Faʻafefea ona momoli musika mai komepiuta i iPhone

Pin
Send
Share
Send


Na tupu lava lena mea i le aluga o taimi, MP3 player ua tele na leiloa taua, talu ai so o se telefoni mafai faigofie ona suia latou. O le mafuaaga autu o le faigofie, aua, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai e oe se iPhone, e mafai ona faʻaliliuina musika i lau masini i auala eseese uma.

Auala e faʻafeiloaʻi ai musika mai le iPhone i le komepiuta

E pei ona iʻu mai ai, e tele isi filifiliga mo le faʻaulufale mai o musika mai se komupiuta i le iPhone nai lo le mea oe mafaufauina. Uma o le a talanoaina uma mulimuli ane i le tusitusiga.

Metotia 1: iTunes

Aityuns o le polokalama autu a soʻo se tagata e faʻaaogaina Apple, aua o se masini e tele galuega aoga e tautua muamua e avea ma auala e momoli ai faila i se telefoni. E muamua lava i luga o la matou '' upega tafaʻilagi, ua maeʻa faʻamatala auiliili i le faʻafefea ona aumaia le musika mai iTunes i se i-masini, ma o lea matou te le nonofo ai i lenei mataupu.

Tele: Faʻafefea ona faʻaopopo musika i le iPhone e ala i iTunes

Metotia 2: AcePlayer

Toeitiiti lava o soʻo se musika taʻitasi poʻo le faila faila e mafai ona i ai i le tulaga o AcePlayer, talu ai o nei talosaga lagolagoina sili tele musika musika nai lo tulaga masani iPhone player. O lea la, faʻaaoga le AcePlayer, e mafai ona toe taʻalo le FLAC format, lea e iloga i le maualuga leo lelei. Ae o isi gaioiga mulimuli ane o le a faia e ala i iTunes.

Faitau atili: Faila faila mo iPhone

  1. Sii mai le AcePlayer i lau telefoni.
  2. Sii mai le AcePlayer

  3. Fesootai le Apple masini i le komepiuta ma faalauiloa le iTunes. Alu i le masini pulea menu.
  4. I le itu tauagavale o le faamalama, tatala le vaega Fetufaaiga Faila.
  5. I le lisi lisi, saili AcePlayer, filifili ma se tasi kiliki. O le faʻamalama e aliali mai i le itu taumatau, lea e te manaʻomia ai e toso ma tuu ifo musika faila.
  6. Itunes le a otometi lava amata faila synchronization. A uma loa, faʻaola le AcePlayer i lau telefoni ma filifili le vaega "Pepa aloaia" - musika o le a aliali mai ile talosaga.

Metotia 3: VLC

Tele PC tagata masani e masani ai i se taʻutaʻua lauiloa pei VLC, lea e avanoa e le gata mo komepiuta, ae mo iOS masini. I le tulaga o faʻatasi uma lau komepiuta ma iPhone e fesoʻotaʻi i le fesoʻotaʻiga e tasi, musika faʻaliliuina mafai ona faʻatinoina faʻaaogaina lea faʻaoga.

Sii mai le VLC mo Mobile

  1. Faatu le VLC mo Mobile app. E mafai ona e download laʻititi mai le Faleoloa App ile fesoʻotaʻiga i luga.
  2. Tamoe le apalai talosaga. Muamua e tatau ona e faʻaola le Wi-Fi faila faʻaliliu galuega - ia faia lea mea, tata i luga o le tagata lisi le faʻamau laupepa i le pito i luga tauagavale i luga, ona faʻasolo atu lea o le ki faʻamau latalata i le aitema "Avanoa e ala i le WiFi" i se tulaga galue.
  3. Faʻalogo i le network address lea o loʻo aliali mai i lalo o lenei mea - e te manaʻomia le tatalaina soʻo se browser i lau komepiuta ma mulimuli i lenei sootaga.
  4. Faʻaopopo musika i le VLC faʻamalama faʻamalama e matala: e mafai ona e tosoina i le browser faamalama i le taimi lava pe na o le kiliki i le faʻailoga faailoga, pe a uma na aliali mai le Windows Explorer i luga o le lau.
  5. O le taimi lava e faila faila musika, otometi lava ona amata synchronization. Faʻatali mo le maeʻa, e mafai ona tamoe VLC i lau telefoni.
  6. Pei ona outou vaʻaia, o musika uma na faʻaalia i totonu ole apalai, ma o lea ua avanoa mo le faʻalogologo e aunoa ma le ulufale atu i le upega tafailagi. Ole auala lea e mafai ai ona e faʻaopopo soʻo se numera o au pese e te fiafia iai seʻia maeʻa le faʻamanatuina.

