Suiga o ata i Photoshop

Pin
Send
Share
Send


Talofa pele le aufaitau o la tatou 'upega tafaʻilagi! Ou te faʻamoemoe o loʻo e maua se lagona lelei ma ua e sauni e te ulufale i le matagofie faataʻitaʻi o Photoshop.

O le aso o le a ou taʻuina atu ai le auala e te iloa ai pe faʻafefea ona suia ata i le Photoshop. I le taimi lava e tasi, matou te mafaufau i ituaiga uma metotia ma ituaiga.

Tatala Photoshop ua i luga o lau komepiuta ma amata loa e galue. Filifili se ata, sili ile sitaili PNG, ona o le faʻafetai i le vaʻaiga manino, o le iʻuga o le liliuga o le a sili ona matauina. Tatala le ata i le Photoshop i se vavae ese.

Suia fua o le mea faitino

O lenei galuega faʻatagaina oe e suia le fua o le ata, faʻasese, faʻataʻamilo, faʻalautele pe vaapiapi. O lona uiga faigofie, o le fesuiaiga o mea o se suiga i le uluaʻi foliga mai o le ata. Mo lenei mafuaʻaga, o se masani faaaoga ituaiga suiga.

Faia ata

Zooming le ata amata mai le lisi mea "Free Suiga". E tolu auala e faʻaaoga ai lenei galuega.

1. Alu i le vaega menu i le pito i luga o le vaega "Faʻatonutonuina", i le mataʻu i lalo lisi, filifili le gaioiga "Suiga Loloto".

Afai e te faia saʻo mea uma, ona atagia lea o le ata manaʻomia e se faʻavaʻa.

2. Filifili lau ata ma kiliki i le itu taumatau isumu isumu, i le lisi e matala, filifili le aitema tatou te manaʻomia "Suiga Loloto".


3. Pe faʻaaogaina o le keyboard auala 'alo FMTL + T.

E mafai foi ona tele ata i auala:

Afai e te iloa le lautele faʻapitoa e tatau ona maua le ata o se faʻaiuga o le suiga, ona faʻauʻu lea o numera manaʻomia i fanua talafeagai o le lautele ma le maualuga. Lenei ua faia i le pito i luga o le laupepa, i le laupepa e aliali mai.

Suia le ata ile lima. Mo le faia o lea mea, faʻafoʻi le faʻata i se tasi o itu e fa poʻo itu o le ata. E sui faʻalua le aufana masani. Ona uu i lalo o le agavale isumu agavale ma toso le ata i le tele e te manaʻomia. A maeʻa le taunuʻuga manaʻomia, tatala le faʻamau ma fetaomi Enter e faʻasaʻo ai le tele o le mea.

Ma le isi, afai e te tosoina le ata faataamilo i tulimanu, o lona uiga o le tele o le a suia uma i le lautele ma le umi.

Afai e te tosoina le ata i itu, o lona uiga o le a na ona suia lona lautele.

Afai e te tosoina le ata i le pito i lalo po o le pito i luga pito i luga, o le a suia le maualuga.

Ina ia aua neʻi faaleagaina vaega o le mea, ia uu i lalo le ki o le isumu ma Sifi. Toso tulimanu o le togitogi faavaa. Ma e leai foi se faʻataʻotoʻesega, ma vaega o le a puipuia e fuafua i le faʻaitiitia po o le faʻateleina i luga. Ina ia faʻapiʻopiʻoina le ata mai le ogatotonu i le ogatotonu i le taimi o suiga, tuʻu i lalo le faʻamau Alt.

Taumafai mai le poto masani e malamalama i le aano o zooming.

Ata faʻataʻitaʻiga

Ina ia faʻafiliina le mea, e te manaʻomia le faʻatinoina o le "Free Transformation" galuega. Faia lenei i se tasi o auala o loʻo i luga. Ona faʻasolo lea o le ki isumu i se tasi o tulimanu o le togitogi faʻavaʻa, ae teisi laititi atu nai lo le tulaga o le suiga. E tatau ona aliali mai se 'aufana faalua.

Uu i le agavale isumu agavale, liua lau ata i le itu taumatau e le manaʻomia numera o tikeri. Afai e te iloa muamua pe fia ni tikeri e te manaʻomia e faʻafili ai le mea, ona faʻatumu lea numera i le laina talafeagai i le laupepa e aliali mai i le pito i luga. Ina ia faaleleia le iʻuga, kiliki Ulufale.


Liliuina ma Faʻatele

E i ai le avanoa e faʻaaoga ai le faʻatinoina o le zooming ma le faʻatagata ma lona rotation tuʻuese. I le mataupu faʻavae, e leai se eseʻesega mai le faʻamatalaga o loʻo taua i luga, vagana e te faʻaaogaina se tasi gaioiga ona faʻaauau lea seisi gaioiga. Mo aʻu, e leai se aoga o le faʻaaogaina o se auala e suia ai le faʻatusa, ae o ai e faʻapefea.

Ina ia amataina le gaioiga e tatau ai, alu i le lisi "Faʻatonutonuina" i totonu "Suiga", i le lisi e tatala, filifili "Fuataina" pe "Liliu", fuafua ile ituaiga suiga ile ata e te fiafia iai.

Feeseeseaiga, vaaiga ma le auala

O nei galuega e maua i le lisi o lea lava menu na uma ona talanoaina. Ua tuʻufaʻatasia i le tasi vaega, ona ua tutusa i latou. Ina ia malamalama pe faʻapefea ona aoga nei gaioiga, taumafai e faʻataʻitaʻi ma latou. A filifilia se faʻasolo, e pei lava o loʻo tatou faʻataʻuina le ata i lona itu. O le a le faʻaletonu o lona uiga, ma ina ia manino, e tutusa lava faʻaaoga i vaaiga.

O le faʻatulagaina filifiliga faʻapitoa e tutusa lelei mo le scaling ma le rotation. Lisi vaega "Faʻatonutonuina"mulimuli "Suiga" ma i le lisi, filifili le mea manaʻomia.

Faagaioia se tasi o galuega ma toso le togitogi faavaa faataamilo i le ata faataamilo i tulimanu. Ole iʻuga e mafai ona matua manaia, aemaise lava pe a e galue ma ata.

Faʻaalu mata

O lenei tatou agai i le lesona o le sili atu o se tino i luga o le mataitu, lea tatou te manaʻomia ai le malamalama tatou te manaʻomia. Mo se faʻataʻitaʻiga, e lua a tatou ata pei o le susulu o le ata mai se ata e fiafia iai ma se tamaloa i luga o le komepiuta. Matou te mananao e faia le taufaasese o le tagata i tua o le komipiuta mataitu o loʻo matamata lau ata tifaga e te fiafia i ai.

Tatala uma ata i le Photoshop editor.

A maeʻa ona tatou faʻaaogaina lea o le mea faigaluega "Suiga Loloto". O se mea tatau e faʻaitiitia ai le ata o le ata ata i le tele o se komepiuta mataitu.

O lenei faʻaaogaina le gaioiga "Manua". Matou te taumafai e faʻalautele le ata ina ia mafai ona saʻo le mea moni na mafai ona maua. Matou te faʻasaʻoina le galuega e taunuʻu i ai ma le ki Ulufale.


O le a tatou talanoa e uiga i le auala e faia sili lelei faavaa luga o le mataitu ma pe faapefea ona maua se sili talafeagai faʻaiuga i le isi lesona.

Pin
Send
Share
Send