Siaki taʻaloga mo komepiuta fetaui

Pin
Send
Share
Send

Ina ia mafai ona faʻatautaia se taʻaloga ma faʻaalu lelei, e tatau ona ausia e le komepiuta ni manaʻoga faʻatonu laiti. Ae le o tagata uma e poto tele i masini ma mafai ona vave iloa uma faʻamasinoga. I lenei mataupu, tatou vaʻavaʻai i le tele o auala o loʻo faʻataʻitaʻi ai taʻaloga mo le ogatasi ma se komepiuta.

Siakiina o le taʻaloga mo komepiuta fetaui

I le faʻaopopoga i le faʻasologa masani ma se faʻatusatusaga o manaʻoga ma mea faʻapitoa PC, o loʻo i ai auaunaga faʻapitoa ua faʻapitoa mo tagata e le masani ai. Sei o tatou vaʻai totoʻa i metotia taʻitasi lea e iloa ai pe o se taʻaloga fou o le a alu i luga o lau komepiuta pe leai.

Metotia 1: Faʻatusatusaga o komepiuta tulaga ma taʻaloga manaʻomia

Muamua lava, tele vaega e aʻafia ai le mautu o galuega: faʻagasologa, ata vitio ma le RAM. Ae e le gata i lea, ae e manaʻomia tele le faʻalogo i le taotoga, aemaise lava peʻa sau i taʻaloga fou. Tele o latou e le o fetaui ma le Windows XP ma fou faʻagaoioia faiga ma 32 bits.

Ina ia iloa le faʻatauvaʻa ma manaʻomia manaoga mo se taʻaloga faapitoa, e mafai ona alu i lona tulaga '' upega tafaʻilagi aloaia, lea o loʻo faʻaalia ai nei faʻamatalaga.

Ole taimi nei ole tele o oloa e faʻatauina i luga ole laiga i luga ole lugalaina, mo se faʻataʻitaʻiga, ile Steam poʻo le Origin. O iina, i luga o le laupepa o le taʻaloga filifilia, ua faʻaalia ai le tuʻutuʻuga ma le faʻatulagaina manaʻoga o faiga E masani lava, o le manaʻomia lomiga o Windows ua faʻaalia, e faʻapitoa pepa kalafi mai AMD ma NVIDIA, o le faʻagaioiga ma le avanoa avanoa malosi.

Vaʻai foʻi: Faʻatau se taʻaloga i totonu o le Steam

Afai e te le o iloaina mea o loʻo faʻapipiʻiina i lau komipiuta, ona faʻaaoga lea o se tasi o le polokalama faʻapitoa. O le polokalame suʻesuʻe ma faʻaalia uma faʻamatalaga manaʻomia. Ma i le tulaga e te le malamalama i le augatupulaga o faʻagasologa ma pepa ata vitio, ona faʻaaoga lea o le faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu i luga o le 'upega tafaʻilagi a le tagata gaosi.

Faitau foi:
Polokalama mo le sailia o mea komepiuta
Faʻafefea ona e iloaina uiga o lau komepiuta

I le tulaga o loʻo e faʻatau se taʻaloga i totonu o faleoloa a le tino, feutagai ma le tagata faʻatau, pe a uma ona tusi i lalo pe manatuaina uiga o lau PC.

Metotia 2: Siaki le fetaui faʻaaogaina le Online Service

Mo tagata e le malamalama i le meafaigaluega, matou te fautuaina le faʻaaogaina o se nofoaga faʻapitoa lea latou te siakiina ai le ogatasi ma se taʻaloga faapitoa.

Alu i le E Mafai Ona E Faia Itulau Tasi

Naʻo nai laʻasaga faigofie e manaʻomia:

  1. Alu i le Can Can RUN It website ma filifili se taʻaloga mai le lisi pe ulufale se igoa i le sailiga.
  2. Le isi, mulimuli i faʻatonuga faigofie i luga o le upega tafailagi ma faʻatali mo le faʻataunuʻu e maeʻa. Ole a faia ile tasi, e le manaʻomia ona faatino mo siaki taʻitasi.
  3. O lenei o le itulau fou tatala, lea o le faʻamatalaga autu e uiga i lau masini o le a faʻaalia. Faʻamalieina manaʻoga o le a faʻailogaina i se lanumeamata lanumeamata, ma faʻamalieina ma se mumu mimilo ese lio.

I se faʻaopopoga, o se faʻasilasilaga e uiga i se avetaʻavale tuai, pe a iai, o le a faʻaalia saʻo i le faʻamasinoga tali, ma o le soʻotaga i le tulaga aloaʻia o le a aliali mai i le mea e mafai ai ona e download lona lata mai lomiga.

E tusa o le faʻavae tutusa, e tautua se tautua mai le NVIDIA. Sa avea muamua ma faʻafaigofie aoga, ae o lenei ua faia gaioiga uma luga o le lugalaina.

Alu i le NVIDIA 'upega tafaʻilagi

E na ona filifilia se taʻaloga mai le lisi, ma a maeʻa siakiina, o le a faʻaalia le faʻaiuga. O le tulaga le lelei o lenei '' upega tafaʻilagi, o le auiliiliina faʻapitoa lava le video card.

I lenei mataupu, matou tilotilo i auala faigofie e lua e iloa ai le talafeagai o se taʻaloga ma se komepiuta. Ou te fia tosina lou mafaufau i le mea moni e sili atu i taimi uma le taulai atu i le fautuaina faiga manaoga, talu ai o le laʻititi faʻamatalaga e le o taimi uma saʻo ma le faʻatautaiga faagaoioiga ma le taʻalo FPS e le o mautinoa.

Pin
Send
Share
Send