Faʻafefea ona nana faila ile Android

Pin
Send
Share
Send

E faʻapipiʻi e le telefoni le tele o faʻamatalaga taua, ma, paʻu i lima le tonu, e mafai ona faʻaleagaina e le gata ia te oe ae o lou aiga ma au uo. O le mafai faʻatapulaʻaina o avanoa i ia faʻamatalaga e sili ona taua i le olaga nei. I lenei tusitusiga o le a tatou vaʻavaʻai i le tele o auala o le a fesoasoani e aveese e le gata o ata a le tagata lava ia mai le lautele, ae o isi faʻalilolilo faʻamatalaga.

Nana faila i le Android

E nana ata poʻo tusi taua, e mafai ona e faʻaaogaina ni mea mai le isi au talosaga poʻo o loʻo fausia foi i totonu o le Android. O fea le itu e sili atu - e te filifilia faʻavae i luga o lau fiafia, faʻaaogaina ma sini.

Faitau foi: Android talosaga puipuiga

Metotia 1: Faila Faʻalilolilo tagata poto faapitoa

Afai e te le amanaia mea sese o masini masini faʻaliliuga ma faʻasalalauga, ona mafai lea avea lenei laupepa leai se fesoasoani fesoasoani faamaoni mo le puipuia o oe lava faʻamaumauga. E faʻafaigofie ona nana ni faila ma toe faʻaleleia latou pe a talafeagai ai.

Sii maia le Failautusi Hide Expert

  1. Tikia ma faʻapipiʻi le talosaga. Ile taimi lava e amata ai, o le a manaʻomia le faʻatagaina avanoa i faila i luga o le masini - kiliki "Faʻataga".

  2. Ole mea lea e te manaʻomia e faʻaopopo folau poʻo ni pepa e te manaʻo e nana mai i mata o tagata. Kiliki i luga o le aikona faʻatasi ai ma le ata o le matala matala i le pito i luga taumatau.
  3. Ma le isi, filifili le faitalia mana poʻo le pepa mai le lisi ma siaki le pusa. Ona kiliki lea Ua lelei.
  4. Le filifilia pepa po o faila na aliali mai i le autu talosaga faamalama. E nana, kiliki Nana mea uma i le pito i lalo o le lau. A maeʻa le taotoga, i luma o le faila faila, o le siaki tusi o le a avea lanu.
  5. To e toe faila, kiliki Faaali uma. O siaki o le a toe liu efuefu.

O lenei metotia e lelei aua o pepa o le a natia e le gata i luga o le telefonipoto, ae faapea foi pe a tatalaina i luga o se PC. Mo sili faʻatuatuaina puipuiga i le tusi talosaga, e mafai ona setiina se upu faataga e poloka le avanoa i lau natia faila.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona tuʻu se upu faʻatupu i se tusi talosaga i le Android

Metotia 2: Taofi saogalemu

Lenei talosaga faʻatupu se tuʻueseese teuina i luga o lau masini, le mea e mafai ai ona e lafoa ese ata e le o fuafua mo isi. O iinei foi e mafai ona e teuina mai isi faʻalilolilo faʻamatalaga, pei o faʻamatalaga faʻailoa ma pepa aloaia.

Download Faʻaleleia

  1. Sii mai ma tamoe le talosaga. Faasoa atu faila pulega i le kiliki "Faʻataga" - e manaʻomia le galuega ia faʻaaogaina.
  2. Fausia se teugatupe ma sau faʻatasi ma se numera 4 numera o le PIN, lea e tatau ona ulufale i taimi uma e te ulufale ai i le tusi talosaga.
  3. Alu i soo se album ma kiliki le faʻailoga faʻailoga i le itu taumatau pito i lalo.
  4. Kiliki "Auina mai le ata" ma filifili le faila manaʻomia.
  5. Faamautu ma "Auina mai".

Ata natia i lenei auala o le a le faʻaalia i Explorer ma isi talosaga. E mafai ona e faʻaopopo faila i le Kip Safe tuusaʻo mai le Galeri e faʻaaoga ai le gaioiga "Lafo". Afai e te le manaʻo e faʻatau se saofaga faalemasina (e ui lava ma nisi faʻatapulaʻaina e mafai ona faʻaoga le faʻaoga maua fua), taumafai GalleryVault.

