Faatuina FriendAround talosaga i luga o se komepiuta

Pin
Send
Share
Send

FriendAround o se matua talavou cross-platform avefeau lea ua uma ona mafai ona maua le tele o ili. Faatasi ai ma i latou o se numera tele o le Windows faʻaoga.

Faatulaga uo

O le avefeau e galue i toetoe o tulaga uma. Atinaʻe tausia le Windows version o le tagata o tausia faʻafou. O lenei tala o le a faʻamatala pe faʻapefea ona faʻapipiʻi le polokalama i luga o komupiuta.

Sii maia FriendAround

  1. Matou te o atu i le polokalame 'upega tafaʻilagi kiliki ma kiliki "Tuʻu i lalo le FriendAround".
  2. Le isi kiliki Sefe (pe "Sefe").
  3. Ile faʻaaogaina ole tulaga masani ole Windows Explorer, matou te filifilia le mea matou te manaʻo e download ai le tufatufaina atu o polokalame ole polokalama.
  4. O le isi o le faamau Sefe.
  5. Tamoʻe le faʻapipiʻi faila.
  6. Afai ua maeʻa ona lesitala i le FriendVokrug auaunaga pe naʻo lou fia faia, ia e oomi le faʻamau o le ki (1). E mafai foi ona ulufale e ala i le fesoʻotaʻiga lautele (Vkontakte poʻo Odnoklassniki) i le filifilia o le mea talafeagai (2). Le faʻamalosia o le sui, kiliki i le aikona i le pito i lalo taumatau (3).
  7. A e lesitala i le tautua lava ia, e te vaʻai i se faʻamalama o le a tapa ai oe e sau i luga ma faʻatumu se igoa tauvalaau, faʻailoa mai le taulaga o nofo ai ma se numera telefoni feaveaʻi. O le mea mulimuli e faʻaaogaina e ulufale ai i le polokalama.
  8. A maeʻa ona faʻatumuina uma fanua taua, kiliki "Maua le faʻamatalaga e ala ile SMS".
  9. Le isi e te vaʻai ai i se SMS faʻaoʻo mai feau.
  10. Kiliki i luga Ua lelei.
  11. I le isi faamalama, na o oe ulufale i le mea na e mauaina i luga o lau telefoni feaveaʻi ma fetaomi Ulufale.
  12. O le sāvali o le a tatalaina.
  13. Na pau lava o lea. Ua sauni le galuega e galue, nei e mafai ona faʻatumu faamatalaga e uiga ia te oe lava ma faʻaaoga le tautua.

O le mea lea, o le faʻapipiʻiina o le FriendVokrug e lua vaega: tuʻusaʻo le faʻapipiʻi o le talosaga ma le lesitala faʻagasologa i le auaunaga (pe a manaʻomia). O i latou taʻitasi e faigofie tele ma e toetoe lava leai se tomai mai le tagata faʻaaoga.

Pin
Send
Share
Send