Faʻafefea ona momoli le ata mai le komepiuta i le iPhone

Pin
Send
Share
Send


Ona o le maualuga-tulaga lelei ma puʻupuʻu lapoa, o luga o le iPhone e masani ona fiafia tagata e matamata i vitio on the go. Pau le mea e totoe o le faʻaliliu ata mai le komipiuta i le telefoni.

O le lavelave o le iPhone o loʻo taʻoto i le mea moni, o se aveina, o le masini, pe a fesoʻotaʻi e ala i se USB uaea, e galue ma le komepiuta faʻatapulaʻa - na o ata e mafai ona lafoina e ala i Explorer. Ae e tele isi auala e faʻaliliuina ai vitio, ma o nisi o latou o le a sili atu ona faigofie.

Auala e Faʻafeiloa ai Tifaga i iPhone mai le Komipiuta

Lalo o le a tatou taumafai e mafaufau i le sili atu aofaʻi o auala e faʻaopopoina ai vitio mai se komupiuta i se iPhone poʻo isi mea faʻapipiʻi o loʻo tamoe iOS.

Metotia 1: iTunes

O se tulaga masani e ave i totonu vitio e faʻaaoga ai iTunes. O le mea le lelei i lenei metotia, o le masani apalai "Vitio" lagolagoina playback o na o tolu mamanu: MOV, M4V ma MP4.

  1. Muamua lava, e tatau ona e faʻaopopo le vitio i iTunes. E mafai ona e faia lenei i le tele o auala, o nei mea na muamua na ufitia auiliili i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaopopoina video i iTunes mai se komepiuta

  2. A pueina se vitio i iTunes, e tumau pea ona faʻaleleia i le iPhone. Ina ia faia lea mea, faʻafesoʻotaʻi le masini i le komupiuta e faʻaaoga ai se uaea USB ma faʻatali seʻia e mauaina le mea lau masini i le polokalama. Tatala nei le vaega "Ata Tifaga", ma i le itu tauagavale o le faamalama, filifili Fale vitio. O le mea lea o le a faʻaalia ai au ata vitio.
  3. Kiliki i le kilipa e te manaʻo e faʻaliliuina atu i le iPhone, taumatau-kiliki ma filifili Faʻaopopo i le masini - le iphone.

  4.  

  5. O le synchronization faagasologa o le a amataina, o le umi o lea o le a faʻalagolago i le tele o le faʻaliliuina tifaga. O le taimi lava e maeʻa, e mafai ona matamata le ata i luga o lau telefoni: e faia lenei, tatala le tusi talosaga masani "Vitio" ma alu i le le tab Fale vitio.

Metotia 2: iTunes ma le AcePlayer app

O le mea le lelei autu o le muamua metotia o le utiuti o le lagolagoina ituaiga, ae mafai ona e alu ese mai le tulaga pe a fai e teuina le kilipa mai lau komupiuta i se mea puʻeata polokalama e lagolagoina le tele o lisi o ituaiga. O le mafuaaga lena i la matou mataupu, pa'ū le filifiliga i luga o AcePlayer, ae soʻo se isi tagata taalo mo iOS e talafeagai foi.

Faitau sili: Sili taaalo iPhone

  1. Afai e te leʻi faʻapipiʻi le AcePlayer, faʻapipiʻi i luga o lau telefoni mai le App Store.
  2. Sii mai le AcePlayer

  3. Faʻafesoʻotaʻi lau iPhone i lau komepiuta e faʻaaoga ai se uaea USB ma faʻaalu le iTunes. Ina ia amata, alu i le vaega o le smartphone e ala i le kiliki i luga o le ata talafeagai i le pito i luga o le polokalame faʻamalama.
  4. I le itu tauagavale i le vaega "Tulaga" tatala tab Fetufaaiga Faila.
  5. I le lisi o faʻapipiʻi tusi talosaga, saili ma filifili ma le tasi kiliki AcePlayer. O le faʻamalama o le a faʻaalia i le itu taumatau, lea o le faila ua uma ona aveina atu i le tagata taʻalo o le a faʻaalia. Talu ai e leʻi i ai ni a matou faila, matou te tatalaina le vitio i le Windows Explorer i se taimi e tasi ona na ona toso ai lea i le AcePlayer window.
  6. Le polokalama o le a amata kopiina le faila i le talosaga. O le taimi lava e faʻataunuʻu ai, o le vitio o le a momoli atu i le telefoni ma avanoa mo le faʻatinoina mai le AcePlayer (e faia lea mea, tatala le vaega "Pepa aloaia").

