IE Tab Faʻaopopo mo Mozilla Firefox Browser

Pin
Send
Share
Send


O nisi 'upega tafaʻilagi o loʻo faʻamoemoeina tele i le Internet Explorer, faʻataga na o lenei browser e faʻaali saʻo mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ActiveX control poʻo nisi plug-in mai Microsoft e mafai ona tuʻuina i luga o se upega tafailagi, o lea e ono faʻaaogaina ai e isi tagata o loʻo suʻesuʻeina e le faʻaalia lenei mea. O le aso o le a matou taumafai e foia se faʻafitauli tutusa faʻaaogaina le IE Tab add-on mo le Mozilla Firefox browser.

O le IE Tab o se faʻapipiʻi faʻapitoa mo le Mozilla Firefox, faatasi ai ma le fesoasoani o le saʻo o le faʻaalia o itulau i totonu o le "Fire Fox" ua ausia, lea na mafai ona vaʻaia muamua i se masani browser mo le Windows OS.

Faʻapipiʻi le IE Tab Add-on mo Mozilla Firefox

E mafai ona e alu faʻatulagaina le IE Tab faʻaoga le faʻaoga i le pito i tua o le tusiga, pe maua lenei faʻaopopo oe lava ia i luga o le Firefox add-ons faleoloa. Ina ia faia lea mea, kiliki i luga o le '' lisi '' upega tafaʻilagi a le upega tafailagi i le pito i luga taumatau o le browser ma filifili le vaega i le pop-up window "Faaopopo".

I le itu tauagavale, alu i le lau "Tufaaga", ma i le pito i luga taumatau o le faʻamalama i le pa suʻesuʻe, faʻaofi le igoa o le faʻaopoopoga manaʻo LELEI Tab.

O le muamua i le lisi o le a faʻaalia ai le iuga sailiga o loʻo tatou sailia - IE Tab V2. Kiliki le ki i le itu taumatau Faatuinae faʻaopopo i ai i le Firefox.

Ina ia maeʻa le faʻapipiʻiina, e tatau ona toe amataina le polokalama. E mafai ona e faia lea i le malilie i le ofo poʻo le toe amataina o le upega tafailagi oe lava ia.

Faʻafefea ona faʻaaoga le IE Tab?

O le mataupu faavae o le faʻagaioiga o le IE Tab o lena mo nofoaga na e te manaʻomia ai e tatalaina itulau e faʻaogaina le Initaneti, o le faʻaopopo o le a faʻataʻitaʻia ai le galuega a se tulaga masani Microsoft web browser i Firefox.

Ina ia mafai ona faʻatulaga le lisi o nofoaga o loʻo faʻagaioia ai le faʻafetauiina o le Internet Explorer, kiliki i luga o le lisi faʻamau i le pito i luga taumatau o le Firefox, ona alu lea i le vaega "Faaopopo".

I le itu tauagavale, alu i le lau "Tufaaga". Latalata IE Tab kiliki i le ki "Tulaga".

I le laupepa Faaali Tulafono latalata i le koluma "Nofoaga" tusi i lalo le tuatusi o le 'upega tafaʻilagi lea o le a faʻaola ai le Internet Explorer simulation, ona kiliki ai lea o le ki Faaopopo.

A faʻaopopo uma nofoaga talafeagai ua faʻaopopo, kiliki i le faʻamau Apalaima o lea Ua lelei.

Siaki le aʻafiaga o le faʻaopoopoga. Ina ia faia lea mea, alu i le service page, lea e otometi ona iloa le browser tatou te faʻaaogaina. A o e vaʻai i ai, e ui lava i a ma a matou faʻaaogaina Mozilla Firefox, o le browser e faʻamatalaina o le Internet Explorer, o lona uiga o le faʻaopopo e galue manuia.

IE Tab e le o se faʻaopoopoga mo tagata uma, ae e mautinoa lava o le a aoga mo i latou e faʻaaogaina e manaʻo ina ia mautinoa atoa le taamilosaga i luga o le upega tafailagi tusa lava pe o fea e manaʻomia ai le Internet Explorer, ae e le manaʻo e faʻalauiloa se lisi masani, e le o iloa mai le itu sili ona lelei.

Sii mai IE Tab leai se totogi

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Pin
Send
Share
Send