Faʻafefea ona faaleleia le gsrld.dll faletusi sese

Pin
Send
Share
Send

O se mea sese faiga ma le taʻua o le faletusi faletusi gsrld.dll mafai ona tupu pe a e taumafai e amata le taʻaloga Max Payne 3. E mafai ona tupu lenei mea mo le tele o mafuaʻaga, o le sili ona taʻatele o le le lava o se faila i le taʻaloga lisi poʻo le faʻafitauli o siama i luga. O le mea e lelei ai, o le faʻafitauli auala e tutoʻatasi ma mafuaʻaga, ma e mafai ona maua ai se iʻuga lelei i soʻo se mataupu.

Na matou faaleleia le mea sese i le gsrld.dll

O le tala o le a talanoa e uiga i le faʻasaʻoina o mea sese faʻaaogaina auala e lua: toe tuʻuina le taʻaloga ma faʻapipiʻi le faila gsrld.dll i le faʻasinomaga faʻatulagaina. Ae toe tuʻufaʻatasia i nisi o tulaga atonu e le avatua se selau pasene e faʻamautu ai o le faʻafitauli o le a mautu, o lea la, i le ala, o nisi togafiti ma le aneti-siama polokalama o le a manaʻomia. O nei mea uma o le a talanoaina mulimuli ane i le tusitusiga.

Metotia 1: Toe Faʻatu le Max Payne 3

E tatau ona e vave faʻalogo i le mea moni o lenei metotia o le a sefe ai oe mai le faʻafitauli pe a fai o le taʻaloga Max Payne 3 ua laiseneina. A le o le mea lea, o loʻo i ai le avanoa tele, e maeʻa ona toe tuʻuese le mea sese. O le mea moni o RePack tagata atiaʻe ituaiga e faia le tele o suiga i le faletusi faletusi, i totonu o lea o loo i ai gsrld.dll, ma iloa atu e antivirus se fesuiaiga faila e pei o se ua aafia ai, ma aveese ai le taufaamatau.

Metotia 2: Faʻaopopo gsrld.dll i faʻatonuga e teteʻe

E pei ona faʻapea, afai e le laiseneina le taʻaloga, ona mafai lea ona puipuia e le faila gsrld.dll e antivirus. Ae aua le aofia ai le avanoa lea e mafai ona tupu i se laiseneina taʻaloga. I lenei tulaga, o le a lava e faaopoopo ai le gsrld.dll faletusi i le antivirus tuusaunoaga. O se auiliiliga o faʻamatalaga i lenei mataupu o loʻo i luga o le upega tafailagi.

Faitau atili: Faʻaopopo faila i tuʻuga faʻapitoa

Metotia 3: Faʻamuta Antivirus

E ono tupu mai foi o le antivirus na o le tapeina o le faila i le taimi ole faʻapipiʻiina o le taʻaloga. E tele ina tupu lenei mea i RePacks. I lea mea, ua fautuaina e tape le anti-virus software i le taimi e faʻapipiʻi ai le taʻaloga, ona toe ki lea. Ae e taua le mafaufauina e mafai ona matua afaina ai le faila, o lea la o le faʻaaogaina o lenei metotia e sili atu pe a faʻapipiʻi se laisene taʻaloga. Faʻafefea ona faʻamuta le anti-virus, e mafai ona e mauaina i le tala tusia i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Faʻamuta le antivirus

Metotia 4: Download gsrld.dll

Afai o mea uma o loʻo i luga metotia e leʻi aumaia se iʻuga, ona o le filifiliga mulimuli o le faʻapipiʻiina lea o le leiloa o le faletusi. O lenei faiga e fai lava faigofie. E te manaʻomia e download le faila DLL i lau komepiuta ma momoli i le taʻaloga lisi.

  1. Sii mai le gsrld.dll faletusi.
  2. Alu i le faila ma le download faila.
  3. Kopi pe tipi le faila i le kiliki RMB ma filifili le mea talafeagai i le lisi.
  4. Kiliki i le Max Payne 3 RMB auala 'alo ma filifili Faila Nofoaga.
  5. Faapipii le faila muamua na kopia i le matala o le faila e ala i le kiliki RMB mai le valu ma filifili Faapipii.

Pe a uma lena, o le faafitauli e tatau ona mou ese. Afai e le tupu lea mea, ona e tatau lea ona lesitala le kopi kopi i totonu o le polokalama. E mafai ona e mauaina auiliiliga faʻamatalaga pe faʻapefea ona fai lenei mea i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Sili atu: Faʻafefea ona lesitala se DLL i Windows

Pin
Send
Share
Send