Passmark Performance Test 9.0.1023

Pin
Send
Share
Send


Passmark Performance Test - o se polokalame mo le tuʻufaʻatasia o suʻega o le gaioiga o mea faigaluega a se komupiuta (faʻaaogaina, manatua, ata vitio ma le laupepa faigata).

CPU suʻega

Suʻesuʻega suʻesuʻega le CPU mo le faʻatinoina pe a feagai ma integers ma taimi, i faʻapitoa mataʻupu fuafuaina, i faʻamaumauga faʻamaumauga ma coding, i sese faʻatusatusaina o le fisiki, ma faʻataʻitaʻiga pe a faʻaaogaina se tasi filo (kernel).

Suʻega Ata Vitio

Ole siakiina ole faatinoga ole komipiuta ole komipiuta ua vaevaeina i ni vaega se lua.

  • Faatinoga i le 2D auala. O le polokalama siaki le faʻagaioiga o le GPU pe a tuʻuina ai fonoa, faʻatusa ata, pe a latou faʻauuina ma faʻaaoga apalai i ata.

  • 3D gaioiga. I lenei tulaga, o loʻo faʻataʻitaʻiina le faʻatinoina i le faʻaaogaina o ituaiga eseese o DirectX, faʻapea foʻi ma le gaosiga o mea i luga o ata faʻapitoa.

Manatu suʻega

O le RAM suʻega i le Passmark Performance Test e pei ona taua i lalo: faʻataʻitaʻiga pe a galulue ma faʻamaumauga, faitau le faʻaaogaina ma aunoa ma le caching, tusi o faʻamatalaga i mea e manatua ai, le stream stream, ma le siakiina o taimi (Delays).

Faigata masini suʻega

O le polokalame e siakiina le saoasaoa o le system hard disk i le taimi o faasologa ma tesi tusitusi ma faitau o 32KB poloka. E mafai foʻi ona siaki le gaioiga a le CD / DVD drive, pe a fai o iai.

Auiliili suʻega

A faʻaaoga le galuega lea, o le Passmark Performance Test e faʻataʻitaʻi uma suega e pei ona taʻua i luga i luga o se faasologa.

A uma ona siaki, ua fuafua le numera o togi e le faiga.

Vaʻai faʻamatalaga faʻataʻitaʻiga

O lenei poloka o le polokalame faʻaalia faʻamatalaga atoa e uiga i vaega o le komupiuta, le faʻagaioiga o loʻo faʻapipiʻiina, hard disk, se pepa vitio, faʻapea foʻi ma le vevela o node ua faʻaogaina i lagona talafeagai. I le taumatau oe mafai ona vaʻai i le faʻatusatusaga uiga o isi sisitema ua uma ona faʻataʻitaʻi.

Faʻamaumauga o tali lavea

O le polokalama e mafai ai ona e faʻatusatusaina faʻaiuga o le suʻega o lau faiga ma faʻamaumauga o komipiuta siaki a isi tagata.

Lelei

  • Tele numera o suʻega e faʻamaonia ai le faʻatinoina;
  • Malosiaga e faʻatusatusa taunuʻuga o suʻega;
  • Faʻamatalaga atoa o le tino.

Le atoatoa

  • Totogi polokalame
  • Leai se faʻaliliuga i le Lusia.

Passmark Performance Test - polokalama faʻapitoa mo suʻesuʻega lelei o faʻatinoga o node autu a se komepiuta. O le polokalama ei ai le maualuga suʻega saoasaoa ma sefe faʻaiuga mo mulimuli ane faʻatusatusaga.

Sii maia Faʻailoga Tofotofoga Tofotofoga Tofotofoga

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

LAN Suʻega Suʻega Vitio Mafaufauga Tofotofoga Tofotofoga PassMark Mataʻitu Suʻega Polokalama Vitio o le Suʻega o Ata

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Passmark Performance Test - o se polokalame mo le faʻatautaia o tuʻutuʻuga o le gaosiga, faʻamanatuina, hard drive, ata vitio. Talafeagai mo le maimoaina o faʻamatalaga faʻamaumauga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiinae: PassMark
Tau: $ 27
Toa: 50 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 9.0.1023

Pin
Send
Share
Send