Siakiina o tala mo le tulagaese lugalaina i luga ole laiga

Pin
Send
Share
Send


O se tasi o tulaga taua mo le iloiloina o mea, e lua mo webmasters ma mo tusitala o tusitusiga i luga o le upega tafailagi, o le tulaga ese. O lenei tau e le faʻapipiʻi, ae e sili atu i le sima ma e mafai ona fuafuaina i pasene tuʻutuʻuga e faʻaaogaina ai se numera o polokalama poʻo tautua i luga ole laiga.

I le vaega Rusia-gagana, o le sili ona lauiloa fofo mo siakiina tulaga ese e eTXT Aneti-plagiarism ma Advego Plagiarism talosaga. O le atinaʻe o le mea mulimuli, i le ala, ua leva ona le toe faamutaina, ma o lona sui o le laina tautua i luga ole laiga e tutusa igoa.

Pau lava le polokalame o lona ituaiga lea na leiloa le toe iai o le eTXT Anti-Plagiarism. Ae sili atu talafeagai ma aoga mo le tele o tagata faaaoga tonu le upega tafaʻilagi mafai ai ona e saʻo le siakiina o le tulaga ese o soʻo se tusitusiga.

Vaʻai foi: Siaki le sipelaga i luga ole laiga

I se faʻaopopoga, o tali i luga ole laiga e masani ona lagolagoina e tagata atiaʻe na faʻalauiloaina foliga fou ma faʻaleleia mea e faʻaaoga ai algorithms. Lea, e le pei polokalama faʻapipiʻiina i luga o se komepiuta, aneti-plagiarism auaunaga mafai vave ona fetuunai i suiga i le faʻagaioiga o masini suʻe. Ma nei mea uma e aunoa ma le manaʻoga mo le tagata-itu code faʻafouina.

Siaki tusitusiga mo le tulagaese i luga ole laiga

Toeitiiti lava o faʻatonuga uma mea e siaki ai punaoa e leai se totogi. Uma ituaiga sisitema ofoina a latou lava faʻalua sailiga algorithm, o se faʻaiuga lea o iʻuga maua i se tasi auaunaga ono ese ese ese mai faʻailoga o le isi.

Ae peitai, e le mafai ona faʻaalia manino mai nisi punaoa faʻatino faʻamaonia tusitusiga faʻavavevave pe sili atu sili atu le sao nai lo se tagata tauva. Pau lava le eseesega e sili atu lea e sili atu mo le webmaster. O le mea lea, mo le konekarate o le a taua naʻo le tautua ma le faʻatonuga o le tulaga ese e faʻamatalaina mo ia e le tagata faʻatau.

Metotia 1: Text.ru

O le sili ona lauiloa meafaigaluega mo le siakiina o le tulaga ese o le lugalaina tusitusiga i luga ole laiga. E mafai ona e faʻaaogaina le punaoa matua leai se totogi - leai ni faʻatapulaʻa o le aofaʻi o siaki iinei.

Initaneti auaunaga Text.ru

I le siakiina o se tusitusiga e oʻo atu i le 10 afe mataʻitusi umi e faʻaaogaina ai le Text.ru, e le manaʻomia le lesitala. Ma faʻagaeʻetia mea sili atu (sili atu i le 15 afe amio) e tatau lava ona fai se teugatupe.

  1. Naʻo le tatalaina o le laupepa autu o le 'upega tafaʻilagi ma faʻaopopo lau tusitusiga i le fanua talafeagai.

    Ona kiliki lea “Siaki mo le tulaga ese”.
  2. O le faʻaaogaina o tusitusiga e le masani ona amataina vave, pei ona faʻatautaia i seisi auala. O le mea lea, i nisi taimi, fuafua i le uta a le tautua, o le siaki e mafai ona faia ni nai minute.
  3. O se taunuuga, e te maua e le gata i le tulaga ese o le tusitusiga, ae o lona auiliiliga auiliiliga SEO, faapea foi ma se lisi o ono mafai ona sipelaina sese.

I le faʻaaogaina o Tekst.ru e faʻamautu ai le tulaga ese o mea o loʻo tusia, e mafai e le tusitala ona le aofia ai ni nonogatupe mai tusitusiga na tusia e ia. I le isi itu, e maua e le 'upega tafaʻilagi se meafaigaluega sili ona lelei e taofia ai le faʻasalalauina o le maualalo-lelei toe tusi i itulau o lana tulaga.

O le algoritma o tautua e auiliiliina ai ni metotia mo le tuʻufaʻatasia o mea e pei o le suia o upu ma fuaitau, suiga i mataupu, faʻasefulu, manatu sui mo fuaitau, ma isi. O ia tusitusiga vali o le a faʻailoaina faʻapitoa i lanu lanu ma faʻailogaina o le le-tulaga-ese.

