Fausia se ringtone mo iPhone ma faʻaopopo i lau masini

Pin
Send
Share
Send


O tatagi masani i masini Apple e masani ona iloa ma sili ona lauiloa. Peitai, afai e te manaʻo e tuʻu lau pese e te fiafia iai o se tatagi, oe e tatau ona faia ni taumafaiga. O lenei o le a tatou vaʻai totoʻa pe faʻafefea ona mafai ona e fatuina se ringtone mo lau iPhone ona faʻaopopo lea i lau masini.

E i ai mea manaʻomia mo Apple ringtones: o le umi e le tatau ona sili atu i le 40 sekone, ma le faʻatusa e tatau ona m4r. Seʻi oʻo i ia tulaga, e mafai ona kopiina le masini telefoni.

Fausia se ringtone mo iPhone

Lalo o le a tatou vaʻai i le tele o auala e fausia ai se ringtone mo lau iPhone: faʻaaogaina le tautua i luga ole laiga, le polokalama proprietary iTunes ma le masini lava ia.

Faiga 1: Laina Vaʻaiga

I nei aso, ua saunia e le Initaneti se numera lava o 'auʻaunaga i luga ole laiga e mafai ai ona e faia ni telefoni mo iPhone i ni tala se lua. Na o le faʻaaliga - o le kopiina o le fati ua uma e te manaʻomia le faʻaaogaina le polokalame Aityuns, ae sili atu i lena mulimuli ane.

  1. Mulimuli i lenei sootaga i le itulau o le Mp3cut auaunaga, o le ala lea o le a tatou faia le ringtone. Kiliki le ki "Tatala faila" ma i le Windows Explorer lea e aliali mai, filifili le pese o le a tatou liua i se ringtone.
  2. A maeʻa ona faʻagaioia, o le faʻamalama ma se leo faʻalogo o le a faʻalauteleina i luga o le mata. Lalo, filifili Ringtone mo iPhone.
  3. Faʻaaoga sliders, seti le amataga ma le faaiuga mo le fati. Aua nei galo e faʻaaoga le faʻamau tala i le itu tauagavale o le faamalama e iloilo ai le iʻuga.
  4. Lenei foi, matou te tosina atu lou mafaufau i le mea moni o le umi o le ringtone le tatau ona sili atu 40 sekone, ia mautinoa ia mafaufau lelei lenei mea moni ae e te lei faagasolo i le teuina.

  5. Ina ia mafai ona faʻamalieina mea sese i le amataga ma le faaiuga o le ringtone, ua fautuaina e faʻagaioi le aitema "Le amataga amata" ma le "Manaia le maliega".
  6. A maeʻa ona e faia se tatagi, kiliki i luga o le ki i le pito i lalo taumatau Lautele.
  7. O le tautua e amata ona faʻagaioia, a maeʻa, o le a fesiligia oe e download le faʻaiuga i lau komepiuta.

Lea faʻamaeʻa ai le faʻatinoina o se tatagi mama faʻaaogaina le tautua i luga ole lugalaina.

Metotia 2: iTunes

Ia tatou o atu saʻo i iTunes, o lona uiga o le fausia mea i totonu o lenei polokalame, e faʻatagaina ai i tatou e fatuina se ringtone.

  1. Ina ia faia lenei mea, amata iTunes, alu i le laupepa i le pito i luga tauagavale o le polokalama "Musika", ma i le itu tauagavale o le faamalama, tatala le vaega "Pese".
  2. Kiliki i luga o le ala ole a liliu i se mama, taumatau kiliki ma i le anotusi menu e aliali mai, filifili "Auiliiliga".
  3. I le faʻamalama e matala, alu i le lau "Filifiliga". E iai mea "Amataga" ma le "Le Iuga", latalata i le mea e te manaʻomia e siaki atigipusa, ma faʻailoa mai le taimi tonu o le amataga ma le faʻaiuga o lau tatagi.
  4. Faʻamolemole ia matau e mafai ona faʻamaoti soʻo se vaega o le pese filifilia, ae ui i lea, o le umi o le ringtone le tatau ona sili atu 39 sekone.

