Faʻafefea ona maua le clipboard i le Android

Pin
Send
Share
Send


O se masini Android po nei e sui se PC i nisi galuega. O se tasi o na mea o le vave faʻaliliuina o faʻamatalaga: tusitusiga tusitusiga, fesoʻotaʻiga poʻo ata. O ia faʻamaumauga e aʻafia ai le laupapa kilipa, lea, o le mea moni, o loʻo i le Android. Matou te faʻailoa ia te oe le mea e maua ai i lenei OS.

O fea le laupapa laupapa i le Android

Laupapa (aka clipboard) - o se fasi RAM o loʻo i ai le le tumau o faʻamaumauga na tipi pe kopiina. O lenei faʻauiga e aoga mo le laupepa ma telefoni feaveaʻi, e aofia ai le Android. Moni, avanoa i le laupapa laupapa i le "lanumeamata lanumeamata" o loʻo faʻatulaga lelei teisi ese nai lo, fai mai, i le Windows.

E tele auala e mafai ona e iloa faʻamaumauga i luga o le laupapa laupapa. Muamua lava, o i latou nei o vaega lona tolu o pule e lautele mo le tele o masini ma firmware. I se faʻaopopoga, i nisi vaega faʻapitoa o le polokalama polokalama o loʻo i ai se mea e fausia-i filifiliga mo le galulue ma clipboard. Sei o tatou mafaufau muamua i isi vaega filifiliga.

Metotia 1: Clipper

O se tasi o sili ona lauiloa clipboard pule i luga o le Android. Foliga mai i le amataga o le i ai o lenei OS, na ia aumaia le talafeagai ai gaioiga, lea na aliali mai i le faiga na tuai.

Siiina o le Clipper

  1. Tatala Clipper. Filifili mo oe lava pe e te manaʻo e faitau le tusi lesona.

    Mo tagata e le mautinoa lo latou malosi, matou te fautuaina pea le faitauina.
  2. A faʻaavanoa le faʻamalama autu e ki ai, fesuiaʻi i le laupepa "Laupapa ''.

    Lenei o le a kopiina tusitusiga fasi vaega po o sootaga, ata ma isi faʻamatalaga o loʻo i ai nei i le laupapa laupapa.
  3. Soʻo se mea e mafai ona toe kopiina, tape, faʻapipiʻi ma sili atu.

O le taua aoga o Clipper o le teuina pea lava pea o mea i totonu o le polokalame lava ia: o le kilipa, ona o lona le tumau le natura, ua kilia i luga o le toe fai. O le tulaga le lelei o lenei fofo o aofia ai ma le faʻasalalauga i le lomiga fua.

Faiga 2: System Tools

O le mafai ona pulea le laupapa laupapa foliga mai i le lomiga o le Android 2.3 Gingerbread, ma faʻaleleia faʻatasi ma taʻutaʻuga lalolagi uma o le faiga. Ae peitai, meafaigaluega mo le galulue ma clipboard mea e le o iai i uma firmware lomiga, o lea la o le algorithm faamatalaina i lalo atonu ese mai, fai atu, "mama" Android i Google Nexus / Pixel.

  1. Alu i soʻo se mea e iai tusitusiga tusitusiga o loʻo i ai - mo se faʻataʻitaʻiga, o se notepad faigofie poʻo se faʻamatalaga e pei o S-Note o loʻo fausia i totonu o le firmware e talafeagai.
  2. A faʻafaigofie ona ulufale i se tusitusiga, fai se umi faʻamau i luga ole sao fanua ma filifili i le pop-up menu "Laupapa ''.
  3. O se atigipusa foliga mai e filifili ma faapipii le faʻamaumauga o loʻo i totonu o le laupapa laupapa.

  4. I se faʻaopopoga, i le lava faʻamalama e mafai ona e faʻamamaina atoa le buffer - naʻo le kiliki i le ki talafeagai

O se mea taua tele o lenei filifiliga o lona faʻatinoina naʻo isi polokalame faʻaogaina (mo se faʻataʻitaʻiga, o se kalena faʻapitoa poʻo se browser).

E tele auala e faʻamama le kilipa ma mea faigaluega tino. O le muamua ma le faigofie o se reboot masani a le masini: faatasi ai ma le faʻamamaina o le RAM, o mea i totonu o le vaega ua tuʻuina atu mo le laupapa laupapa o le a soloia foʻi. E mafai ona e faia e aunoa ma se toe faʻafouina pe a fai e iai sau root, ma faʻapipiʻi foi se faila faila ma le avanoa i vaega o le polokalame - mo se faʻataʻitaʻiga, ES Explorer.

  1. Tatala le ES File Explorer. Ina ia amata, alu i le autu autu ma ia mautinoa o le tusi talosaga e aofia ai Root foliga.
  2. Tuuina atu avanoa faʻapitoa i le talosaga, pe a talafeagai ai, ma agai atu i le root partition, masani valaʻauina "Masini".
  3. Mai le aʻa vaega, alu i luga o le ala "Faamatalaga / ata laupapa".

    Ole ae vaʻai le tele o faʻapipiʻi ma se igoa e aofia ai fuainumera.

    Faailoga se tasi faila ma se uumi umi, ona alu lea i le lisi menu ma filifili Filifili Mea Uma.
  4. Kiliki i luga o le ki ma le ata o lapisi e tape le filifiliga.

    Faamautu le aveeseina i le oomiina Ua lelei.
  5. Ua uma - Ua kilia le kilipa laupapa.
  6. O le metotia i luga e faigofie tele, ae o le masani ona faʻalavelave i faila faila e tumu i foliga o mea sese, o lea matou te le fautuaina le faʻaaoga sese le auala lenei.

O le mea moni, o avanoa uma nei mo le galulue ma le laupapa laupapa ma fufulu. Afai ei ai sau mea e faʻaopopo i le tusitusiga, faʻafeiloaʻi i le manatu!

Pin
Send
Share
Send