Metotia 2: 'Upega Matamata

Le tautua sili ona talafeagai mo le siakiina o tusitusiga mo le faʻafoliga. E i ai le maualuga tele faʻamaumauga o le mea faigaluega o loʻo i ai le sao ma le saʻo o le aloaʻia o mea e le-faʻapitoa.

I le faʻaaogaina tatau fua, o le punaoa faʻatagaina oe e siaki tusitusiga ma le umi e le sili atu nai lo 10 afe mataʻitusi ma e oʻo i le 7 taimi i le aso.

Initaneti Vaʻai Online Auaunaga

E tusa lava pe e te le manatu e faʻatau se saofaga, oe e tatau lava ona lesitala i luga o le 'upega tafaʻilagi ia faʻateleina le amio tapulaʻa mai le tolu i le sefulu afe.

  1. Ina ia siaki se tusitusiga mo le tulaga ese, muamua filifili "Faʻamaoniaina tusitusiga" i luga o le laupepa autu o le tautua.
  2. Ona faapipii lea o le tusitusiga i le fanua faʻapitoa ma kiliki i le ki lalo "Siaki".
  3. O se faʻaiuga o le siaki, o le a e maua ai le taua o le tutasi o le mea e pei o se pasene, faapea foi ma le lisi o fuaitau uma tutusa ma isi web punaoa.

O lenei fofo foliga sili atu le lalelei faapitoa mo tagata e ona nofoaga o loʻo i ai mea. O le Content Watch e ofoina atu i le webmaster se numera o mea faigaluega e iloa ai le tulaga ese o le tele o tusitusiga i luga o le upega tafailagi atoa. I se faʻaopopoga, o le punaoa o loʻo i ai le faʻagaioiga o le mataʻituina otometi o itulau mo le faʻafitauli, lea e avea ai le tautua o se filifiliga taua mo SEO-optimizers.

Metotia 3: eTXT Antiplagiarism

I le taimi nei, o le eTXT.ru punaoa o le sili-o loʻo sailia le faʻatauvaʻa mataupu i le vaega Rusia-gagana o le fesoʻotaiga. Ina ia siakiina tusitusiga mo le tala faʻafoliga, na fatuina e le au fatufatu le tautua a latou lava mea faigaluega e sili ona saʻo le filifilia o ni nonogatupe i tusitusiga.

E iai le aneti-plagiarism eTXT o se fofo polokalama mo Windows, Mac ma Linux, ma o se upega tafailagi i totonu o le fesuiaiga lava.

E mafai ona e faʻaaogaina le mea faigaluega lea e ala i le saini i le eTXT user account, e le afaina - le tagata faʻatau pe konekarate. Ole aofai o siaki maua fua ile aso e faʻatapulaʻa, faʻapea foʻi ma le maualuga e mafai ona umi le umi - e oʻo ile 10 afe mataʻitusi. Totogi mo le faʻagaioiga o le tusitusiga, e maua e le tagata faʻaaoga le avanoa e siaki ai e oʻo atu i le 20 afe mataʻitusi ma avanoa i le taimi.

ETXT Online Service Antiplagiarism

  1. Ina ia amata galue ma le mea faigaluega, ulufale i le eTXT tagata faʻatau a le tagata lava ia ma alu i le vaega i le itu tauagavale "Auauna".

    Lenei, filifili Siaki luga ole laiga.
  2. I le itulau e matala, tuʻuina le tusitusiga o loʻo manaʻomia i le fanua o le faʻamaoniga pepa ma kiliki i le faʻamau Auina atu mo se iloiloga. Pe faʻaaogaina o le keyboard auala 'alo "Ctrl + Ulufale".

    Mo le faʻatinoina o galuega totogi, siaki le pusa siaki i le pito i luga o le fomu. Ma e saili mo faʻatusatusaga o mataitusi, kiliki i le leitio faʻamau "Kopi Faʻatusa Metotia".
  3. A uma ona lafoina le tala mo le galueaina, o le a maua se tulaga “Auina mo le faʻamaoniga”.

    Faʻamatalaga i le alualu i luma o tusitusiga faʻamaoniaina e mafai ona maua i le laupepa "Talafaʻasolopito o siaki".
  4. Lenei o le ae vaʻaia le faʻaiuga o le faʻagaioiga o le tusitusiga.

