FAʻAFETAI 6.0

Pin
Send
Share
Send

A e manaʻomia le soʻona faʻaalu musika musika i luga o se vitio, e te le tau faʻaaogaina ni tagata faigaluega faʻapolofesa mamafa. O ni nai polokalame laiti faigofie e faigofie ona galulue ma o le a faia. Vitio-teuteuina o se faigofie vitio faatonu ma lea e oo lava i se tagata poto masani PC tagata faʻaaogaina mafai ona faasaʻosaʻo le vitio ma faʻaopopo musika i ai.

O le Video MONTAGE polokalame na faia e tagata atiaʻe Rusia, lea e manino i le igoa. O la latou sini o le fausiaina lea o le sili faigofie ma talafeagai polokalame mo le galulue faʻatasi ma vitio. I le taimi lava e tasi, i tulaga o galuega, i mata o le averesi tagata faʻaaoga, e le sili atu le maualalo le tusi talosaga i na polokalame e pei o Sony Vegas poʻo Pinnacle Studio.

O le polokalame ei ai le faʻaaliga i Rusia. Faia o Vitio faia o lea laasaga ma lea laasaga: mai le faʻaopopo i le faʻasaʻoina ma sefe. Tusa faigofie ma manino. O le faasaʻoina faila e mafai ona faʻasaoina i se tasi o le tele o lauiloa vitio faʻatusa.

Matou te fautua atu ia te oe e matamata: Isi polokalame mo overlaying musika luga o vitio

Faʻaopopo musika i ata

O le polokalama e mafai ai ona e vave faʻaopopo le faila leo manaʻomia i le vitio. O musika o le a vaʻaia i le pito i luga o le muamua vitio leo. Ma le isi, o loʻo iai le avanoa e suia atoatoa ai le leo o le ata muamua ma musika.

Vitio totoina

Vitio teuteuga mafai ai oe e tipi le vitio. Ina ia faia lea mea, ia faamaoti vaʻavaʻaiga taimi o le faila faila, e aoga le tuua. O isi mea o le a tipiina.

Muai vaʻaiga faʻatagaina oe e faʻapitoa tonu faʻamanino tapulaʻa.

Overlay aafiaga

Vitio faʻatonutonu ei ai sina numera o aʻafiaga mo vitio. O le a latou faia lou ata malamalama ma e le masani ai. E faigofie tele le faʻaaogaina o le aʻafiaga i le vitio - na ona vaʻai i le pusa talafeagai.

Faʻaopopo tusitusiga i se vitio

E mafai ona e faʻaopopoina tusitusiga i le vitio. O lenei e mafai ai ona e faia ni ulutala mo le vitio. I se faʻaopopoga, oe mafai ona faʻapipiʻi soʻo se ata.

Faʻalauteleina o ata

O le polokalama e mafai ai ona e faʻataʻitaʻia se faʻaleleia atili o le ata, faʻapea le mautu pe a pueina le vitio ma se lulu mea puʻeata.

Suia le saoasaoa vitio

Faʻaaogaina VASEGA INSTALLATION, e mafai ona suia le saoasaoa o vitio playback.

Fatu suiga

Le vaega mulimuli o le a tatou ufiufi i lenei iloiloga o le faʻaopopoina o suiga eseese i le va o vitio. O le polokalama o loʻo iai e uiga i 30 fesuiaʻiga suiga. E mafai ona e fetuunai le suiga saoasaoa.

Polofesa Vitio FAASOLOPITO

1. Faigofie o faʻaaoga;
2. Se lautele lautele o galuega;
3. Lusia Rusia.

Le mautonu Vitio VASEGA

1. E totogi le polokalama. O le fua faʻatau e mafai ona faʻaaogaina 10 aso mai le aso o le osooso.

Vitio faasaʻoina o se sili sui mo le tele vitio faʻatonutonu. O ni nai kiliki - ma le vitio ua uma ona faasaʻoina.

Talia se faʻataʻitaʻiga o le VideoMONTAGE

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.58 mai 5 (19 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Ulead VitioFaiaio Pupuni tagata fai ata Le polokalama sili ona lelei mo le faʻaalu o musika luga o vitio Vitio MASTER

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Vitio-faʻatonutonu o se faigofie-e-faʻaaogaina faʻatonutonu vitio lea e mafai ai ona e faia maualuga-lelei vitio ma faʻaaoga apalai-fausiaina ia latou.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.58 mai 5 (19 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Vitio Faatonutonu mo Windows
Atinae: AMS Soft
Tau: $ 22
Tele: 77 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 6.0

Pin
Send
Share
Send