CyberLink YouCam 7.0.3529.0

Pin
Send
Share
Send


I nei aso, skype ma isi avefeau o se tuʻufaʻatasia o se vaega o le olaga o toetoe lava o soʻo se tagata. Matou te fesoʻotaʻi ma o matou tagata vavalalata o loʻo nonofo mamao ma o matou tuaoi i ni fale se lua. Tele gamers le mafai ona latou mafaufauina i latou lava e aunoa ma se webcam. I le taimi o le taʻaloga, na latou vaʻaia ai isi a latou uo ma ave ni ata o latou lava. E tele fesoʻotaʻiga lautele, pei o le VKontakte tutusa, taumafai e faʻatino le tomai e fesoʻotaʻi ai e ala i se webcam i la latou galuega. Ma le fesoasoani a CyberLink YouCam, o lenei fesootaiga e mafai ona sili atu manino ma o nisi taimi malie.

CyberLink UCam o se polokalame e mafai ona faʻaopopo ai isi mea lelei, faʻavaʻa, ma faʻaleleia atili le lelei o ata ma puʻeina i ata ma ata puʻeina luga o se webcam. O nei mea uma e maua i le moni taimi. O lona uiga, ole tagata e mafai ona talanoa ile Skype ma ile taimi e tasi faʻaaoga uma le fiafia uma ole CyberLink YouCam. O lenei polokalama e galue o se faʻaopopoga i le tulaga masani webcam polokalame. E ui lava o ia lava e mafai ona pueina ata ma vitio mai se webcam.

Vaʻai foi: O polokalame sili ona lelei mo le puʻeina o vitio mai se webcam

Uepisaite Ata Puʻeina

I le faamalama autu a CyberLink YuKam, e mafai ona pueina se ata mai se webcam. Ina ia faia lenei mea, o le ki e tatau ona i luga o le mea pueata (ae le o le mea pueata) auala. Ma e pueina se ata, e te manaʻomia ona kiliki i le ki tele i le ogatotonu.

Vitio Webcam

I le nofoaga lava e tasi, i le autu faamalama, e mafai ona e faia ni vitio mai se webcam. Ina ia faia lea mea, ki i le camcorder mode ma fetaomi le amataga pueina faʻamau.

Faiga lalelei foliga

O se tasi o laiga sili o CyberLink YouCam o le i ai o se pulega e foliga foliga faia sili matagofie ma faalenatura foliga. O lenei faiga faʻataga oe e tuʻufaʻatasi ni mea sese uma o le webcam, lea i le tele o tulaga, faia faʻailoga maualalo ma le masani ai. O le mea lena e fai mai ai le au atiae. I le faʻataʻitaʻiga, o le aoga o lenei pulega e faigata tele ona faʻamaonia.

Ina ia faʻaalia foliga matagofie foliga, e tatau ona e kiliki i le ki talafeagai i le autu polokalama faʻamalama. I tafatafa o lenei ki, i le ala, o ki e faaleleia atili ai foliga lelei ma kilia uma aafiaga.

Faʻalelei Faʻafanua

O le kiliki i luga o le ki talafeagai, o le a aliali mai se faʻapitoa o le mea e mafai ai ona faʻafetaui le eseesega, pupula, faʻaaliga, leo tulaga ma isi tapulaa o le ata e aʻafia saʻo i lona uiga. I le faʻamalama lava e tasi, e mafai ona e kiliki le "Default" faʻamau ma toe setiina uma ile latou tulaga muamua. Ma o le "Advanced" faʻamau e nafa ma le soʻotaga "alualu i luma" ata faʻalelei tulaga lelei. E tele avanoa eseese.

Matamata i le ata

A e tatalaina CyberLink YuKam i le pito i lalo laupepa, e mafai ona e vaʻaia uma ata na puʻeina muamua faʻaaogaina le polokalama lava e tasi. O ata taʻitasi e mafai ona faigofie ona vaʻavaʻai i ai faʻalu-kiliki. I le maimoaina auala, e mafai ona lolomiina se ata i le faʻaaogaina o le aikona i le itu tauagavale o le polokalame faʻamalama. E mafai foi ona toe teuteu le ata.

