Troubleshoot mea sese DF-DFERH-0 i le Play Faleoloa

Pin
Send
Share
Send

A e downloadina pe faʻafou se tusi talosaga i luga o le Play Faleoloa, na e feagai ai ma le "DF-DFERH-0 sese"? E le afaina - e foia i ni auala faigofie, ia e te aʻoaʻoina e uiga i lalo.

Matou te aveese le sese ma le numera DF-DFERH-0 i le Play Faleoloa

E masani lava, o le mafuaʻaga o lenei faʻafitauli o le toilalo lea o le tautua a Google, ma o le faateʻa faʻafuaseʻi, e tatau ona e faʻamama pe toe faʻapipiʻi nisi faʻamaumauga e fesoʻotaʻi ma i latou.

Metotia 1: Toe Faʻatu le Fale Faʻafou Faʻafou

Atonu e iai se tulaga na tupu se faʻaletonu na tupu a o lalagaina faʻafouga ma e le i tuʻuina saʻo, lea na mafua ai le vaʻaia o se mea sese.

  1. To uninstall faʻapipiʻi faʻafou, tatala "Tulaga", ona alu ai lea i le vaega "Talosaga".
  2. I le lisi e aliali mai, filifili Taalo Faleoloa.
  3. Alu i le "Meaai" ma kiliki Aveese Faʻafou.
  4. A maeʻa lena, o faʻamatalaga faʻamalama o le a faʻaalia lea e te malilie faʻatasi ma le aveeseina o le mulimuli ma le faʻapipiʻiina o le vaega muamua o le talosaga ma ni tapas e lua i luga o faʻamau Ua lelei.

Afai o oe ua fesoʻotaʻi i luga o le Initaneti, ona i ai lea i ni nai minute le Play Market o le a otometi lava download le lata mai faʻamatalaga, ina ua uma ona mafai ona faʻaauau ona faʻaaogaina le auaunaga.

Metotia 2: Faʻamama le cache i le Play Faleoloa ma le Google Play Tautua

A e faʻaaoga le Play Market app faleoloa, o le tele o faʻamatalaga mai itulau o le lugalaina faleoloa e teu i mea e manatua ai le masini. Ina ia latou le afaina ai le faʻatinoga saʻo, e tatau ona latou faʻamamaina mai lea taimi i lea taimi.

  1. E pei o le tuanaʻi metotia, tatala le Play Store filifiliga. O lenei, afai o oe o le pule o se gadget ma le faʻafoeina o faiga Android 6.0 ma isi faʻamatalaga, e tape ai le faʻaputuputu faʻamaumauga, alu i le "Manatua" ma kiliki Tapē le Cache. Afai ei ai ni au muamua Android, o le a e vaʻai loa i le kiliva kiliva ki le vave.
  2. Faʻapena foi, e leai se afaina pe a toe setiina le Maketi Play i le faʻamau i luga o le faʻamau Toe setiina sosoo ai ma le faʻamaoniga ma Tapē.
  3. A maeʻa lena mea, toe foʻi mai ile lisi o tusi talosaga o loʻo i luga o le masini ae alu i ai Google Play Auaunaga. Fufulu le cache iinei o le a tutusa, ma toe setiina tulaga alu i "Nofoaga Pulega".
  4. I le pito i lalo o le lau, kiliki Aveese uma faʻamaumauga, faʻamaonia le gaioiga i le pop-up faamalama i luga o le popo i luga o le faamau Ua lelei.

Ole mea lea e tatau ona e toe amataina lau laupepa poʻo le telefoni, pe a maeʻa ona e toe tatalaina le Play Market. A utaina isi talosaga, e le tatau ona i ai se mea sese.

Metotia 3: Aveese ma toe ulufale i lau Google Account

"Error DF-DFERH-0" mafai foʻi ona tupu ai le faʻaletonu i le tuʻufaʻatasia o Google Play Services ma lau teugatupe.

  1. Ina ia faaleleia le mea sese, e tatau ona e toe ulufale i lau tala. Ina ia faia lea, alu i le "Tulaga"ona tatala lea Teuga tupe. I le isi faamalama, filifili Google.
  2. O lenei maua ma kiliki le faʻamau "Tapē le tala". A maeʻa, o le a oso mai se lapataiga lapataiga, malilie i ai ma le filifilia o le ki talafeagai.
  3. Ina ia toe ulufale lau tala peʻa alu i le laupepa Teuga tupe, filifili le laina i le pito i lalo o le lau "Faaopopo tala" ma kiliki i luga o le aitema Google.
  4. Le isi, a itulau fou se a aliali mai, lea e te maua le avanoa e faʻaopopo ai lau teugatupe pe faia se fou. Faʻailoa i le faʻamatalaga ulufale laina le meli poʻo le numera telefoni o loʻo fesoʻotaʻi ai le teugatupe, ma kiliki i ai "Le isi". Ina ia lesitala se tala fou, vaʻai le fesoʻotaʻiga pito i lalo.
  5. Faitau atili: Faʻafefea ona lesitala i le Play Maketi

  6. Le isi, ulufale i le password mo lau teugatupe, faʻamaonia le fesuiaʻiga i le isi itulau ma "Le isi".
  7. O le laasaga mulimuli i le toe faʻaleleia o tupe o le a kiliki i luga o le ki Taliamanaʻomia e faʻamaonia le faʻamasani ma "Tuutuuga o faʻaaogaina" ma le "Faalauaiteleina Faiga Faavae" Auaunaga Google.
  8. I le toe amataina o le masini, ia toe setiina laasaga na faʻaaoga ai ma faʻaaoga le Google Play faleoloa polokalama e aunoa ma ni mea sese.

Faatasi ai ma nei sitepu faigofie, o le a mafai ona e vave taulimaina ou faafitauli i le faʻaaogaina o le Play Faleoloa. Afai e leai se metotia na fesoasoani i le faʻasaʻoina o le mea sese, ona e le mafai lea ona faia e aunoa ma le toe setiina uma masini masini. Ia iloa faʻafefea ona fai lea tulaga, mulimuli i le soʻotaga i le tala talafeagai i lalo.

Faitau atili: Toe setiina tulaga ile Android

Pin
Send
Share
Send