AVG PC TuneUp 16.77.3.23060

Pin
Send
Share
Send

E leai se faalilolilo a o faagasolo taimi, soo se faiga e faʻamuta ai le taimi muamua. E mafua ona o lona le maalofia o le pupuni ma faila le tumau ma faʻatekinisi, vavaeina o le malo tisiki, sese faʻamatalaga i le lesitala, o gaioiga o malware ma le tele o isi mea. O le mea e lelei ai, o nei aso o loʻo i ai se anoanoai o talosaga e mafai ona faʻagaioia le faʻagaioia o le OS, ma faʻamamaina i le "lapisi". O se tasi o tali sili ona lelei i lenei vaega o le AVG PC Tune Up talosaga.

O le polokalama shareware AVG PC TuneUp (sa taʻua muamua o TuneUp Utilities) o se mea faigaluega lautele mo le faʻaleleia atili o le faiga, faʻateleina lona saoasaoa, faʻamamaina o "lapisi", ma le foia o le tele o isi mataupu o le galueaina o le masini. Ole vaega atoa lea o mea e aoga, e tuʻufaʻatasia e se tasi o le shell shell e faʻaigoaina Start Center.

OS auiliiliga

Ole faʻavae taua ole AVG PC TuneUp ole suʻesuʻega ole faiga mo vaivaiga, mea sese, faʻaletonuga e sili atu, ma isi faʻafitauli ole komepiuta. A aunoa ma se auiliiliga auiliili, o le lelei sese sese e le mafai.

O faʻavae autu e faʻaaogaina e suʻe ai le AVG PC Tune Up o faʻapea:

      Mea sese a le Resitala (Registry Cleaner Utility);
      Le faʻapea o ni auala faigaluega e leai se sao (Cleancut Cleaner);
      Faʻafitauli amata i luga ma tapuni le komipiuta (TuneUp StartUp Optimizer);
      Fragmentation o le malosi drive (Drive Defrag);
      Suʻesuʻega galuega;
      OS cache (Maua avanoa avanoa).

O faʻamaumauga na mauaina mai o se suʻesuʻega e avea ma amataga mo le faʻafoeina o faiga.

Meaola laʻitiiti faatulagaina

A maeʻa le siʻitia o faʻagasologa, e mafai ona faʻasaʻoina mea sese uma ma mea sese i le fesoasoani a se seti o mea faigaluega na lisiina i le vaega muamua, o loʻo avea ma vaega o AVG PC TuneUp, i le na o le tasi kiliki. Peitaʻi, afai e te manaʻo ai, e mafai ona vaʻaia auiliiliga i luga o suʻesuʻega o le OS, ma afai e manaʻomia, fai ni fetuunaiga i gaioiga faʻatinoina e le talosaga.

Taimi galuega moni

Le polokalame faatino faifai pea le tausia o le sili ona lelei faiga polokalama. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona otometi lava ona tuʻu i lalo le faʻamuamua o gaioiga e faʻatino i luga o se komepiuta komipiuta e le o faʻaaogaina e le tagata faʻaaoga. Lenei fesoasoani e sefe le faʻatino punaoa mo isi tagata e faʻagaoioiga. O le mea moni, o nei faʻagasologa uma o loʻo faia i tua.

E tolu auala faʻapitoa o le faʻagaioia o le AVG PK Tyun Up: tamaoaiga, tulaga faʻapitoa ma turbo. Ole tulaga masani lea, mo nei auala taʻitasi, ole tagata atiaeina le seti lelei i lona manatu. Ae, pe a fai o oe o se tagata alualu i luma tagata faʻaaogaina, pe a manaʻomia, o nei faʻatulagaina e mafai ona teuteuina. Tamaoaiga tulaga e sili ona fetaui lelei mo komepiuta feaveaʻi ma isi feaveaʻi masini, i le mea o le faʻamuamua i luga o le faʻasaoina masini. O le "Tulaga" auala e sili ona lelei mo masani PCs. O le "Turbo" auala o le a talafeagai e mafai ai i luga o le maualalo-eletise komepiuta, o faʻatonuga o loʻo manaʻomia ina ia "faʻataapeapeina" i le tele e mafai ai mo le faʻamaninoina o taotoga.

Komepiuta vave

O le isi lisi o mea e aoga e nafa ma le tuning o le OS faʻatino, ma faʻateleina ai lona saoasaoa. E aofia ai le Performance Optimizer, Live Optimization, ma le StartUp Manager. E pei o le tulaga o le faʻasaʻo sese, o le faiga e muai vaʻavaʻai i ai, ma ona faʻasolosolo ona faʻatautaia lea gaioiga. Optimization faia e ala i le tuʻuina i lalo o le faʻamuamua poʻo le faʻaleaogaina gaioiga o faʻaaogaina e le o faʻaaogaina, faʻapea foi ma le deactivating amataga polokalama.

Faamama o le Disk

O le AVG PC TuneUp o loʻo iai le tele o tulaga ma agavaʻa mo le faʻamamaina o le hard drive mai le "lapisi" ma faila e le faʻaaogaina. Eseese aoga suʻesuʻeina le OS mo faʻatonutonu faila, cache faamatalaga, syslog ma browser, motusia auala puʻupuʻu, faʻaaogaina talosaga ma faila, faʻapea foʻi ma faila e tele. Ina ua maeʻa suʻeina, e mafai e le tagata faʻaaoga e soloia faʻamaumauga e fetaui lelei ma i luga tapulaʻa, a le tasi kiliki pe filifili.

OS troubleshooting ma toe fai

Ua vaevaeina se isi vaega o mea faigaluega e foia ai le tele o faʻafitauli faʻafitauli.

