Faʻafefea ona fai se ata i iPhone

Pin
Send
Share
Send


Ata mata - se ata e mafai ai ona e puʻeina le mea o loʻo tupu i luga o le lau. O sea avanoa e mafai ona aoga i le tele o tulaga, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le tuʻufaʻatasia o faʻatonuga, faʻamautuina mea taʻaloga, faʻaalia se mea sese, ma isi. I lenei tusiga, o le a tatou vaʻai totoʻa i le auala iPhone faʻamatalaina ata.

Fatu ni ata i iPhone

E tele ni auala faigofie e fai ai ata puʻe. E le gata i lea, o ia foliga e mafai ona fausia i luga o le masini lava ia pe e ala ile komepiuta.

Metotia 1: Faʻatonuga Metotia

Lenei aso, matua soʻo se telefonipoto faʻatagaina oe e vave faia ai ni faʻamalamalamaga ma otometi ona sefe latou i le saofaga. O se avanoa faʻapena na aliali mai ile iPhone ile uluaʻi tiaʻi ole iOS ma e le suia lava mo le tele o tausaga.

iPhone 6S ma lalo

O lea la, mo tagata amata, mafaufau i le faʻavae o le fausiaina o ni laupepa i luga o apu masini faʻauia ma se faʻamau tino Aiga.

  1. Fetaomi le mana ma Aigaona faʻasaoloto loa lea.
  2. A fai o le faʻagaioiga ua saʻo, o le a tupu se moli luga o le pupuni, faʻatasi ai ma le leo o le mea pueata tapuni. O lona uiga na faia le ata ma otometi teuina i le mea puʻe ata.
  3. I le lomiga 11 o iOS, sa faʻaopoopo ai ma faʻapitoa se faʻatonutonu mo le faʻamalama. E mafai ona e faʻaavanoaina vave i le taimi lava e faia ai se pupuni mai le laupepa - i le pito i lalo o le tulimanu pito i lalo o le faʻailo mai foliga na faia o le a foliga mai, lea e tatau ona e filifilia.
  4. Ina ia sefe suiga, kiliki i le ki i le pito i luga tauagavale Faia.
  5. Ma le isi, i le lava faʻamalama, e mafai ona auina atu se ata i se talosaga, mo se faʻataʻitaʻiga, WhatsApp. Ina ia faia lea mea, kiliki i luga o le faʻamau faʻamau i le pito i lalo o le itu tauagavale, ona filifili lea o le talosaga i le mea o le a faʻaliliu i ai le ata.

iPhone 7 ma mulimuli ane

Talu mai le fou iPhone ituaiga leiloa se faamau tino "Fale", a o le metotia na taʻuina i luga e le aoga ia i latou.

Ma e mafai ona e puʻeina se ata o le pupuni o le iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus ma le iPhone X pei ona taua i lalo: tuʻu i lalo i le taimi e tasi ma faʻamatuʻu vave le voluma i luga ma loka ki. O le lau moli ma se leo foliga o le a faʻailoa ai oe o le mataʻitusi na faia ma sefe i le tusi talosaga "Ata". Ma le isi, e pei ona i ai i le tulaga i isi iPhone faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatautaia le iOS 11 ma luga atu, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻagaioiga o ata i le fausia-i le faatonu.

Metotia 2: AssastiveTouch

AssastiveTouch - o se mea faʻapitoa mo le vave ulufale atu i le faʻatulagaina gaioiga o le telefoni. O lenei faʻatinoga e mafai foʻi ona faʻaogaina e fausia ai se pulu ata.

  1. Tatala faʻatulaga ma alu i le vaega "Faavae". Le isi, filifili le lisi Avanoa Lautele.
  2. I le faamalama fou, filifili "Taofiofia Paʻi", ma faʻasolo mai le faʻaseʻe i tafatafa o lenei mea i le tulaga galue.
  3. A faʻaliliuga faamau o le a aliali mai luga o le lau, kiliki i luga o mea e tatalaina ai se lisi. Ina ia pueina se ata i lenei lisi, filifili le vaega Meafaigaluega.
  4. Oomi le ki "Tele"ona filifili lea Mata mata. Le taimi lava e uma lenei, a screenshot le a avea.
  5. O le faagasologa o le fausiaina o faʻasalalauga e ala i AssastiveTouch e mafai ona faʻafaigofie tele. Ina ia faia lenei mea, toe foʻi atu i mea i lenei vaega ma matau le poloka "Faʻasaʻo gaioiga". Filifili le mea e manaʻo ai, pei Tasi le paʻi.
  6. Filifili se gaioiga e fiafia iai tatou Mata mata. Mai lenei taimi, pe a uma le kiliki e tasi i luga o le AssastiveTouch faamau, o le faiga o le a vave ave se faʻamalama e mafai ona vaʻaia i totonu o le talosaga "Ata".

Faiga 3: iTools

E faigofie ma faigofie le faia o faʻamalama e ala ile komepiuta, ae mo lenei mea e te manaʻomia ai le faʻaaogaina o ni polokalama faʻapitoa - i le tulaga lea tatou te liliu ai i le iTools fesoasoani.

  1. Faʻafesoʻotaʻi lau iPhone i lau komepiuta ma oso le iTools. Ia mautinoa e iai se laupepa matala. "Masini". Tusa i lalo ole ata ole gadget e iai le faʻamau "Mata Mata". I le itu taumatau o se tamai auolo, kiliki i luga o mea e faʻaalia ai se isi lisi le mea e mafai ona e setiina ai le mea e mafai ai ona faʻasaoina le lau: i le laupapa poʻo le vave i se faila.
  2. I le filifili, mo se faʻataʻitaʻiga, "E faila"kiliki i le ki "Mata Mata".
  3. O le Windows Explorer faamalama o le a aliali mai i luga o le laupepa, lea e te na o oe e taʻu mai le faʻaiʻuga mulimuli o le mea na faia ai le kilomita faʻasao o le a sefe.

Uma auala tuuina atu le a mafai ai oe ona vave faia se sipaiata. O le a le metotia e te faʻaaogaina?

Pin
Send
Share
Send