  5. Mo se mea faʻafaigofie, tatala le pese i soʻo seisi mea taalo, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga masani Windows Media Player, ina ia mafai ona filifili saʻo le taimi talafeagai vaitaimi. A uma le taimi, kiliki i le ki Ua lelei.
  6. Filifili le seleseleina ala ma se tasi kiliki, ma kiliki i luga o le laupepa Faila ma e alu i le vaega Liliu - Faia AAC Version.
  7. Lua faʻaaliga o lau pese o le a aliali mai i le lisi o ala: tasi muamua, ma le isi, faʻatusa, teuteuina. Matou te manaʻomia le.
  8. Taumatau-kiliki i luga o le ringtone ma filifili le aitema i le anotusi lisi o loʻo aliali mai. "Faaali i le Windows Explorer".
  9. Kopi le mama ma faapipii le kopi i soʻo se mea talafeagai i luga o le komupiuta, mo se faʻataʻitaʻiga, tuʻuina i luga o le laulau. Faatasi ai ma lenei kopi o le a matou faʻatinoina nisi galuega.
  10. Afai e te tilotilo i le faila meatotino, o le a e vaʻai atu i ona faʻatusa t4a. Ae ina ia mafai e iTunes ona iloa le mama, o le faila faila e tatau ona suia i t4 a.
  11. Ina ia faia lenei mea, tatala le lisi "Pulea vaega", i le pito i luga taumatau, seti le vaʻaiga vaaiga Ata Laitiona matala lea o le vaega Filifiliga Filifiliga (pe Filifiliga Filifiliga).
  12. I le faʻamalama e matala, alu i le lau "Vaʻai"o ifo i le pito o le lisi ma le leiloa le aitema "Nana faʻalauteleina mo faʻamauina faila faila". Sefe suiga.
  13. Toe foʻi atu i le kopi o le ringtone, lea i la matou mataupu o loʻo i luga o le laulau, kiliki i le taumatau ma i le pop-up konteks menu kiliki i luga o le faamau Faʻaigoa.
  14. Liliu le faila faila mai le m4a i le m4r, kiliki i le ki Ulufale, ona malilie ai lea i suiga.

O lenei ua e sauni e kopi le ala i lau iPhone.

Faiga 3: iPhone

O le ringtone mafai ona fausia ma le fesoasoani o iPhone lava ia, ae o iinei e le mafai ona e faia e aunoa ma se faʻapitoa polokalama. I lea tulaga, e tatau ona e faʻapipiʻi Ringtonio i luga o le telefoni.

Sii mai o Ringtonio

  1. Faaoso Ringtonio. Muamua lava, e tatau ona e faʻaopopo se pese i le talosaga, lea e mulimuli ane avea ma ringtone. Ina ia faia lea mea, tata i le itu taumatau pito i luga o le aikona ma se faila, ona saunia lea o le avanoa i lau musika aoina.
  2. Mai le lisi, filifili le pese manaʻomia.
  3. Ia swipe lou tamatamailima i luga o le soundtrack, ma faʻapupula ai le tulaga o le a le alu i le ringtone. Ina ia aveeseina, faaaoga le mea faigaluega Seleulu. Tuʻu naʻo le vaega o le a avea ma tatagi.
  4. O le talosaga o le a le faʻaolaina le ringtone seia o lona umi e sili atu nai lo 40 sekone. O le taimi lava e ausia lenei tulaga - faʻamau Sefe e toe malosi.
  5. Ina ia maeʻa, pe a manaʻomia, faamaoti le igoa faila.
  6. O le fati e sefe i Ringtonio, ae e manaʻomia mai le "toso mai" talosaga. Ina ia faia lenei mea, faʻafesoʻotaʻi le telefoni i le komepiuta ma tatala iTunes. A iloa le masini i le polokalama, kiliki i luga o le ata tifaga iPhone i le pito i luga o le faamalama.
  7. I le itu tauagavale, alu i le vaega Fetufaaiga Faila. I le taumatau, filifili ma le tasi kiliki le Ringtonio isumu.
  8. I le itu taumatau, oe o le a vaʻai i le muamua fausia ringtone, lea e tatau ona e toso mai iTunes mai soʻo se mea i luga o le komepiuta, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le laulau.

Aumai Ringtone ile iPhone

O lea la, faʻaaoga se tasi o auala e tolu, o le ae faia se ringtone o le a teuina i lau komepiuta. Pau le mea o totoe o le faʻaopopo i le iPhone e ala i Aityuns.

  1. Fesootai lau gadget i lau komepiuta ma faalauiloa iTunes. Faatali seia iloa le masini e le polokalama, ma kiliki i luga o lona faʻailo i le pito i luga o le faʻamalama.
  2. I le itu tauagavale, alu i le lau Leo. Pau lava mea e totoe mo oe e fai o le na ona tosoina le fati mai le komepiuta (i la matou mataupu, o luga o le desktop) i lenei vaega. iTunes le a otometi lava amata amata synchronization, a uma lea o le ringtone le a vave liliuina atu i le masini.
  3. Matou te siakiina: mo lenei, tatala le tulaga i luga o le telefoni, filifili le vaega Leoma aitema Ringone. O la matou auala o le a muamua foliga mai i le lisi.

Fausiaina o se ringtone mo iPhone mo le muamua taimi e ono foliga mai e fai lava si umi taimi. Afai e mafai, faʻaoga aoga ma maua fua i luga ole lugalaina auaunaga poʻo tusi talosaga, pe a leai, o le a faʻatagaina iTunes e te faia se tutusa ringtone, ae e umi se taimi e fausia ai.

Pin
Send
Share
Send