Le mea e fai i msvcr80.dll sese

Pin
Send
Share
Send


Fans o le taʻaloga GTA: San Andreas ono fetaiaʻi ma se le fiafia i mea sese pe a taumafai e faʻatautaia latou taʻaloga sili ona fiafia i ai i le Windows 7 pe sili atu - "E leʻi maua le faila msvcr80.dll". O lenei ituaiga o faʻafitauli e tupu ona o le faʻaletonu i le faletusi faʻapitoa poʻo lona leai i luga o le komupiuta.

Faʻafefea ona foia msvcr80.dll faafitauli faila

E tele filifiliga mo le fofoina o mea sese i se faʻa .dll faila. O le mea muamua o le toe ki atoa o le taʻaloga. O lona lua o le faʻapipiʻi lea o le Microsoft Visual C ++ Redistributable 2005 i luga o le komupiuta.

Metotia 1: DLL Suite

O le DLL Suite e aoga foi mo le faʻamutaina o se faʻaletonu i le msvcr80.dll.

Sii mai le DLL Suite

  1. Tatala le DLL Suite. Kiliki i luga "Tuʻu le DLL" - o lenei mea e tu i le itu tauagavale o le faʻamalama autu.
  2. A oʻo loa i uta masini suʻesuʻe, tuʻu le igoa faila i le pusa "Msvcr80.dll" ma kiliki i "Saili".
  3. Agavale-kiliki i luga o le faʻaiuga e filifili ai.
  4. Ina ia amata le laʻuina mai i lalo ma le faʻatuina o le faletusi i totonu o le lisi o manaʻoga, kiliki i luga "Amataga".

    Faʻapea foi, e leai se tasi e faʻasaina oe ona e download le faila ma tuʻu i luga i se mea i le mea ua tatau ai (vaʻai le Metotia 4).
  5. A maeʻa lenei faʻatautaia, o le ae foliga mai e taofi le matauina o le faafitauli.

Metotia 2: toe tuʻu le taʻaloga

I le avea ai o se tulafono, o mea uma e tatau ai mo le taaloga e galue ai ua aofia i totonu o le installer afifi, o lea faʻafitauli ma msvcr80.dll mafai ona toe faaleleia e ala i le toe faʻapipiʻi GTA San Andreas.

  1. Aveese le taʻaloga. O auala e sili ona talafeagai e faʻamatala mai i totonu o lenei tusi lesona. Mo le faʻamatalaga Steam o GTA: San Andreas, siaki le taiala o loʻo i lalo:

    Faitau atili: Aveesea le taʻaloga ile Steam

  2. Toe lalagaina le taʻaloga tonu i le mulimuli atu i faʻatonuga a le faʻapipiʻi pusa poʻo le Steam.

Faʻatasi lava, matou te faʻamanatu ia te oe - faʻaaoga naʻo laisene oloa!

E masalomia o nei gaioiga e le mafai ona foia ai le mea sese. I lenei tulaga, alu i le Metotia 3.

Metotia 3: Faʻapipiʻi le Microsoft Visual C ++ Redistributable 2005 Package

E ono tupu faʻapea o le faʻapipiʻi faila o se taʻaloga poʻo le polokalama e leʻi tuʻufaʻatasia ai le manaʻoga o Microsoft Visual C ++ i le polokalama. I lenei tulaga, o lenei vaega e tatau ona faʻatuina tutoʻatasi - o le a faʻasaʻo le mea sese i msvcr80.dll.

Sii mai Microsoft Visual C ++ Toe tufatufaina 2005

  1. Tamoe le installer. Kiliki Ioee talia le maliega laisene.
  2. Le amataina o le vaega o le a amata, lea i le averesi ave 2-3 minute.
  3. E le pei o mea fou, o le Visual C ++ Redistributable 2005 faapipiiina atoa i le otometi auala: o le tagata faʻapipiʻi na tapunia pe a leai ni faʻaletonu e tupu i le taimi faʻapipiʻiina. I lenei tulaga, iloa - ua faapipiiina le afifi ma ua foia lou faafitauli.

Metotia 4: Faʻaopopo faʻaopopo msvcr80.dll i le polokalama

O nisi taimi na o le toe tuʻuina uma e lua le taʻaloga ma le vaega ma le nei faletusi e le lava - mo nisi mafuaʻaga, o le manaoga DLL faila e le o aliali mai i luga o le faiga. A e fetaiaʻi ma se faʻafitauli faapena, e tatau ona e puʻeina le vaega o loʻo misia e oe lava ma sifi (kopi) i le faʻatonuC: Windows System32.

Ae peitaʻi, afai e iai sau 64-bit version o Windows, e sili ai le muamua faitau o le faʻatulagaina faʻapipiʻi faʻatonuga ina ia aua neʻi faʻaleagaina le polokalama.

I nisi o tulaga, o le mea sese e seʻi mou ese atu. O lona uiga e te manaʻomia le faʻamalosi OS e iloa le faila DLL - e faia lea i le auala e faʻamatalaina i lenei tusitusiga. Tusi faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma mulimuli ane lesitala o le faletusi i le lesitala e mautinoa e faʻasaoina oe mai mea sese.

Pin
Send
Share
Send