  5. Ina ia vaʻaia e le-faʻapitoa vaega o le tusitusiga, kiliki i luga ole sootaga “Faʻamaoniga iʻuga”.

eTXT Aneti-plagiarism mautinoa e le o le saoasaoa meafaigaluega mo le fuafuaina o nono mataupu, ae ua manatu o se tasi o sili ona faatuatuaina fofo o lenei ituaiga. Afai e leai se uiga e faʻaavanoaina ai le auaunaga e ese ai tulaga, e ono faʻaalia ai le afitusi. Tuuina atu lenei tulaga, faapea foi ma le tapulaʻa i luga o le numera o siaki, o le aneti-plagiarism mai eTXT mafai ona fautuaina saogalemu o le mea mulimuli "faʻataʻitaʻiga" pe a suʻea ni nonogatupe i se tusitusiga.

Metotia 4: Advego Plagiarism Online

Mo se taimi umi, na i ai le auaunaga o se Advego Plagiatus komipiuta polokalama ma na manatu o se faasinomaga mo le siakiina o le tulaga ese o tusitusiga o soʻo se lavelave. O lenei la, o le taimi e maua fua ai meafaigaluega o se faʻapitoa lava browser-faʻavae fofo ma e manaʻomia foi tagata faʻaaoga e faʻapipiʻi afifi o mataʻitusi.

Leai, o le uluai Advego aoga e leʻi mou ese atu, ae o lana lagolago e toetoe lava faʻamutaina atoa. O le tulaga lelei ma le faʻamatalaina algoritme o le polokalame le toe faʻatagaina oe e faʻaaogaina e suʻe ai ni nonogatupe.

E ui i lea, e toʻatele e mananaʻo e siaki le tulaga ese o tusitusiga e faʻaaogaina ai le mea faigaluega mai le Advego. Ma naʻo le faʻafetai i le plagiarism search algorithm na atiaʻe i le tele o tausaga, o lenei fofo e mautinoa lava e aoga i lau faʻaaliga.

Auaunaga Advego Plagiatus Online

O le Advego punaoa, lea, pei o le eTXT o se lauiloa faʻafesuiai mea, faʻataga na o tagata faʻatagaina e faʻaaoga atoa a latou galuega fai. O le mea lea, ina ia mafai ona siaki le tusitusiga mo le tulaga ese iinei, o le a tatau ona e faia se tala i luga o le 'upega tafaʻilagi pe tusi i totonu o loʻo iai se teugatupe.

  1. A maeʻa le faʻatagaina, e te le manaʻomia le sailia mo se upega tafailagi itulau ma le mea faigaluega. E mafai ona e siakiina le manaʻoga mo le tala faasolosolo saʻo i luga o le itulau autu, i le pepa i lalo o le ulutala “Anti-plagiarism online: siakiina le tulaga ese o le tusi”.

    Faʻamau lava le tusitusiga i totonu o le atigipusa "Tusitusiga" ma kiliki i le faʻamau "Siaki" lalo ifo.
  2. Afai e lava tagata i lau teugatupe, o le tusitusiga o le a lafo atu i le vaega "O aʻu siaki"le mea e mafai ona e siakiina le alualu i luma o lona gaosi i le moni taimi.

    O le tele o le tusitusiga, o le umi ole iloiloga. E faʻamoemoe foʻi i le uta i luga o Advego servers. I se tulaga lautele, o lenei aneti-plagiarism galue lemu.
  3. Ae ui i lea, o lea maualalo faʻamaonia vave e faʻamaonia e ona iʻuga.

    O le tautua e maua uma fetaui lelei i le Rusia-gagana ma fafo Initaneti avanoa faʻaaogaina se numera o algorithms, o lona uiga, algorithms mo tagata taʻitoʻatasi, lexical match ma pseudo-uniqueization. I se isi faaupuga, o le tautua o le a "faaseʻe" naʻo sili ona maualuga-lelei toe tusi.
  4. I le faʻaopopoga i le le faʻapitoa o faʻamanuiaga o loʻo faʻailoaina ile lanu, Advego Plagiatus Online faʻaalia ia oe tuusaʻo ia mea e maua mai ai afitusi, faʻapea foi ma faʻamatalaga auiliili i la latou faʻapipiʻi i le tusitusiga.

I le tala, na matou iloiloina le sili ona lelei ma sili ona talafeagai 'upega tafaʻilagi tautua mo le siakiina o le tulaga ese o tusitusiga. E leai se faʻalelei i latou, e tofu tagata uma ma mea le atoatoa ma mea lelei. E faʻapea ona fautuaina tagata Webmasters e taumafai uma i mea faigaluega i luga ma filifili le sili ona talafeagai mo i latou lava. Ia, mo le tusitala i lenei tulaga, o le mea e fai ai tonu, o le manaʻoga o le tagata faʻatau, pe o tulafono o se mea faʻapitoa fesuiaiga mea.

Pin
Send
Share
Send