Matou te fesoʻotaʻi le laupepa i le komepiuta

Pin
Send
Share
Send


Ua leva ona ulufale mai i totonu o tatou olaga ua i ai uaealesi tekinolosi, sui e le masani ona faigofie fesoʻotaʻiga uaea. E faigata tele ona mafaufau mamao i faʻamanuiaga o soʻo se fesoʻotaʻiga - o le saolotoga lea o gaioiga, ma le vave fesuiaʻi i le va o masini, ma le gafatia e "tautau" le tele o gadgets i luga o le tasi mea faʻafesoʻotaʻi. O aso nei o le a tatou talanoa e uiga i le uaealesi headphone, pe sili atu, pe faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi latou i se komepiuta.

Bluetooth headphone fesoʻotaʻiga

Tele o ituaiga o nei ona aso o uaealesi headphone sau ma Bluetooth poʻo se leitio faʻataʻitaʻiga i totonu o le pusa, ma o latou fesoʻotaʻiga e faʻaititia i le tele o faigofie togafiti. Afai o le faʻataʻitaʻiga ua leva pe ua mamanuina e galulue ma fausia-i mea faʻapipiʻi, ona iinei lea e tatau ona faia le tele o nisi faʻaopoopo laʻasaga.

Filifiliga 1: Faʻafesoʻotaʻiga e ala i le vaega atoa

I lenei tulaga, matou te faʻaaogaina le mea fuafua e sau ma le headphone ma ono foliga mai e pei o se atigipusa faʻatasi ma se siakini 3.5 mm plug poʻo se tamai masini faʻatasi ai ma se fesoʻotaʻi USB.

  1. Matou te faʻafesoʻotaʻi le masini komepiuta i le komupiuta ma, pe a manaʻomia, ki le headphone. O se faailoilo e tatau ona i ai i luga o se tasi ipu, e taʻu ai ua tupu le fesoʻotaʻiga.
  2. Le isi, e te manaʻomia faʻapolokalame fesoʻotaʻiga masini i le faiga. Ina ia faia lea, alu i le lisi Amata ma i totonu o le pa faʻamatalaina amata ona matou tusia le upu Bluetooth. E tele sootaga o le a aliali mai i le faʻamalama, e aofia ai le tasi tatou te manaʻomia.

  3. A uma loa ona faʻaalia gaioiga Faaopopo masini taulaitu. I le taimi lea e tatau ona faʻatagaina paga. Ole tele a o lenei mea e faia e ala ile uuina ole mana ole pu i luga o headphone mo ni nai sekone. I lau mataupu, atonu e ese - faitau le faʻatonuga mo le laupepa.

  4. O loʻo matou faʻatali mo le faʻaalia o se masini fou i le lisi, filifili ma kiliki "Le isi".

  5. Ina ua maeʻa "Matai" faailoa mai ua maeʻa ona faʻaopopo le masini i le komipiuta, ina ua maeʻa ona tapunia lea.

  6. Alu i le "Pulea vaega".

  7. Alu i le applet "Masini ma Lomitusi".

  8. Saili tatou headphone (ile igoa), kiliki i le PCM aikona ma filifili Bluetooth Gaoioiga.

  9. Ona i ai lea o le otometi saili mo auaunaga manaʻomia mo le masani le faʻagaioiga o le masini.

  10. I le faaiuga o le sailiga, kiliki "Faʻalogo i musika" ma faʻatali seʻi oʻo mai le tusifaitau "O le Bluetooth sootaga ua faʻatuina".

  11. Faia. O lenei e mafai ona e faʻaaogaina headphone, e aofia ai ma i latou ua fausia-i microphone.

Filifiliga 2: Faʻafesoʻotaʻi headphone e aunoa ma se faʻasologa

O lenei filifiliga e aofia ai le i ai o le fausia-i mea fuafua, o loʻo maitauina i nisi motherboards poʻo komepiuta feaveaʻi. E siaki, naʻo le Pule Pule i totonu "Pulea vaega" ma suʻe le lala Bluetooth. A leai, o lona uiga e leai se fetuunaiga.

Afai e leai, ona tatau lea ona faʻatau se faʻalapotopotoga universal i le faleoloa. E foliga mai, pei ona uma ona taʻua i luga, e pei o se tamaʻi masini ma le USB connector.

E masani lava o se avetaavale avetaavale e aofia i totonu o le afifi. Afai e leai, ia atonu e le manaʻomia ni isi polokalama e fesoʻotaʻi ai se mea faʻapitoa. A leai, oe o le a sailia mo le avetaʻavale luga o le 'upega tafaʻilagi i le tusi lesona pe otometi.

Tusi lesona auala - saili mo se avetaʻavale luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia a le tagata gaosi. Lalo o se faʻataʻitaʻiga ma se masini mai Asus.

Ole sailiga otometi e faia saʻo mai Pule Pule.

  1. Tatou te maua i totonu o le paranesi Bluetooth se masini i autafa o lea e i ai se aikona ma le samasama tafatolu, pe afai e leai se lala, ia Masini e le iloa i le lala "Isi masini".

  2. Kiliki taumatau i luga o le masini ma i le anotusi menu e matala, filifili le aitema "Faʻafou avetaavale".

  3. O le isi sitepu o le filifili lea o le otometi 'upega tafaʻilagi' auala suʻesuʻe.

  4. O loʻo matou faʻatali mo le faʻaiuga o le taualumaga - mauaina, downloading ma faʻapipiʻiina. Mo le faʻatuatuaina, tatou toe faʻaleleia le PC.

O isi gaioiga o le a tutusa lelei pei o le mataupu ma le atoa module.

Faaiuga

O tagata gaosi mea faigaluega i le taimi nei o loʻo faia mea uma e mafai e faʻafaigofie ai le galuega ma latou oloa. Faʻafesoʻotaʻi le bluetooth headphone poʻo le headset i se komepiuta o se faigofie faigofie gaioiga ma pe a uma ona faitauina lenei tusitusiga o le a mautinoa lava le mafua ai faigata e oo lava i se tagata e le masani ai.

Pin
Send
Share
Send