Matou te fausiaina ma faʻaogaina le tele o desktop desopsops i le Windows 10

Pin
Send
Share
Send

O se tasi o mea fou o le Windows 10 o le faʻagaioiga o le galuega lea o le fausiaina o isi kesi. O lona uiga, e mafai ona faʻatautaia polokalame i vaega eseese, ma faʻatapulaʻa le avanoa o loʻo faʻaaoga. I lenei tusitusiga, o le ae aʻoaʻoina auala e fauina ai ma faʻaaoga le elemene ua taua.

Fausiaina Virtual Desktop i totonu o le Windows 10

Ae e te lei amata faʻaaogaina desktop, e tatau ona e faia. Ina ia faia lenei, e tatau ona e faia ni nai gaioiga. I le faataʻitaʻiga, ole faiga e pei ona taua i lalo:

  1. Fetaomi tasi i luga ole keyboard "Pupuni" ma le "Ata".

    E mafai foi ona kiliki faʻatasi LMB i le ki "Tuuina atu o galuega"tu i luga o le laina galuega. E naʻo le mea pe a fai o le faʻaaliga o lea ki.

  2. A maeʻa ona e faia se tasi o gaioiga i luga, kiliki le ki ma le saini Fausia le Desktop i le pito i lalo taumatau o le mata.
  3. O se taunuuga, lua ata laiti o lau kesi o le a aliali mai i lalo. A e manaʻo i ai, e mafai ona fauina se numera o ia mea mo le lumanaʻi.
  4. O gaioiga uma i luga e mafai foi ona suia i le oomiina ki i le taimi e tasi. "Maofa", "Pupuni" ma le "D" luga o le keyboard. O se taunuuga, o le a fou nofoaga tafailagi o le a faia ma vave tatalaina.

I le fausiaina o se potu faigaluega fou, e mafai ona e amata faʻaaogaina. E le gata i lea o le a tatou talanoa e uiga i le foliga ma le taua o lenei faiga.

Galulue ma Windows 10 Virtual Desktop

Faʻaopopoga faʻaopoopo o nofoaga moni e faigofie pei o le faia o latou. O le a matou taʻuina atu e uiga i galuega autu e tolu: fesuiaʻi i le va o laulau, tamoe apalai i luga ma tape. Sei o tatou talanoa e uiga i mea uma i le faasologa.

Fesuiai i le va o kesi

Fesuiai i le va o kesi i totonu o Windows 10 ma filifili le nofoaga manaʻomia mo lona faʻaaogaina atili e pei ona taua i lalo:

  1. Oomi faʻatasi ki i luga o le ki "Pupuni" ma le "Ata" pe tasi kiliki i le ki "Tuuina atu o galuega" i le pito i lalo o le lau.
  2. O lona iʻuga, o le a e vaʻai i se lisi o laulau e faia i lalo o le lau. Kiliki LMB i luga o le laʻitiiti faʻailo e fetaui ma le manaʻomia potu faigaluega.

Ile taimi lava e maeʻa ai, oe o le a i luga o le filifilia virtual desktop. O lenei ua sauni e faʻaaoga.

Tamoe talosaga i eseʻese avanoa tafailagi

I lenei laʻasaga, e le faia ni fautuaga faʻapitoa, talu ai o le galuega o loʻo faʻaopopo desktop e leai lava se eseʻesee ma le vaega autu. E mafai ona faʻatautaia polokalame eseese i le auala tutusa ma faʻaaogaina galuega tau. Ia tatou naʻo le mataala i le mea moni o le tutusa polokalama e mafai ona tatalaina i avanoa taʻitasi, pe a fai o ia lagolagoina lena avanoa. A leai, o le a na ona e faʻaliliu atu i le komepiuta lea ua uma ona tatala le polokalama. Manatua foi a fesuiaʻi mai le tasi laupepa i le isi, e le otometi tapunia polokalame.

A manaʻomia, e mafai ona e faʻatautaia le polokalama toso mai le tasi desktop i le isi. Ua faia lenei mea e pei o lenei:

  1. Tatala le lisi o avanoa avanoa ma faʻapipiʻi i luga o le tasi e te manaʻomia e faʻaliliu ai le polokalama.
  2. Luga o le lisi, aikona mo uma tamoe polokalama o le a aliali mai. Taumatau-kiliki i luga o le mea manaʻomia ma filifili "Alu ile". Ole lisi o lisi o loʻo iai le lisi o komepiuta na fausia. Kiliki i le igoa o le tasi lea o le a faʻasolo i ai le polokalama filifilia.
  3. I se faʻaopopoga, e mafai ona e faʻaalia le faʻaogaina o se polokalama faʻapitoa i nofoaga avanoa uma. E naʻo le kiliki i le laina ma le igoa tutusa i le anotusi menu.

Ma le mea mulimuli, o le a matou talanoa e uiga i le auala e aveʻese ai nisi avanoa mama pe a e le toe manaʻomia.

Aveesea o komipiuta

  1. Oomi faʻatasi ki i luga o le ki "Pupuni" ma le "Ata"pe kiliki i le ki "Tuuina atu o galuega".
  2. Faʻapipiʻi i luga o le laulau e te manaʻo e tuʻu ese. I le pito i luga taumatau o le aik o le a se ki i foliga o se koluse. Kiliki i luga.

Faʻamolemole ia matau o talosaga tatala uma ma faʻasaoina faʻamaumauga o le a faʻasolo atu i le avanoa muamua. Ae mo le faʻatuatuaina, e sili atu le lelei pea e sefe ai faʻamaumauga ma tapuni le polokalama ae le i tapeina le laulau.

Manatua i luga o le toe faia o le polokalama uma potu faigaluega o le a sefe. O lona uiga e te le manaʻomia e fatuina i taimi uma fou. Ae a, polokalame e aveina otometi pe a amata le OS o le a naʻo le faʻalauiloa i luga o le laulau autu.

E na o faʻamatalaga na matou te manaʻo e taʻu atu ia te oe o se vaega o lenei tusitusiga. Matou te faʻamoemoe oa matou fesoasoani ma taʻiala na fesoasoani ia te oe.

Pin
Send
Share
Send