QR Code Desktop Reader & Generator 1.1.1.17

Pin
Send
Share
Send

Fefaʻatauaʻiga O se QR code ua faʻaogaina nei i le tele o eria, ma e tele na maua i luga ole Initaneti i nisi o nofoaga. O le vave tali code ua fatuina ma faitau e ni polokalama faʻapitoa. I lenei mataupu, tatou iloiloina se tasi o sui o ia polokalama, lea e mafai ai ona e faitau uma ma faʻatupu se barcode. E faigofie ma faigofie le QR Code Desktop Reader & Generator, lea e lelei mo tagata e le masani ai.

Faʻailoga Fefaʻailoga

O le polokalama saunia ai se filifiliga o le tele o auala eseese e faitau ai QR tulafono. E mafai ona e faʻaaogaina le lau puʻeina galuega ma filifili le nofoaga manaʻomia, puʻeina mai le uati mea pueata, lafo i luga se faila pe faapipii mai le laupapa laupapa. Na o le kiliki i luga o le fetaui aikona ma mulimuli i ni faʻatonuga faigofie. I le ogatotonu o le faamalama autu, o loʻo faʻaali se ata faʻavasega o le tulafono, ma lana tusitusiga i lalo ifo.

QR tulafono augatupulaga

O le aoga sili o le QR Code Desktop Reader & Generator o le gaioiga lea o le fatuina o lau oe lava fefaʻailogauaʻi i ni nai kiliki. Naʻo le faʻaaogaina e le tagata faʻaaogaina le tusitusiga ile laina, ona kopi lea pe sefe le faʻauma ata.

O le ata tele e otometi fetuunai e fetaui ma le aofaʻi o mau tusia i totonu, ae e le taofia ai oe mai le faʻatonutonuina ma le lima le fofo faʻaaogaina le faʻamalama faʻapitoa. Tuu se manatu faafeagai "Ua toe setiina" ma ulufale i le numera aofaʻi o pixels, ina ua maeʻa, o isi ata uma o le a fetaui ma lenei tele.

Faailoga Barcode

O le polokalama saunia ai se filifiliga o JPEG ma PNG faatulagaga - faʻaaoga le tasi e sili ona fetaui lelei ma ou mafuaʻaga. A uma ona teu, o le faʻailoga o le a tatalaina e pei o se ata, e mafai ona lafoina i le i-meli, lolomiina, lafo i luga o le upega tafailagi pe faʻasoa i luga o se fesoʻotaʻiga lautele.

Lelei

  • E leai se totogi o le polokalama;
  • Le tuʻufaʻatasiga o le faitau ma le augatupulaga galuega;
  • Faigofie ma tupu fua Ofisa;
  • Tele filifiliga pueina.

Le atoatoa

  • Leai se gagana Rusia.

Lea faʻamaeʻa le iloiloga o le QR Code Desktop Reader & Generator polokalama. E lelei tele mo tagata e masani ona galulue ma isi matrix barcodes. O le tuʻufaʻatasiga o le faitau ma le augatupulaga i le tasi polokalama e mafai ai ona e le toe download nisi polokalama. O le le lava o le gagana Rusia e le faalavelave i le polokalama.

Sii mai fua le QR Code Desktop Reader & Generator

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.50 i fafo mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Barcode tagata faitau Faasologa ki faasologa Leoa faitau ICE Tusi Faitau

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le QR Code Desktop Reader & Generator o se faigofie faigofie polokalama e maua ai e le au faʻaaogaina le tomai e faitau QR tulafono i ni auala. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai se mea faigaluega mo le fausiaina o nei foʻi tulaga e tasi.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.50 i fafo mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: CodeTwo
Tau: leai se totogi
Tele: 8 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 1.1.1.17

Pin
Send
Share
Send