Faʻafefea ona seti ni ata vaʻaia i le Yandex.Browser

Pin
Send
Share
Send

O se laupepa fou aoga i soʻo se browser o se mea aoga tele e mafai ai ona e vave faʻatino ni gaioiga, mo se faʻataʻitaʻiga, tatala nisi nofoaga. Mo lenei mafuaʻaga, o le faʻaopopoga o "Visual bookmark", faʻasaʻoloto e Yandex, ua sili ona lauiloa i le faʻaaogaina o soʻo se browser: Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, ma isi. Pe mafai ona faʻatulaga ni laupepa vaaia i Yandex.Browser, ma pe faʻafefea ona fai?

Faʻafefea ona seti ni ata vaaia i Yandex.Browser

Afai e te faʻapipiʻi Yandex.Browser, e leai se mea e te manaʻomia e faʻatulaga vaʻaia faʻailoga tusi eseese, talu ai ua uma ona latou otometi faʻapipiʻi i le browser. O faʻailoga iloga o se vaega o Yandex.Elements, lea na matou talanoa i ai i nisi auiliiliga iinei. E le mafai foi ona setiina ni faʻailoga vaʻaia mai le Yandex mai le Google Extensions Market - o le faʻasalalauga o le a logoina oe e le lagolagoina lenei faʻaopoopoga.

E le mafai ona faʻaleaogaina pe faʻafaigofie faʻailoga vaʻaia oe lava, ma e avanoa i taimi uma mo le tagata faʻaaoga pe a ia tatalaina se laupepa fou i le kiliki i luga o le ata talafeagai i le tab bar:

Le eseesega i le va o tusi vaaia o Yandex.Browser ma isi 'auʻaunaga

O le aoga o vaʻaiga faʻailoga tusi na fausia i totonu o Yandex ma le faʻaopopoga tuʻufaʻatasia faʻapipiʻi i isi faʻalapotopotoga e tutusa lelei. O le eseʻesega o loʻo vaʻaia i nisi auiliiliga ole au suʻega - mo a latou masini suʻesuʻe, na faia e tagata atamamai faʻailoga tusi foliga sili atu ona tulaga ese. Sei o tatou faʻatusatusa vaʻaia faʻailoga tusi na faʻapipiʻi i Chrome

Ma i le Yandex.Browser:

E laʻititi le eseesega, ma o lenei le mea:

  • i isi 'upega tafaʻilagi, o le pito i luga o le meafaigaluega i le tuatusi pa, faʻailoga, faʻalautelega aikona tumau "moni", ma i Yandex.Browser ua suia i le taimi o le tatalaina fou tab;
  • i Yandex.Browser, o le tuatusi pa faʻatino foʻi le vaega o le sailiga pa, lea e le faʻauluaina ai, pei o isi faʻasalalauga;
  • e pei o le tau, faʻalavelave feʻaveaʻi, meli, ma isi mea o loʻo le iai i totonu o ata vaʻaia o Yandex.Browser ma ua aofia pe a manaʻomia.
  • le "Tapunia tapuni", "Downloads", "Faʻailoga tusi", "Talafaʻasolopito", "Talosaga" faʻamau o Yandex.Browser ma isi 'auʻaunaga o loʻo i nofoaga eseese;
  • O le tulaga mo le faʻaaliga vaaia o Yandex.Browser ma isi 'auʻaunaga e ese;
  • i Yandex.Browser, o talaʻaga uma o loʻo ola (faʻanatura), ma i isi suʻesuʻega latou te faʻasaʻo.

Faʻafefea ona faʻatulaga ni tusi tusitusi vaaia i Yandex.Browser

O faʻailoga iloga i Yandex.Browser e faʻaigoaina "Scoreboard". Lenei e mafai ona faʻaopopo e oʻo atu i le 18 widgets o au upega tafailagi e te fiafia i ai ma faleoloa. E faʻailoa e Counters le numera o imeli e sau i totonu o imeli poʻo agafesootai, e faʻaumatia ai le manaʻoga e faʻafou faʻafouina nofoaga. E mafai ona e faʻaopopo se faʻailoga e ala ile kiliki i le "Faaopopo":

Oe mafai ona sui le widget e ala i le faasino atu i le pito i luga taumatau - ona faʻaalia lea o faamau e 3: loka le tulaga o le widget i le laupepa, tulaga, aveese le widget mai le laupepa:

Unlocked visual bookmark mafai ona faigofie ona toso pe a e kiliki i latou i le agavale isumu agavale, ma aunoa ma le tatalaina i tua, toso le widget i le nofoaga manaʻomia.

Faʻaogaina le "Faʻamalosi sync", e mafai ona e ova le Yandex.Browser o le taimi nei komipiuta ma isi masini:

Ina ia tatalaina le faailogatusi pule na e faia i Yandex.Browser, kiliki i le "Faʻailoga uma":

Faamau "Faʻalelei le mata"faʻatagaina oe e te ulufale i faʻatulagaga o widget uma, faʻaopopo seisi vaʻavaʻaia faʻaaliga", faʻapea foi ma suia le talaʻaga o le laupepa:

Sili atu ile auala e suia ai le talaaga o foliga vaaia, ua uma ona matou tusia iinei:

Faitau atili: Faʻafefea ona sui tulaga i Yandex.Browser

Ole faʻaogaina o tusi vaʻaia o se auala sili lea e le gata i le vave ulufale atu i nofoaga saʻo ma tulaga faʻapitoa, ae o se avanoa lelei foi e teuteu ai se laupepa fou.

Pin
Send
Share
Send