Best faaliliu Translators mo iPhone

Pin
Send
Share
Send


Malaga, aʻoaʻo gagana eseʻese, asiasi i nofoaga i fafo ma le faʻalauteleina o latou tafailagi, o tagata faʻaaogaina iPhone e le mafai ona faia e aunoa ma se faʻamatalaʻupu tusi talosaga. Ma o le filifiliga e matua faigata tele lava, talu ai e tele foliga tutusa o le App Store.

Faʻaliliu Google

Masalo o le taʻutaʻua sili ona faaliliuina ua manumalo i le alofa o tagata faʻaaoga i le lalolagi atoa. O le sili ona mamana faʻamatalaga faʻaliliuga mafai ona galulue ma sili atu 90 gagana, ma mo le tele o latou e mafai tusilima ma leo leo mafai.

Mai uiga mataina o le Google Translator, e taua le faʻamatalaina o le faʻaliliuga o tusitusiga mai i ata, le gafatia e faʻalogo i le faʻaliliuga, otometi ona iloa le gagana, e galue ai i fafo atu (o loʻo manaʻomia le tele o faʻaoga o mea e manaomia). Afai e te fuafua e faʻasino i le faʻaliliuga tusitusiga i le lumanaʻi, e mafai ona e faʻaopopo i lau fiafia i ai.

Sii mai le Google Translator

Yandex.Translator

O le kamupani Lusia Yandex o loʻo taumafai malosi e tausisi pea i le tagata autu na tauva - Google, i le fesoʻotaiga ma le mea sa ia faʻatino ai lana lava vaega o le talosaga mo le galue ai i faaliliuga - Yandex.Translator. Ole numera o gagana iinei, pei ole Google, e maoaʻe: sili atu ile 90 ua avanoa iinei.

Tautala i aoga aoga, e le mafai e se tasi ae fai mai e uiga i le ono mafai ona faaliliu tusitusiga mai ata, leo ma tusilima, faʻalogologo i tusitusiga, faʻaopopo se faʻaliliuga i lau lisi o mea e te fiafia i ai, ona o le tuʻuina atu faʻatasi ma lau Yandex account, cards mo faigofie ma manaia taulotoina o upu ua e tolopoina, offline galuega, vaʻaiga tusitusi. O le sieri i luga o le keke o se minimalistic Ofisa ma le mafai ona suia le lanu lanu.

Sii maia le Yandex.Translate

Toe tuu

Se faʻaoga e tuʻufaʻatasia galuega taua e tolu: faʻaliliu upu, taʻiala o le kalama ma faʻaaogaina meafaigaluega. o le reDict o le a le mafai ona faateʻia oe i le numera o gagana, aemaise lava talu ai e naʻo le tasi iinei, ma o le Igilisi lea.

O le faʻaaogaina o le a avea ma mea sili ona lelei mo le aʻoaʻoina o upu fou, talu ai o galuega manaia uma e fesoʻotaʻi vavalalata i lenei mea: faʻaalia upu faʻatusa, aʻoaʻo le faʻaaogaina o kata, faʻaalia o faʻamatalaga auiliili o upu ma faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina i totonu o tusitusiga, faia o se lisi o upu fiafia, le mafai ona galue i fafo atu, faapea foi fausia-i auiliiliga auiliiliga taiala.

Sii mai reDict

Faaliliu.Ru

PROMT o se lauiloa kamupani Rusia o loʻo faʻatino i le gaosiga ma le atinaʻeina o masini faʻaliliu system mo le tele o tausaga. Faaliliuina mo iPhone mai lenei tagata gaosi oloa faʻatagaina oe e galulue ma ni nai gagana, e le pei o Google ma Yandex, ae o le taunuuga o le faʻaliliuga o le a tumau pea le mama.

I totonu o vaega autu o le Translate.Ru, matou te faʻamamafaina faʻapipiʻi otometi o tusitusiga mai le laupapa laupapa, faʻalogologo, faʻaogaina o leo, faʻaliliuga mai se ata, tuʻuina i totonu o faʻaupu, o se auala faʻatupuina o le taumafaina o feʻaveaʻi pe a roaming, galue i se talanoaga faʻatulaga mo vave malamalama o tautalaga ma feʻau mai se soʻotaga fafo.

Sii mai le Translate.Ru

Lingvo soifua

O lenei talosaga e le naʻo se faʻaliliu upu, ae o le atoa nuu mo tagata e fiafia i gagana ese. E tele mea manaia e faʻaaoga mo tagata faʻaoga ua amata ona aʻoaʻoina gagana ese, faʻapea foʻi ma tagata poto masani.

Lingvo Ola mafai ai ona e galulue i gagana e 15, ma le aofaʻi o numera o tusitusiga e sili atu i le 140. O le lisi o mea taua e pei ona taua i lalo: o le mafai ona faaliliu upu ma tusitusiga atoa e faʻavae i le mataupu, fesoʻotaʻi i luga o le fono, aʻoaʻo upu ma fuaitau faʻaaogaina kata (e mafai ona e fatuina oe lava, ma faʻaoga seti saunia), faʻataʻitaʻiga o le faʻaogaina o upu i fuaiupu ma isi. Ae paga lea, o le tele o foliga e faʻatagaina oe e aʻoaʻo atoatoa gagana o loʻo avanoa ma se saofaga Premium.

Sii mai Lingvo Ola

E mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le faʻaliliu na o lea taimi ma lea taimi, pe mafai foi ona avea oe ma tagata masani, ae i soʻo se mea, o se tasi lea o talosaga sili ona talafeagai mo le iPhone. O le fea faamatalaupu na e filifilia?

Pin
Send
Share
Send