Faʻafefea ona mafai pe faʻamuta le 3G i le Android

Pin
Send
Share
Send

So o se onapo nei Android-faavae telefonipoto e maua ai le agavaʻa e ulufale ai i le Initaneti. I le avea ai o se tulafono, e faia lenei mea i le 4G ma Wi-Fi tekinolosi. Ae ui i lea, e masani ona i ai le manaʻomia e faʻaogaina le 3G, ma e le o tagata uma e iloa ona faʻaliliu le vaega lea i luga pe leai. O le mea lenei o le a talanoaina i le tatou tusitusiga.

Liliu le 3G ile Android

E lua auala e mafai ai 3G i lau telefoni. I le tulaga muamua, le ituaiga o fesoʻotaʻiga o lau telefonipoto ua faʻatulagaina, ma i le lona lua, o le tulaga masani o auala e mafai faʻaogaina faʻamaumauga manatu.

Metotia 1: Filifilia 3G Tekonolosi

Afai e te le vaʻai i se 3G fesoʻotaʻiga i le pito i luga o le telefoni, e mafai la o oe i fafo atu o le mea faʻaofia. I nofoaga na, e le lagolagoina le 3G network. A faʻapea e te mautinoa o loʻo faʻapipiʻi le inisiua i lau nuʻu, ona e mulimuli lea i le faʻasologa lea:

  1. Alu i le telefoni lau tulaga. I le vaega Uaealesi fesootaiga tatala le lisi atoa o tulaga ile kiliki i le ki "Tele".
  2. Lenei e tatau ona e ulufale i le lisi "Telefoni feʻaveaʻi".
  3. Taimi nei tatou manaʻomia se aitema "Fesootaiga Ituaiga".
  4. I le lisi e matala, filifili le manaʻomia tekonolosi.

A uma lena, e tatau ona faʻatuina fesootaiga Initaneti. Lea ua faʻailoa mai e le aikona i le pito i luga taumatau o lau telefoni. A leai se mea iina poʻo se isi faʻailoga ua faʻaalia, ona alu lea i le auala lona lua.

Leai uma smartphones maua le 3G poʻo le 4G aikona i le pito i luga taumatau o le mata. I le tele lava, o mataitusi ia E, G, H ma H +. Le mulimuli lua faʻailoga le 3G sootaga.

Metotia 2: Faʻasalalauga o faʻamaumauga

E faʻapea e le mafai i luga o lau telefoni le fesiʻavea faʻamaumauga. E faʻafaigofie tele le liliu i luga e ulufale ai i le Initaneti. Ina ia faia lenei mea, mulimuli i lenei algorithm:

  1. "Toso" le pupuni pito i luga o le telefoni ma saili le aitema “Faʻamaumauga o faʻamaumauga”. Atonu e ese le igoa i lau masini, ae o le aikona e tatau ona tumau tutusa i le ata.
  2. A uma ona e kiliki i lenei aikona, faʻalagolago i lau masini, a le o le 3G o le a otometi lava on / tape, pe o se isi lisi o le a tatalaina. E manaʻomia le feʻaveaʻi o le slider e fetaui i ai.

E mafai foi ona faʻatino lenei faiga i le telefoni faʻatulagaina:

  1. Alu i lau telefoni seti ma suʻe le aitema iina “Faʻamaumauga o faʻamaumauga” i le vaega Uaealesi fesootaiga.
  2. O iinei e faʻagaioi le faʻailoga i le ata.

I luga o lenei, o le faagasologa o le mafai mafai faamatalaga faʻaliliu ma 3G i luga o se Android telefoni mafai ona mafaufau ua maeʻa.

Pin
Send
Share
Send