RDS pa mo Mozilla Firefox: o se fesoasoani taua mo webmasters

Pin
Send
Share
Send


A galue i luga o le Initaneti, e taua tele i le webmaster ona maua ni auiliiliga SEO-faʻamatalaga e uiga i le punaoa o loʻo tatala nei i le browser. O se fesoasoani sili i le mauaina o le SEO-faʻamatalaga o le a faʻaopopoina le RDS pa mo le Mozilla Firefox browser.

O le RDS bar o se faʻaopopoga aoga mo Mozilla Firefox, e mafai ai ona e vaʻaia vave ma manino lona tulaga o loʻo i ai nei i le search engine Yandex ma Google, le auai, le numera o upu ma amio, IP tuatusi ma le tele o isi aoga aoga.

Faatuina RDS pa mo Mozilla Firefox

E mafai ona e alu i le download o le RDS pa pe a uma ona e mulimuli i le soʻotaga i le iʻuga o le tusitusiga, pe e alu atu i luga o oe ile faʻaopopo.

Ina ia faia lenei mea, tatala le lisi lisi ma alu i le vaega "Faaopopo".

Faʻaaoga le bar suʻe i le itu taumatau pito i luga, saili mo le faʻaopoopoga o le pa RDS.

O le mea muamua i luga o le lisi e tatau ona faʻaalia le faʻaopoopoga o loʻo tatou sailia. Kiliki le ki i le itu taumatau Faatuinae faʻaopopo i ai i le Firefox.

Ina ia maeʻa le faʻapipiʻi o le add-on, o le ae manaʻomia le toe amataina le browser.

Faʻaogaina o le RDS bar

O le taimi lava e toe amataina Mozilla Firefox, o le a faʻaopopo isi faʻamatalaga faʻapitoa i luga o le browser ulu. E naʻo le alu i se upega tafailagi e faʻaali ai faʻamatalaga e te fiafia iai i luga o lenei laupepa.

Matou te tosina mai lou mafaufau i le mea moni e maua ai ni faʻaiʻuga i luga o nisi tapulaʻa, oe manaʻomia le faʻatagaina i luga o le tautua o ana faʻamatalaga e taua mo le laina RDS.

O mea e le moʻomia e mafai ona aveeseina mai i lenei laulau. Ina ia faia lenei mea, tatou te manaʻomia le ulufale atu i le faʻaopopo tulaga i le kiliki i luga o le kia ki.

I le laupepa "Filifiliga" uncheck le faʻailoga faʻaopoopo po, i le isi itu, faʻaopopo isi mea e te manaʻomia.

I le faamalama lava e tasi, alu i le laupepa "Saili", e mafai ona e fausiaina le auiliiliga o tulaga tuusao i luga o le itulau ile sailiga o suʻega o Yandex poʻo Google.

Leai se taua le vaega "Sui", e faʻatagaina le 'upega tafaʻilagi e vaʻaia vaʻaia fesoʻotaʻiga ma uiga eseese.

I le tulaga masani, o se faʻaopopo i le taimi e te alu ai i nofoaga taʻitasi o le a manaʻomia uma faʻamatalaga tatau otometi. Oe, pe a tatau ai, mafai ona faia ina ia mafai ona aoina mai faʻamaumauga peʻa uma lau talosaga. Ina ia faia lea mea, kiliki i le ki i le itu tauagavale o le faamalama "RDS" ma i le lisi faʻaaliga e aliali mai, filifili "Siaki ile faʻamau".

Ina ua mavae lena, o le a faʻapipiʻi se faʻamau faʻapitoa i le itu taumatau, kiliki i luga o le a faʻalauiloaina le faʻaopoopo.

Foi i luga o le laulau o se aoga aoga Nofoaga Suʻesuʻega, lea e mafai ai ona e faʻaali vaʻai faʻamatalaga aotelega e uiga i le taimi nei tatala web punaoa, mafai ai ona e vave vaʻai uma faʻamatalaga talafeagai. Faʻamolemole ia matau o faʻamatalaga uma e kiliki.

Faʻamolemole ia matau o le RDS pa faʻapipiʻi faʻaputuputu ia le cache, o lea, ina ua mavae sina taimi galue ma le faʻaopopo, ua fautuaina e tape le cache. Ina ia faia lea, i le kiliki i luga o le ki "RDS", ma filifili ai lea Tapē le Cache.

RDS pa o se maualuga faʻapitoa add-on o le a manuia ai webmasters. I ai, i soʻo se taimi e mafai ona e mauaina le manaʻomia SEO-faʻamatalaga i luga o le 'upega tafaʻilagi fiafia i atoa.

Sii mai RDS pa mo Mozilla Firefox mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Pin
Send
Share
Send