Ae leai se mea faʻapitoa e mafai ona faia i le faatonu lava. Naʻo tulaga masani a CyberLink YouCam o loʻo avanoa iinei, lea o le a talanoaina mulimuli ane.

Vaʻaiga

O le CyberLink YouCam o loʻo i ai se lisi e taua o le "Scenes" o loʻo faʻaalia ai le ono mafai vaaiga o le a faʻaopopoina i le ata puʻeina. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona puʻeina se ata i se fale ata ata poʻo se paluni. Mo nei mea uma, naʻo le kiliki i luga o le mea filifilia ma o le a faʻaalia i luga o le ata.

Le vaʻaiga

E sosoo ma le Scenes menu o le Frames tab. O ia e nafa ma le aotelega. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaopopo se faʻavaʻa ma le tusiga Rec ma se lio mumu i le tulimanu, ina ia foliga mai o loʻo e puʻeina i luga o se mea tuai kamera mea pueata. E mafai foi ona e faaopoopoina le tusiga "Manuia le aso fanau" ma sili atu.

"Vaega"

E le gata i lea, o mea e taua o mea, o loʻo avanoa i le "partecles" menu, e mafai ona faʻaopopo i le ata mai le webcam. E mafai ona felelei pepa, pa'ū lau, polo, tusi po o se isi mea.

Faamama

I tafatafa o le particle menu o loʻo i ai foi se filter filter menu. O nisi oi latou e mafai ai ona pupuni le ata, o isi o le a faʻaopopoina ni fasimoli fasimoli ia. E i ai se faʻamama o le a faia se mea le lelei mai se ata masani. E tele mea e te filifilia mai ai

"Fai mea leaga"

E i ai foi le "Distortions" menu, o lona uiga, o se mea ese. O loʻo iai uma mea na mafai ona na ona vaaia ile potu o ata. O lea e i ai le tasi o le a faʻaopopoina le pito i lalo o le ata, mai i le tagata o le a foliga mai e matua gaʻo lava, ae o loʻo i ai se aʻafia e faia mea uma faʻatafafa. O se isi aʻafiaga e atagia ai se tasi vaega o le ata. E mafai foi ona e mauaina se aʻafiaga e faʻateleina ai le ogatotonu o le ata. Faatasi ai ma nei aafiaga uma, e mafai ona e ata tele.

Lagona

Faʻapea foi i le CyberLink YuKam o loʻo i ai le lisi o lagona. Lenei, o aʻafiaga taʻitasi e faʻaopopoina i le ata se ituaiga o mea e faʻatusa mai ai le tasi poʻo le isi lagona. Mo se faʻataʻitaʻiga, e i ai manulele e felelei i luga. O loʻo manino foʻi lea e faʻatusa mai ai se tamaititi "tamaloa na tatalaina le laiga." E i ai foʻi lapopoa iila e kisi le lau. O lenei faatusa o lagona mo le tagata talanoa. E mafai foi ona maua le tele o mea mananaia i lenei lisi.

Gadgets

Tele mea mataʻina o loʻo maua i lenei lisi, e pei o le afi e mumu i luga o lou ulu, eseese pulou ma ufimata, o se kesi maso ma le anoanoaʻi. O ia aafiaga e faʻaopopo foi se elemene o tala malie ile talanoaga i luga ole webcam.

Tafao

CyberLink YouCam faʻatagaina oe e toe suia ou foliga i foliga o isi tagata pe o se meaola. I le teori, e tatau i lenei tagata ona toe faia gaioiga a le tasi o loʻo faʻalogo nei i le webcam, ae i le faʻataʻitaʻiga o lenei mea e tupu e seasea lava.

Faailoga

Le faʻaaogaina o le Brushers menu i le ata, e mafai ona tusia se laina o soʻo se lanu ma soʻo se mafiafia.

Totusi

O le lisi "Stamps" mafai ai ona tuʻu i luga o le ata se faʻailoga i foliga o seleulu, kuki, se vaalele, se fatu po o se isi mea.

