Astra S-Nesting 3.0

Pin
Send
Share
Send

Polokalame faʻapitoa ua valaauina e fesoasoani i le tipiina o laupepa mea. O la latou gaioiga e taulaʻi atu i le faʻatonutonuina sili ma le saʻo faʻatulaga o vaega i luga o se laupepa o se faʻapitoa foliga. I le mataupu lea, o le a tatou iloiloina se tasi o sui o ia ituaiga polokalama, e pei o Astra S-Nesting, ma talanoa e uiga i ona gafatia, lelei ma faaletonu.

Faʻaopopo laupepa faʻafoega

Soʻo se galuega e amata i le filifilia o le tipiina o se pepa. O le polokalama e mafai ai ona e faʻatino mea, seti le umi ma le lautele i millimeters. E tasi le poloketi e lagolagoina le le faʻatapulaʻa o numera o laupepa o avanoa.

GSR faʻatulaga

I le isi faʻamalama, e mafai e le tagata faʻaaoga ona filifili meatotino a le soʻofaʻatasi vaega. O le igoa vaega, o le mamao le va o vaega, o le lautele o le tipi ma le mamao o le punching mai le auiliiliga o le vaega o loʻo faʻaalia mai iinei. Ina ia toe foʻi i le uluaʻi faʻailoga, e tatau ona e oomi le faʻamau Toe Faʻafoi.

Aumai Vaega

Ua lagolagoina e Astra S-Nesting le faʻauluina mai o vaega o le DXF mai le AutoCAD. Faʻatinoina lenei galuega aoga ma galue lelei. Naʻo le momoliina o le faila, faʻatonutonu le ata laʻititi, ona faʻaulufale mai lea i totonu o le poloketi. Ua lagolagoina e le Astra S-Nesting le tele o vaega i le tasi tipi.

Lipoti

I totonu o le faʻaopopo galuega ou te manaʻo e matauina le faʻatulaga ma le faʻavasegaina o faʻamatalaga. Faʻafetai i lea mea, e mafai e le tagata faʻaaogaina i soʻo se taimi ona mauaina le lipoti talafeagai i le numera o faʻaaoga vaega poʻo le lolomiina o kata kata.

Galuega meatotino

Afai o le galuega e faia ina ia oka, o se mea faigaluega faigofie o le a fesoasoani iinei, o le pepa faʻatumu e faʻatumu. E na ona e ofaina le manaʻomia o le faʻamatalaga i le tipiina i laina, ma sefe i le mea lava e tasi o loʻo iai le galuega.

Tipiina kata

Ina ua uma ona faʻaopopoina auiliiliga ma fetuunai le laupepa, oe mafai ona amata ona fausia se tipi faʻafanua. O le polokalama otometi optimized le nofoaga ma saunia se faʻafanua, ae tusi lesona faʻasaʻoina o vaega o loʻo avanoa foi. E faia lenei mea i se tusi faigofie. Afai e tele ni laupepa, ona fai lea o mea talafeagai i le laulau, lea e tu i le pito i lalo o le laupepa.

Lelei

  • E i ai le gagana Lusia;
  • Lagolago mo DFX faila;
  • Lipoti.

Le atoatoa

  • E tufatufaina le polokalame mo se pili;
  • Se tamaʻi seti o mea faigaluega ma mea faʻapitoa.

I lenei mataupu, matou iloiloina auiliili le polokalama mo le tipiina o laupepa mea Astra S-Nesting. E faʻatoa naʻo mea sili ona taua e te ono manaʻomia ae e galue ma le poloketi. Matou fautua atu ia e faʻamasani oe lava i le free demo version ae le i faʻatauina le atoa.

Sii maia faʻataʻitaʻiga vaega o Astra S-Nesting

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Polokalame mo le tipiina o laupepa mea Astra Tatala SAUNIGA Tipiina 3

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Astra S-Nesting ua mamanuina e fatu ai le tipiina o kata mo pepa mea. E ofo atu faʻauigaina tagata tuʻufaʻatasia ma isi polokalame, faʻaulufale mai o ata, lipotia ma lelei optimization o vavaeina.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Technos
Tau: $ 788
Tele: 7 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 3.0

Pin
Send
Share
Send