Faʻafefea ona e download le itulau atoa i se komepiuta

Pin
Send
Share
Send

O nisi taimi e manaʻomia e sefe ai le tele o faʻamatalaga mai nofoaga, e aofia ai e le gata ata ma tusitusiga. O le kopiina o parakalafa ma le laʻuina i lalo o ata e le masani ona talafeagai ma e tele foʻi se taimi, ae maise pe a atu ai nai lo le tasi itulau. I lenei mataupu, e sili le faʻaaogaina o isi metotia o le a fesoasoani download le atoa itulau i lau komepiuta.

Sii mai le 'upega tafaʻilagi i le komepiuta

E tolu auala masani e sefe ai itulau i luga o le komepiuta. E taua naʻua taʻitoʻatasi, ae i ai uma itu lelei ma meaʻai o soʻo se filifiliga. O le a tatou iloiloina uma auala e tolu i nisi auiliiliga, ma o le ae filifilia le tasi e talafeagai mo oe.

Metotia 1: Talia itulau taʻitasi male

Taʻitasi browser e ofo e download se itulau patino i HTML format ma teu i luga o se komepiuta. I lea auala, e taua lava e sii mai uma le upega tafailagi, ae e tele le taimi e alu ai. O le mea lea, o lenei filifiliga e talafeagai naʻo galuega laʻititi, pe a le manaʻomia uma faʻamatalaga, ae faʻapitoa lava.

Siiina atu i le faʻagaioiga e tasi. Oe manaʻomia e taumatau-kiliki i luga o se avanoa avanoa ma filifili Vagana E pei. Filifili se teuina nofoaga ma tuʻuina se igoa i le faila, pe a maeʻa le itulau o le a download le itulau itulau atoa i HTML format ma avanoa mo le vaʻaia e aunoa ma se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga.

O le a tatalaina i le browser i le tulaga masani, ma i le tuatusi pa nai lo le sootaga o le teuina nofoaga o le a faailoa atu. Naʻo foliga vaʻaia o le itulau, tusitusiga ma ata ua sefe. Afai e te kiliki i luga o isi fesoʻotaʻiga i luga o lenei itulau, o la latou laiga i luga ole laiga e tatalaina pe a iai se Initaneti.

Metotia 2: Tatala le 'upega tafaʻilagi faʻaaogaina polokalama

E tele polokalame faʻapena i luga ole fesoʻotaʻiga e fesoasoani e faʻauʻuina uma faʻamatalaga o loʻo i luga o le upega tafailagi, e aofia ai musika ma vitio. O le punaoa o le a maua i le tasi faʻatonu, ona o lea vave fesuiaiga i le va o itulau ma mulimuli ane sootaga e mafai ona faia. Sei o tatou vaʻai i le download auala e faʻaaogaina ai Teleport Pro o se faʻataʻitaʻiga.

  1. E amata otometi le polokalame suʻesuʻe. E naʻo le faʻatulagaina o faʻatatau talafeagai. I le faamalama muamua, filifili se tasi o gaioiga e te manaʻo e faʻatinoina.
  2. I le laina, ulu atu i le tuatusi nofoaga e tusa ma se tasi o faʻataʻitaʻiga ua faʻaalia i le faʻamalama. Lenei oe ulufale foi i le numera o fesoʻotaʻiga o le a laʻuina mai i le amataga itulau.
  3. O loʻo totoe na o le filifilia o faʻamatalaga e te manaʻo e te laʻuina mai i lalo, ma, pe a manaʻomia, ulufale i le login ma le upu faataga mo le faʻatagaina i luga ole itulau.
  4. O le downloading o le a amata otometi, ma downloadina faila o le a faʻaalia i totonu o le faamalama autu pe afai e te tatalaina le poloketi lisi.

O le auala e sefe ai le faʻaaogaina o polokalama e lelei aua e vave faia uma gaioiga, e leai se poto masani ma tomai e manaʻomia mai le tagata faʻaaoga. I le tele o mea, na o le tuʻuina mai o se fesoʻotaʻiga ma amata le faʻagasologa ua lava, ma a maeʻa ona faʻataunuʻu ona e maua lea o le tuʻuʻeseʻese faila ma se upega tafaʻilagi ua saunia o le a mafai ona maua e tusa lava pe le fesoʻotaʻi i se fesoʻotaʻiga. I se faʻaopopoga, o le tele o nei polokalama o loʻo faʻaogaina i se tuatusi o loʻo i totonu o le upega tafailagi e mafai ona tatalaina e le gata o laupepa feʻau, ae i latou foʻi e leʻi faʻaopopo i le poloketi.

Faitau atili: Uma le upega tafailagi download polokalama

Faiga 3: Faʻaaogaina Online Services

Afai e te le manaʻo e faʻapipiʻi polokalame faaopoopo i lau komepiuta, o lenei auala e lelei tele mo oe. E tatau ona manatua i le taimi nei auaunaga i luga ole laiga e tele lava na o fesoasoani e utaina itulau. Site2zip ofo atu e download se 'upega tafaʻilagi i se tasi faila i ni nai kiliki:

Alu i le Site2zip

  1. Alu i le itulau autu o Site2zip, ulufale i le tuatusi o le nofoaga manaʻomia ma ulufale i le captcha.
  2. Kiliki le ki Sii mai. O le a amata loa ona maua i lalo le download i le taimi. O le tulaga o le a sefe i luga o lau komepiuta i le tasi faila.

O loʻo i ai se totogifuapauina totogi na maua ai sili atu aoga aoga foliga ma mea faigaluega. Robotools e le gata na mafai ona faʻamauina soʻo se nofoaga, ae faʻatagaina oe e toe faʻafou lona faʻafouga kopi mai faʻamaumauga, e mafai ona taulimaina tele poloketi i le taimi e tasi.

Alu i le Robotools 'upega tafaʻilagi

Ina ia vaʻai totoʻa i lenei auaunaga, atiae faʻaavanoʻaina tagata faʻaoga i se leai se tala demo tala ma nisi faʻatapulaʻa. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai se ata faʻatonutonu e mafai ai ona e toe faʻafoʻi tupe mo se poloketi toe faʻafoʻi pe a e le fiafia i le iʻuga.

I lenei mataupu, matou iloiloina tolu auala autu e download ai se 'upega tafaʻilagi atoa i se komepiuta. E tofu lava i latou ma ona faʻailoga, mea le lelei ma e talafeagai mo galuega eseese. Siaki i latou e iloa ai poo le fea o le a lelei i lau mataupu.

Pin
Send
Share
Send