Sii mai ai isi mea

I le faʻaopopoga i aʻafiaga o loʻo i ai i le tulaga masani CyberLink YouCam faletusi, e mafai e le tagata ona download isi aʻafiaga. Mo lenei mea o loʻo i ai se faʻamau "Tele Free Templates". E saʻoloto uma i latou uma. I le kilikiina o lenei ki, e maua e le tagata le upega tafaʻilagi aloaʻia o le CyberLink effects library.

Skype aafiaga

O vaaiga ma isi mea uma o loʻo i ai i totonu o lenei polokalama e avanoa mo fesoʻotaʻiga ma isi tagata i luga o le initaneti, mo se faʻataʻitaʻiga, e ala ile Skype poʻo isi polokalame faapena. O lona uiga e le gata o le a e vaʻai i lau tagata talanoa, o le a ia vaʻai i lau ata i totonu o lea lava fale ata poʻo seisi vaaiga.

Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻamaonia mai ia CyberLink mea pueata autu autu. I le Skype, e faia lenei mea:

  1. Tatala le "Meafaigaluega" menu ma kiliki ile "tulaga".
  2. I le lisi i le itu tauagavale, filifili "Vitio tulaga".

  3. I le lisi o mea puʻeata, filifili CyberLink WebCam Splitter 7.0.
  4. Kiliki le "Sefe" faʻamau i le pito i lalo o le polokalame faamalama.

Ina ua mavae lena mea, naʻo le laulau e iai aʻafiaga o le a tumau mai ia CyberLink YuKam. I le kiliki i luga o le manaʻo iai, e mafai ona e faʻaopopo i le ata i le talanoaga. Ma o lau talanoaga e mafai ona vaʻai ia oe i le ata, i luga o le afi, lele manu felelei i luga o lou ulu ma isi.

Le aoga

  1. Ole fuainumera tele o auga i totonu o le faletusi autu ma i totonu o faʻafouina mea.
  2. Faigofie o faaaoga.
  3. Le mafai ona faʻaaoga uma aʻafiaga i isi polokalame e faʻaogaina se webcam, mo se faʻataʻitaʻiga, ile Skype.
  4. Lelei tele lagona malie mo le au faia le polokalama.
  5. Lelei galuega tusa o vaivai webcams.

Le atoatoa

  1. E galue agaese malie i komepiuta vaivai ma e manaʻomia le tele o punaoa mo masani faʻagaioiga.
  2. E leai se gagana Rusia ma o lea 'upega tafaʻilagi e le o iai se avanoa e filifili ai Rusia e avea ma o latou atunuʻu.
  3. Google faʻasalalauga i le faʻamalama autu.

E taua le taʻu atu o le CyberLink YouCam o se polokalame totogi ma e le taugofie e pei ona tatou mananao ai. Ae o tagata uma e faʻaaogaina le avanoa i se faʻataʻitaʻiga vaega mo le 30 aso. Ae i lenei taimi ole polokalame ole a ofoina atu e faʻatau ai le atoa.

I se tulaga lautele, CyberLink YouCam o se sili polokalama lelei e mafai ai ona e faʻaopopo sina malie malie, mo se faʻataʻitaʻiga, i Skype talanoaga. Lenei o loʻo iai le tele o eseʻese mea malie e mafai ona e faʻaaogaina pe a puʻeina poʻo le puʻeina o vitiō i luga o webcam ma, o le mea moni, i isi polokalame e faʻaogaina se webcam. O le i ai i luga o lau komipiuta ina ia faʻavaivaia ai le tulaga mai lea taimi i lea taimi o le a le afaina ai se tasi.

Talia se faʻataʻitaʻiga o le CyberLink UCam

Sii maia le faʻamatalaga fou mai le ofisa aloaia

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Cyberlink mediashow CyberLink Pule Faʻatonu CyberLink Malosiaga DVD Faatuina se webcam i luga o se komepiuta ma Windows 7

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
CyberLink YouCam o se aoga ma faigofie ona faʻaaogaina polokalame e mafai ai ona faʻateleina le mafai gafatia lautele o se webcam ma faʻaopopo sina vaega lelei e fegalegaleai ai ma ia.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: CyberLink Corp
Tau: $ 35
Tele: 1 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 7.0.3529.0

Pin
Send
Share
Send