Nana uma IP 2018.02.03

Pin
Send
Share
Send


Polokalama mo le lalagaina o se tuatusi IP moni o ni mea aoga meafaigaluega mo le faʻamaonia le faʻailoaina o loʻo i luga o le Initaneti, faʻateleina le maualuga o le saogalemu, faʻapea foi mo le mauaina o avanoa i muamua polokaina web punaoa. O se tasi o tali sili o lenei ituaiga o Hide All IP, lea o le a talanoaina i totonu o le tusitusiga.

Nana uma IP o se aoga aoga mo le galulue ma sui sui. E le pei o le Auto Hide IP, lea e tuʻuina mai ai le laʻititi o faʻatulagaina, Hide All IP ua faʻaogaina i se faʻaosofia seti o mea faigaluega mo eseʻese faʻaaogaina server.

Matou te fautuaina oe e vaʻai: O isi polokalame mo le suia o le tuatusi IP o se komipiuta

Tele lisi o avanoa avanoa

Nana uma IP faʻaavanoa i tagata e iai le tele o filifiliga o talimalo tautua i isi atunuʻu. Ina ia suia lau IP, na ona filifili le atunuu talafeagai mai le lisi.

Faatuina galuega i browser

I le tulaga masani, o le polokalama o le a faʻamalosia mo soʻo se upega tafailagi faʻapipiʻiina i lau komepiuta. A manaʻomia, e mafai ona tusia se lisi o lenei lisi, e ese mai ai ma isi suʻesuʻe e le manaʻomia.

Fufulu kuki

Ina ia aua le tuua o faʻalavelave e le tatau ai i luga o le upega tafailagi i browser ina ua uma ona faʻaaogaina le polokalama, o le galuega mo le kilia o kuki o loʻo maua iinei. O lenei meafaigaluega e mafai ai ona e kilia kuki e le gata i browser, ae faapea foi i le Flash Player plugin. Ma le isi, o lenei faiga e mafai ona otometi.

Malosiaga e suia autu

O le polokalama o loʻo aofia ai ni paʻu e faʻatagaina oe e suia le faʻaoga mamanu i lou tofo. O le le masani o le Snow Leopard autu e tutusa lelei ma le Mac OS X.

Otometi suiga o tuatusi

A manaʻomia, o le auala e suia ai se tasi tuatusi IP i le isi e mafai ona otometi e ala i le faʻatulagaina o le taimi faʻaalu lea e mafai ai ona suia le server.

Amataina Windows

E ala i le faʻamalosia o lenei aitema, le polokalama o le a otometi lava ona amata lana galuega i taʻitasi amata o Windows. O lea la, e te le toe manaʻomia se masani amata-amata ma mulimuli ane faʻatulagaina.

Browser Faamatalaga Faaali

O se vavaeʻese mai le vaega o le polokalama o le a mafai ai ona e siaki le aofaʻi o faʻamatalaga lafo ma mauaina, le saoasaoa o le mauaina ma le lafoina, ma sili atu.

Faʻaopoopoina o Faʻamatalaga

Ile faʻatinoina o se oe lava talaaga ile Hide All IP, o le a e le toe faʻaaluina le taimi e faʻatulaga ai le polokalame, ae na o le filifilia o se talaaga o le a amata amata galuega atili.

Lelei:

1. Manaia le fesoʻotaʻiga ma le tomai e suia paʻu;

2. O le faʻalauteleina o seti o nofoaga e mafai ai ona e faʻaleleia le galuega;

3. Faʻamautu ma lelei le galuega ile suia o le tuatusi IP moni.

Le atoatoa

1. E totogi le polokalame ma e naʻo le 3-aso tofotofoga vaega;

2. E leai se lagolago mo le gagana Rusia.

Nana uma IP ua leva ona sili atu ona aoga meafaigaluega mo le suia o le tuatusi IP. Afai o se mea e faigofie ai meafaigaluega, mo se faʻataʻitaʻiga Hide IP Easy, ua lava mo le faʻaaogaina i le fale, ona faʻaaoga lea o lenei mea faigaluega mo le faʻaaogaina mo galuega.

Talia le faʻataʻitaʻiga o le Hide All IP

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.83 mai 5 (6 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Platinum Nana IP Nana le ip Taavale Nana IP Faʻalilolilo IP Faigofie

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Hide All IP o se faigofie-e-faʻaaogaina faʻatulaga fuafuaina e sui tulaga moni IP ma mautinoa le leiloa a o faimalaga le Initaneti.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.83 mai 5 (6 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Nana uma IP
Tau: $ 29
Tele: 4 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 2018.02.03

Pin
Send
Share
Send