Metotia 4: Dropbox

O le mea moni, matua mafai ona faʻaaogaina le teuina uma ao, ae o le a tatou faʻaalia le faʻagaioiga atili o le fesiitaiina musika i iPhone faʻaaoga le Dropbox auaunaga o se faʻataʻitaʻiga.

  1. Ina ia galue, e manaʻomia le faʻatulagaina o le polokalama Dropbox i lau masini. Afai e leʻi faʻataʻitaʻia muamua, download mai le App Store.
  2. Sii mai le Dropbox

  3. Faʻafeiloaʻi musika i lau Dropbox faila i lau komepiuta ma faʻatali mo le taimi faʻamau e maeʻa.
  4. O lenei e mafai ona tamoe Dropbox i le iPhone. O le taimi lava e maeʻa le synchronization, o le a aliali mai faila i luga o le masini ma o le a avanoa mo le faʻalogo tuʻusaʻo mai le talosaga, ae ma sina faʻamatalaga manino - e taʻalo ai, e te manaʻomia se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga.
  5. I le tulaga lava lea e tasi, afai e te manaʻo e faʻalogologo i musika e aunoa ma le Initaneti, o le a manaʻomia oe e momoli atu pese i se isi apalai - o lenei mafai ona avea ma soʻo se vaega vaega o mea fai musika.
  6. Faitau sili: Sili taaalo iPhone

  7. Mo le faia o lenei mea, tata i luga o le lisi ki i le pito i luga taumatau, ona filifili lea "Auina atu i fafo".
  8. Filifili faamau "Tatala i totonu ..."ma le faʻaaogaina lea o le a faʻauluina mai fafo le faila musika, mo se faʻataʻitaʻiga, i le VLC lava lea, lea na talanoaina i luga.

Faiga 5: iTools

O se isi itu i iTunes, ua tele na faʻamanuiaina polokalame analog e tele, ua sili ai ona ou manaʻo e faʻamatala atu le iTools faʻafetai i le faigofie o fesoʻotaʻiga ma le lagolago mo le gagana Lusia, faʻagaioiga maualuga ma le faigofie ona faʻaaogaina e faʻaliliu faila i masini Apple. O i luga o le faʻataʻitaʻiga o lenei mea faigaluega ma mafaufau i le faʻagasologa atili o le kopiina o musika.

Faitau atili: iTunes Analogs

  1. Faʻafesoʻotaʻi lau iPhone i lau komupiuta e faʻaaoga ai se uaea USB, ona faʻaola lea lea o iTools I le itu tauagavale o le faamalama, tatala le afu "Musika", ma le pito i luga, filifili "Auina mai".
  2. O le a matala le faʻailo o le a aliali mai i luga o le laupepa lea e te manaʻomia ai le filifilia o ala o le a fesiitai atu i le masini. A uma ona faʻamaonia, kopi le musika.
  3. O le faagasologa o le fesuiaiga o pese o le a amata. O le taimi lava e maeʻa, e mafai ona siaki le faʻaiuga - o pese uma na aumaia na aliali i luga o le iPhone i le Musika talosaga.

Uma auala tuuina atu e faigofie e faatino ma faʻatagaina oe e momoli uma au fiafia i ai auala i lau telefoni. Matou te faamoemoe o lenei tala na fesoasoani ia te oe.

Pin
Send
Share
Send