Faʻafefea ona faʻamaonia le moni iPhone

Pin
Send
Share
Send


Le faʻatauina o le iPhone faʻaaogaina e masani lava o se mea lamatia, aua e faʻaopopo atu i faʻamaoni faʻatau atu, e masani ona faʻatino scammers i luga o le Initaneti e ala i le ofoina atu o mea e le masani ai masini apu. O le mafuaʻaga lena o le a tatou taumafai e iloa auala e faʻailoaina saʻo le uluaʻi iPhone mai se pepelo.

Siakiina o le iPhone mo le Uluaʻi

Lalo o le a tatou iloiloina ni auala e mautinoa ai o loʻo i luma o oe e le o se taugofie taufaasese, ae o le muamua. O le mea mautinoa, pe a suʻesuʻeina se mea faʻapipiʻi, taumafai e aua le faʻaaogaina se tasi metotia faʻamatalaina i lalo, ae uma faʻatasi.

Metotia 1: IMEI Faatusatusaga

E oʻo lava i le taimi e gaosia ai, e tofu lava le iPhone ma le mea e tuʻuina mai ai se mea e iloa ai - IMEI, lea e ulufale ai i le telefoni faʻapolokalame, lolomi i lona tulaga, ma faʻamauina foʻi luga o le pusa.

Faitau atili: Auala e te iloaina ai IMEI iPhone

Siaki le moni o le iPhone, ia mautinoa e tutusa le IMEI tutusa le menu ma le mataupu. O le le talafeagai o le mea faailoa e tatau ona taʻu atu ia te oe, pe o le masini na togafitia, e leʻo le faʻatau atu, mo se faʻataʻitaʻiga, ua suia le mataupu, pe ua leai se iPhone i ou luma.

Metotia 2: Apple 'upega tafaʻilagi

I faʻaopopoga i IMEI, taʻitasi Apple gadget lona lava numera faʻapitoa numera, lea e mafai ona e faʻaogaina e faʻamaonia ai lona moni i luga o le aloaia Apple website.

  1. Muamua e tatau ona e sailia le faʻasologa numera o le masini. Ina ia faia lenei mea, tatala le tulaga iPhone ma alu i le vaega "Faavae".
  2. Filifili aitema "E uiga i lenei masini". I le kalafi Numera Tele E te vaʻai i se tuʻufaʻatasiga o mataʻitusi ma numera, lea tatou te manaʻomia i se taimi mulimuli.
  3. Alu i le Apple 'upega tafaʻilagi i le masini faʻamaonia vaega i lenei sootaga. I le faʻamalama e matala, o le a manaʻomia le ulufale i le numera faʻasologa, faʻailoa le tulafono mai le ata i lalo ma amata le suʻega e ala i le kiliki i luga o le faʻamau Faʻaauau.
  4. I le isi taimi, o le masini i lalo o le tofotofoga o le a faʻaalia i luga o le mata. A le gaioi, e lipotia lea. I la matou mataupu, o loʻo matou talanoa e uiga i se mea ua uma ona lesitala gadget, mo le tau fuafuaina o le aso o le tuutuuga ua faʻaalia faʻaopoopo.
  5. Afai, o se faʻaiuga o le siakiina e lenei metotia, oe vaʻai i se atoa ese masini poʻo le 'upega tafaʻilagi e le fuafuaina le gadget e lenei numera, o loʻo ia te oe Saina le leai se isi telefoni.

Faiga 3: IMEI.info

O le iloaina o le masini IMEI, pe a fai e siakiina le telefoni mo le amataga, e tatau ona e matua faʻaogaina le tautua i luga ole laiga IMEI.info, e mafai ona maua ai le tele o faʻamatalaga matagofie e uiga i lau gadget.

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi o le initaneti auaunaga IMEI.info. O le faʻamalama o le a aliali mai luga o le laupepa lea e te manaʻomia ai e ulufale i le IMEI o le masini, ona e faʻaauau lea faʻamaonia e le o oe o se robot.
  2. O se faʻamalama ma le iʻuga o le a faʻaalia i luga o le mata. Oe mafai vaʻaia faʻamatalaga e pei o le faʻataʻitaʻiga ma le lanu o lau iPhone, le aofaʻi o mea e manatua, le atunuʻu o gaosiga, ma isi faʻamatalaga aoga. Le aoga e fai atu, o nei faʻamatalaga e tatau ona tutusa lelei?

Faiga 4: Foliga Vaʻaia

Ia mautinoa e siaki le foliga mai o le masini ma lana atigipusa - leai ni Saina faʻatino (seʻi vagana iPhone faʻatau i Saina), e le tatau ona i ai ni mea sese i le sipelaina o upu.

I tua o le atigipusa, vaʻai auiliiliga o le masini - e tatau ona latou matua tutusa ma lau iPhone (e mafai ona faʻatusatusa uiga o le telefoni lava ia e ala i "Tulaga" - "Lautele" - "E uiga i lenei masini").

O le mea masani, e le tatau ona i ai ni antena mo le TV ma isi vaega le talafeagai. Afai e te leʻi vaʻai muamua i foliga o se iPhone moni, e sili le faʻaalu o le taimi e alu ai i soʻo se faleoloa e tufatufaina tekinolosi apu ma suesue ma le totoʻa le faʻataʻitaʻiga faʻaaliga.

Faiga 5: Polokalama

A o le polokalama i luga o telefoni poto mai Apple, o le iOS e faʻaaogaina le faʻaaogaina o loʻo faʻaaoga, a o le tele o faʻasese o loʻo faʻaaogaina le Android ma se mea faʻapipiʻi atigi, e talitutusa lava ma le apamemea polokalama.

I lenei tulaga, o le pepelo e faigofie lava e iloa: downloadina o talosaga i luga o le muamua iPhone e sau mai le Faleoloa Faleoloa, ma luga o mea sese mai le Google Play Faleoloa (poʻo se isi faleoloa talosaga). O le Faleoloa Polokalama mo iOS 11 e tatau ona pei o lenei:

  1. Ina ia mautinoa ua ia te oe maua le iPhone, mulimuli i le sootaga lalo i le WhatsApp talosaga download itulau. E tatau ona e faia lea mai le standard Safari browser (e taua lenei). E masani lava, o le telefoni o le a ofoina atu e tatalaina le talosaga i totonu o le Faleoloa Faleoloa, pe a uma ona mafai ona laʻuina mai i le faleoloa.
  2. Sii mai le whatsapp

  3. Afai o loʻo ia te oe le pepelo, o le maualuga o le a e vaʻai i ai o se fesoʻotaʻiga i le browser i le polokalama faʻapitoa e aunoa ma le mafai faʻapipiʻi i luga o le masini.

Nei o auala autu na e iloa ai pe moni le iPhone pe leai. Ae atonu o le mea e sili ona taua o le tau: o le muamua masini galue e aunoa ma le tele faʻaleaga e le mafai ona sili atu le maualalo nai lo le tau maketi, tusa lava pe faʻatau atu e le tagata faʻatau atu e le mea moni na ia manaʻomia vave tupe.

Pin
Send
Share
Send