Metotia 3: Cloud Teuina

Afai o oe o se tagata faʻaaoga i soʻo se ao teuina, e faigofie ona ave i ai lau komipiuta mai lau komepiuta. Mafaufau i le faiga lea o le Dropbox auaunaga o se faʻataʻitaʻiga.

  1. I a matou mataupu, Dropbox ua uma ona faʻapipiʻi i luga o le komupiuta, na o le tatalaina o le ao faila ma momoli atu la matou vitio i ai.
  2. E le aliali mai faʻamaumauga vitio i luga o le telefoni seʻia maeʻa le faʻatamilo. O le mea lea, o le taimi lava e pei o le synchronization aikona lata i le faila suia i se lanumeamata siaki, e mafai ona matamata i le ata i luga o lau telefoni.
  3. Faaoso Dropbox i lau telefoni. Afai e leʻi iai sau ofisa aloaia, download laia fua mai le App Store.
  4. Sii mai le Dropbox

  5. O le faila o le a avanoa mo le matamata i luga o le iPhone, ae ma sina faʻamatalaga manino - e taʻalo e manaʻomia ai se fesoʻotaʻiga i luga ole laiga.
  6. Ae, pe a talafeagai ai, mafai ona faasaoina le vitio mai Dropbox i le telefonipoto manatua. Ina ia faia lea mea, valaʻau le isi mea menu i le oomiina o le ellipsis faamau i le pito i luga taumatau, ona filifili lea "Auina atu i fafo".
  7. I le tusiga menu e aliali mai, filifili Sefe Vitio.

Metotia 4: Wi-Fi Sync

Afai o lau komepiuta ma iPhone e faʻafesoʻotaʻi i le Wi-Fi network, o le soʻotaga uaealesi e mafai ona faʻaaogaina e fesiuaʻi ai vitio. I se faʻaopopoga, matou te manaʻomia se VLC talosaga (e mafai foi ona e faʻaaogaina seisi lava faila pule poʻo se tagata e taʻalo ma Wi-Fi sync).

Faitau atili: Faila faila mo iPhone

  1. A manaʻomia, faʻamau le VLC mo Mobile i lau iPhone e ala i le puʻeina o le talosaga mai le App Store.
  2. Sii mai le VLC mo Mobile

  3. Faaoso VLC. Filifili le aikona menu i le pito i luga tauagavale, ona faʻaaoga lea o le aitema Wi-Fi Avanoa. Latalata i lenei mea, le tuatusi tuatusi o le a faʻaalia, lea e tatau ona e alu ai mai soʻo se browser o loʻo i luga o le komipiuta.
  4. O le a aliali mai se faʻamalama i luga o le laupepa lea e tatau ai ona e kiliki le faʻailoga faʻailoga i le itu taumatau pito i luga, ona filifili lea o se vitio i le Windows Explorer e matala. Ma oe foʻi na ona toso ma togi le faila.
  5. O le a amata ona download. A e o lo o faʻaalia le tulaga o le browser "100%", e mafai ona e toe foʻi mai i le VLC i le iPhone - o le a otometi lava ona aliali mai i le tagata taʻalo ma o le a avanoa mo le faʻatinoina.

Faiga 5: iTools

iTools o se faʻasologa o iTunes, lea e faigofie ai le tele o le mafai ona galulue faʻatasi ma faila e alu atu i poʻo le masini. E mafai foi ona faʻaaogaina seisi polokalame ma foliga tutusa.

Faitau atili: iTunes Analogs

  1. Faaoso iTools. I le itu tauagavale o le polokalame faamalama, filifili le vaega "Vitio"ma le pito i luga - o le faʻamau "Auina mai". Le isi, Windows Explorer tatalaina, lea e te manaʻomia ai ona filifili se faila faila vitio.
  2. Faamautu le ata tifaga upload.
  3. Ina ua uma synchronization, o le faila o le ai ai i le masani talosaga "Vitio" i le iPhone, ae o le taimi lea i le laupepa "Ata Tifaga".

E pei ona e vaʻai, e ui lava i le latalata mai o iOS, e tele lava auala e faʻaliliu ata mai se komipiuta i se iPhone. Mai le vaʻai o le faigofie, ou te manaʻo e tuʻu tasi le fa auala, ae e le aoga pe a fai o le komipiuta ma le telefoni e fesoʻotaʻi i fesoʻotaʻiga eseese. Afai e te iloa isi metotia o le faʻaopopoina o ata i apu masini mai se komupiuta, faʻasoa i latou i tala.

Pin
Send
Share
Send