disk partition tatou te manaʻomia ma kiliki i le "Scan" faʻamau.

Ina ua uma lena, e matala se faʻamalama i totonu oe mafai ona seti le siaki tulaga. E mafai foi ona faia ni suiga i le au faʻafaigofie, ae afai e te le malamalama i mea faʻapenei, e sili atu le le tago atu i se mea iinei, talu ai o tagata atiaʻe faʻatulaga tulaga sili ona lelei. Na o le kiliki i luga ole ki "Scan".

E amata le sailiga. E manaʻomia sina umi umi, o lea e tatau ona e faʻatali.

A maeʻa le faʻatonutonuina, alu i le vaega "Mauaina e Saini Saini".

Ma, kiliki i luga o le tusifaitau i le itu taumatau o le R-Studio polokalama.

A maeʻa se faʻamatalaga puʻupuʻu, ona tatalaina loa lea o le lisi o faila na maua. Ua faʻavasegaina i ni eseʻese faila e le ituaiga o anotusi (faʻamaumauga, multimedia, ata faʻatusa, ma isi).

I faila na maua e le saini, le faʻatulagaga o le latou faʻatulagaina i luga o le hard disk e le faʻasaoina, pei ona i ai i le faʻafou metotia tuai, igoa ma timestamps ua leiloa. O le mea lea, ina ia maua le elemene tatou te manaʻomia, o le a tatou vaʻavaʻai i mea uma i faila uma o le faʻalauteleina lava seʻia oʻo ina tatou mauaina le manaʻomia. Ina ia faia lea mea, naʻo le kiliki i le faila, pei ona i ai i se faila faila masani. A maeʻa, e matala foʻi le faʻaaliga mo lenei ituaiga faila, faʻapipiʻi i totonu o le system.

Tatou toe faʻafoʻisia le faʻamaumauga, faʻapea foʻi ma le taimi ua teʻa: faʻailoga le faila poʻo faila o loʻo manaʻomia ma se maka, ma kiliki i le ki "Toe faasaʻo le faʻailoga" i totonu o le meafaigaluega.

Faʻasaʻoina o Faʻamaumauga

O le mea moni o le polokalame R-Studio e le na o se faʻamaumauga faʻamaumauga talosaga, ae o se tuʻufaʻatasia multifunctional mo galulue ma faʻamaʻi e faʻamaonia e le mea moni o loʻo i ai se mea faigaluega mo le faʻasaʻoina o faʻamatalaga faʻamatalaga, o se hex faatonu. I ai, e mafai ona teuteu meatotino o NTFS faila.

Ina ia faia lea mea, tauagavale-kiliki i luga o le faila e te manaʻo e faʻatonutonu, ma filifili "Viewer Editor" i le anotusi menu. Pe, e mafai ona e na o le autu tuʻufaʻatasiga Ctrl + E.

Ina ua uma lena, e tatalaina le faatonu. Ae, e tatau ona maitauina e naʻo polofesa ma tagata aʻoaʻoina lelei faʻaaogaina e mafai ona galulue ai i totonu. O se tagata masani masani mafai ona mafua ai le afaina tele o se faila i le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega le talafeagai.

Fausia se disk image

I se faʻaopopoga, o le R-Studio polokalame e mafai ai ona e fausia ata o le tino atoa tisiki, o lona vasega ma faʻatonuga taʻitasi. O lenei faʻatulagaina e mafai ona faʻaaogaina uma o se faaleoleo, ma mo mulimuli ane faʻatonutonuina o mea totino, e aunoa ma le afaina o faʻamatalaga leiloa.

Ina ia amatalia lea faiga, agavale-kiliki i luga o le mea tatou te manaʻomia (faʻamalositino tisiki, disk vaega poʻo le faila), ma i le anotusi menu e aliali mai, alu i le "Fausia ata" aitema.

Ina ua mavae lena, e matala se faʻamalama i se mea e mafai e le tagata faʻaaoga ona faia ni tulaga mo le fausiaina o se ata mo ia lava, ae maise, faʻamanino le nofoaga nofoaga mo le faia ata. Sili pe a le o mafai ona aveeseina faasalalauga. E mafai foi ona e tuuaʻina ia tau faʻatauvaʻa. Ina ia amata tuusaʻo le gaioiga o le fausiaina o se ata, kiliki i le "Ioe" faʻamau.

Ina ua uma lena, e amata loa le faʻatusatusaga o ata.

E pei ona e vaʻaia, o le R-Studio polokalama e le naʻo le masani ona toe faʻaleleia faila. O lona aoga e tele isi foliga. I luga o se auiliiliga faʻasologa mo le faʻatinoina o nisi o gaioiga o avanoa i le polokalame, na matou taofi i lenei iloiloga. O nei faʻatonuga mo le galueaina ile R-Studio ole a mautinoa lava le aoga mo le faʻatino tagata amataina ma tagata faʻaaogaina ma ni poto masani.

Pin
Send
Share
Send