Faʻafefea ona aveese soʻoga ulutala i le YouTube

Pin
Send
Share
Send

Le tele o taimi, subtitles ua faaopoopo i le vitio otometi, ae o lenei ua sili atu ma sili tusitala o lo o taulai atu i le au maimoa mai ese atunuu, o lea ua latou tutoatasi fausia. I le mataupu lenei, o le a e aʻoaʻoina pe faʻapefea ona vaeluaina pe faʻaititia atoa i latou i komupiuta poʻo ala mai i se feʻaveaʻi talosaga.

Faʻamuta le YouTube ulutala i le komepiuta

I le atoaga o faʻamatalaga o le upega tafailagi o loʻo i ai se fuainumera tele o faʻasologa eseese, o ulutala filifiliga e faʻaaoga foi ia i latou. E mafai ona faʻaleaogaina i latou i ni auala faigofie. Sei o tatou auiliiliina i latou auiliiliga.

I lalo o se vitio faʻapitoa

Afai e te le manaʻo e teena atoa ulutala, ae na ona tape i lalo mo sina taimi i lalo o se ata faʻapitoa, ona faʻaaoga lea auala mo oe. E leai se mea faigata i lenei faiga, ona mulimuli lava ile faʻatonuga:

  1. Amata le matamata i le vitio ma kiliki i le ki talafeagai i luga o le tagata taofiofi laupapa. O le a ia tapeina togi. Afai e leai, ona alu lea i le isi laasaga.
  2. Kiliki i le aikona "Tulaga" ma filifili le laina "Tusitusiga".
  3. Siaki le pusa iinei. Leai.

O lenei, pe a fai e te manaʻomia le toe kiina o togi, naʻo le toe fai o sitepu uma ile faʻafitauli faasolo.

Maea faʻaigoa le ulutala

I le mea e te le fia vaʻai tusitusiga faʻatonutonu o le leo ala i lalo o soʻo se vitio o loʻo e vaʻavaʻaia, matou fautua atu ia faʻaleaogaina i le teugatupe tulaga. E manaʻomia le faʻatinoina o ni gaioiga:

  1. Kiliki i lau ata ata ma filifili "Tulaga".
  2. I le vaega Teugatupe Seti alu e faasino "Taʻalo".
  3. Tatala le pusa i autafa "Faaali na ulutala" ae sefe suiga.

Ina ua maeʻa lenei faʻatulagaina, o le tusitusiga faʻaalia o le a na ona faʻaliliu e le tagata i le tagata taalo a o matamata se vitio.

Faʻamuta ulutala i le YouTube mobile app

O le YouTube mobile talosaga e le gata e eseʻesea i mamanu ma nisi faʻasologa o elemene mai le atoa faʻamatalaga o le '' upega tafaʻilagi, ae ua i ai foʻi se eseʻesega i gaioiga ma le nofoaga o nisi tulaga. Sei o tatou vaʻai totoʻa i le auala e faʻaleaogaina ai ulutala i lenei faʻapitoa.

I lalo o se vitio faʻapitoa

E pei ona i ai i le tulaga atoa o le '' upega tafaʻilagi, e mafai e le tagata faʻaaogaina ona faia ni tonu saʻo ao matamata i le vitio, e faʻatatau foʻi lea i le suia o le faʻaali o le ulutala. O loʻo faatinoina lenei:

  1. A o maimoaina se vitio, kiliki i luga o le aikona i le faʻailoga o tulaga tolu tulaga, lea e tu i le pito i luga taumatau o le tagata taalo, ma kiliki i luga o le aitema "Tusitusiga".
  2. Filifili se filifiliga "Tapē ulutala".

Afai e te manaʻo e toe faʻatonutonu tusitusiga o le leo ala toe, ona toe faʻaauau lea o laasaga uma le faʻafeagai ma filifili le gagana talafeagai mai le avanoa.

Maea faʻaigoa le ulutala

O le YouTube mobile application o loʻo iai le tele o faʻamatalaga aoga, ma o loʻo iai foi se faʻamalama pulega faʻamalama. E te alu ai i totonu, e te manaʻomia:

  1. Kiliki i luga o le ata faʻatusa ma filifili "Tulaga".
  2. Alu i le vaega i le faamalama fou "Tusitusiga".
  3. Oe na o lou manaʻomia le faʻaonaina le faʻasee latalata i le laina "Tofiga".

A maeʻa nei gaioiga, o le a faʻaali le soʻotaga o lau pe a e liliu latou i le lima pe a matamata i se vitio.

O le aso sa matou iloiloina maeʻa le faʻagaioiga o le faʻaleaogaina o tusiga o ata i le YouTube service. Le aoga faʻataʻitaʻi tusitusiga tusitusiga e, moni, aoga, ae i nisi tulaga e le manaʻomia e le tagata, ma o loʻo aliali mai i taimi uma laupepa i luga o le laupepa na o le tosina ese mai le vaʻaiga, o lea o le a aoga e iloa ai pe faʻapefea ona tape.

Tagaʻi foʻi: Faʻalelei ulutala i le YouTube

Pin
Send
Share
Send