Disk Doctor faia se auiliiliga o le faigata disk mo mea sese, ma i le tulaga o le le lelei o le talafeagai a tulaga, ia faasaʻoina latou. E mafai ona tatou fai mai o se faʻaleleia atili lea o le tulaga masani Windows aoga chkdsk, o loʻo iai foʻi le faʻavasega luga o mea.

Toe faaleleia Wizard fofo faafitauli faapitoa e masani ai mo le Windows faagaoioia laina laina.

Undelete fesoasoani e toe faʻafoʻi sese sese faila pe tusa lava pe na tapeina mai le recycle bin. Na o le pau le mea e faʻateʻese ai o tulaga ia i taimi na tipiina ai faila ma le faʻapitoa aoga AVG PC TuneUp, e mautinoa atoatoa ma e le mafai ona suia.

Tumau faila faila

O le Shredder ua mamanuina e faʻamuta atoa ma tumau le tipiina o faila. E oʻo i polokalame e toe faʻaolaina mai faʻamaumauga e le mafai ona toe aumaia i olaga o faila na tape e lenei aoga. O lenei tekonolosi e faʻaogaina e tape ai faila e oʻo lava i le US Department of Defense.

Aveesea polokalama

O se tasi o meafaigaluega a le AVG PC TuneUp o le Uninstall Manager. Lenei o se sili atu suiga i le tulaga masani meafaigaluega mo le faaleleia ma le aveeseina o polokalama. I le Uninstall Manager, e le gata e mafai ai ona uninstall talosaga, ae e faʻapea foi le iloiloina o latou aoga, taimi faʻaaoga, ma le avega o le tino.

Galue ma masini feaveaʻi

E le gata i lea, o le AVG PC TuneUp o loʻo iai lona aoga tele mo le faʻamamaina o masini feaveaʻi o loʻo i luga o le iOS platform. Ina ia faia lea mea, na ona faʻafesoʻotaʻi le masini i se komupiuta e faʻatino ai le AVG Cleaner mo iOS i le AVG PC TuneUp.

Galuega pule

O loʻo iai le aoga a le AVG PC TuneUp, o le isi lea tulaga o loʻo iai le tulaga masani o le Windows Task Manager. O lenei mea faigaluega e taua o le Process Manager. O loʻo i ai le "Open Files" tab, lea e le maua ai e le Task Manager. I se faʻaopopoga, o lenei mea faigaluega auiliiliga fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga o loʻo faʻapipiʻiina luga o le komepiuta i ni mea taua.

Faaleaogaina gaioiga

AVG PC TuneUp o se sili ona mamana seti o mea faigaluega i mea sili ona lelei. O ia e mafai ona faia suiga taua i le OS faʻatulagaina. Le poto masani tagata faʻaaogaina mafai ona faia le tele o galuega i le na o le tasi kiliki. Faʻataʻitaʻiga maualuga polokalame polokalama faʻatulagaina maualuga maualuga lelei. Peitaʻi, o lenei auala e aofia ai faʻafitauli. E seasea lava, ae o loʻo i ai tulaga pe a suia tulaga i le tasi-kiliki mafai, i le isi itu, afaina le faiga.

Ae, na mafaufauina foi e le au atiaʻe sea filifiliga, i le tuʻuina atu AVG PC TuneUp ma lona lava aoga mo le toe faʻatulagaina o gaioiga na faia - le Rescue Center. Tusa lava pe na faia nisi le manaʻomia le faʻatinoina, ma lenei meafaigaluega e mafai ona e faigofie ona toe foʻi atu i le faʻatonuga muamua. O le mea lea, afai o se tagata e le masani ai le faʻaaogaina o le fesoasoani o le polokalama faʻaleagaina le galuega faʻatino o le OS, o mea leaga na mafua mai i ana gaioiga o le a toe faaleleia.

Lelei:

  1. Le mafai ona faʻatino gaioiga lavelave i le paʻi atu o se ki;
  2. Tele galuega faʻalelei e faʻalelei ai le komepiuta ma faʻatino;
  3. Multilingual interface, e aofia ai Rusia;
  4. Le mafai "rollback" gaioiga na faia.

Leai: p

  1. O le ola o le fua fua fua faatapulaaina i le 15 aso;
  2. O le telē tele o galuega ma foliga e mafai ona nunumiaina ai se tagata e le masani ai;
  3. Tamoʻe naʻo luga o le Windows computer;
  4. Le mafai ona mafua ai se afaina tele ile tino pe a fai o le lavelave o faʻaaoga sese.

E pei ona e vaʻai, AVG PC TuneUp o se seti mamana o mea faʻatino mea faigaluega e mautinoa ai le faʻaleleia o le atoa OS, ma faʻateleina lona saoasaoa. O lenei tuʻufaʻatasiga e i ai foi le tele o isi faʻaaliga. Peitaʻi, i le lima o se tagata e leʻi faʻaaogaina, e ui lava i le au faʻalauiloa faʻalauiloaina o le faigofie o le galue ai i totonu o lenei polokalame, e mafai ona mafua ai le afaina tele ile faiga.

Sii maia faʻataʻitaʻiga o le AVG PC Tune Up

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau.

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 2.33 mai le 5 (3 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Tuneup aoga Faʻavavevave lau faiga ma TuneUp Utilities Aveese le AVG PC TuneUp mai lau PC Puran puipui

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
AVG PC TuneUp o se mea faigaluega afi tele mo le faʻamamaina o lau PC mai otaota ma faʻaleleia atili le faʻatinoina o le gaioiga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 2.33 mai le 5 (3 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: AVG Technologies
Tau: $ 14
Toa: 100 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 16.77.3.23060

Pin
Send
Share
Send