Metotia 3: Fausia-faila faila nana galuega

E le i leva tele, o se fausia-i le galuega mo lalafi faila na aliali mai i le Android, ae faalagolago i luga o le faiga o le faiga ma le atigi, e mafai ona faʻatinoina i auala eseese. Sei o tatou vaʻai pe faʻafefea ona siaki pe o lau telefonipoto e iai se gaioiga.

  1. Tatala le Gallery ma filifili soʻo se ata. Valaʻau i luga filifiliga filifiliga e ala i le umi oomiina i luga o le ata. Vaai pe o iai se gaioiga Nana.
  2. Afai e i ai se faʻaogaina, faʻamau le faʻamau. Ma le isi, e tatau ona aliali mai se faʻamatalaga e faʻailoa mai ai o le faila o loʻo nana, ma, aitia, faʻamatalaga pe faʻafefea ona alu i totonu o le album natia.

Afai o lau masini e iai se galuega faʻaopoopo ma se puipuiga faʻaopopo mo se lipine natia i le faʻatulagaina o se password ma ki faʻapitoa, ona leai lea o se aoga e faʻapipiʻi ai le tolu-vaega talosaga. I ai, e mafai ona manuia nana pepa i luga o le masini ma pe a vaʻavaʻai mai se PC. E le faigata foi le toe faaleleia o faila ma o loʻo faʻatinoina saʻo mai i le ata natia. O le mea lea, e mafai ona e nana e le gata ata ma ata, ae faapea foi isi faʻamau e maua i Explorer ma le faila pule e te faʻaaogaina.

Metotia 4: Faʻasino i le ulutala

O le aano o lenei metotia o le on Android so o se faila ma faila o loʻo otometi natia pe a e tuʻuina se faʻaiuga i le amataga o la latou igoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tatalaina le Explorer ma toe faʻaigoa le faila atoa i ata mai le "DCIM" i le ".DCIM".

Peitai, pe a fai o le a e nana naʻo faila a tagata taʻitoʻatasi, e sili ona talafeagai le fausiaina o se mea natia mo le teuina o faʻalilolilo faila, lea, pe a manaʻomia, e faigofie ona e mauaina i le Explorer. Seʻio tatou vaai pe faʻafefea ona fai.

  1. Tatala le Explorer poʻo le pule faila, alu i le faʻatulagaina ma mafai le filifiliga Faaali faila natia.
  2. Fausia se faila fou.
  3. I le malae lea e matala, faʻaofi le igoa e manaʻomia i le tuʻu lea o se togi i luma, faʻataʻitaʻiga: ".mydata". Kiliki Ua lelei.
  4. I le Explorer, saili le faila e te manaʻo e nana ma tuu i lenei faila e faʻaaoga galuega Oti ma le Faapipii.
  5. O le auala lava e faigofie ma faigofie, ae o lona sese o nei faila o le a faʻaalia pe a tatalaina i luga o se PC. E le gata i lea, e leai se mea e taofia ai se isi mai le ulufale atu i lau Explorer ma liliu le filifiliga Faaali faila natia. I lenei itu, o loʻo fautuaina pea e faʻaaogaina le sili atu ona faʻatuatuaina auala o puipuiga faʻamatalaina i luga.

Ae e te lei amata faʻaaogaina se tasi o metotia, ua fautuaina e siaki lona aʻafiaga i nisi faila le aoga: pe a uma ona lalafi, ia mautinoa e siaki lona tulaga ma le avanoa o le toe faʻaleleia, faʻapea foʻi ma le faʻaali i totonu o le Galeri (pe afai o se ata lea). I nisi o tulaga, natia ata mafai ona faaalia pe a fai, o se faʻataʻitaʻiga, tuʻufaʻatasia ma ao teuina ua fesoʻotaʻi.

Ma e faʻapefea ona e fiafia e nana faila i lau telefoni? Tusi i totonu o manatu pe afai e iai ni au fesili poʻo ni fautuaga.

Pin
Send
Share
Send