Faʻafefea ona lafo le ata e ala ile imeli

Pin
Send
Share
Send

Eseese ituaiga o vitio, faʻapea foʻi ma isi faʻasalalauga faila, i mea moni i aso nei ua avea ma vaega taua o le olaga o le toetoe lava o tagata Initaneti uma. Ona o lenei foliga, vitio mataupu e masani lava ona manaʻomia e lafo i isi auala i isi tagata. E mafai ona faia lenei mea i le faʻaaogaina moni o soʻo se laiga imeli fou, lea o le a talanoaina mulimuli ane i le tusitusiga.

Imeliina o Vitio

Muamua, mafaufau lelei i le mea moni e ui lava o auaunaga meli uma iloiloina i lenei mataupu o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga tuʻusaʻo ma se faʻasalalauga faʻapitoa mai le kamupani e tasi, e masani lava ona leai se auala e matamata ai vitio i luga ole laiga. O le mea lea, e tusa lava pe faʻafefea ona e lafoina le vitio i se imeli, i le tele o mataupu o le a maua e le tagata e mauaina lea na o ia tuʻusaʻo i lana komupiuta mo le mulimuli ane vaʻavaʻaia pe teuteu.

Le mafai ona matamata vitio i luga ole laiga e naʻo lalo o tuutuuga ma e leʻo i meli uma.

Liliu saʻo i le vaʻaiga lautele o mea faʻaliliuina gafatia, e taua le faʻalogo i le mea moni e mafai ona e tuʻufaʻatasia faʻaeletise meli meli e aunoa ma ni tapulaa. O le mea lea, vitio e lafoina mai Gmail mafai ona downloadina e le tagata e mauaina le faʻaaogaina o se imeli imeli mai Mail.ru.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona fatuina se pusa meli

Yandex Meli

E tusa ai ma le faaliliuina o soʻo se faʻamatalaga i totonu o le komepiuta feʻau, o Yandex Mail ua i ai se faʻatapulaʻaina faʻagaioiga. Aemaise lava, o lenei popolega i le mea moni o lenei meli auaunaga saunia se tasi tulaga ese o le faʻaopopo se vitio, e fesoʻotaʻi lelei i le fesiitaiina o so o se isi faila.

O le le imeli meli meli mai Yandex e le faia ni faʻatapulaʻaina o le faʻatulagaina o le lafoina vitio. Ae ui i lea, ia e manatua pe a fesiitaiina faʻamaumauga i laupepa lauiloa, o le faʻailoga o le a le faʻaalia le muamua faila faila.

I le maeʻa ai ma le faʻatomuaga, e mafai ona e agaʻi saʻo i le auiliiliga o le faʻagaioiga o le puʻeina ma le lafoina o vitio.

  1. Tatala le itulau autu o le meli tautua mai Yandex ma alu ile tab Falevalu i le vaega "O vaega uma".
  2. I le pito i luga o le mata i le itu taumatau o se isi lisi ma isi tautua, saili le faʻamau "Tusi" ma kiliki i luga.
  3. Saunia muamua le feʻau mo le lafoina e ala ile faʻatumuina o le autu tusi autu, faʻamanino mai ai le na mauaina ma, pe a manaʻomia, le mataupu o le apili.
  4. Ina ia amata le gaioiga faʻapipiʻi vitio, kiliki i le aikona "Faʻapipiʻi faila mai le komepiuta" ma se kilipa i lalo ole browser faamalama.
  5. I le auala tutusa, e mafai ona e faʻaaoga le tutusa aikona i luga o le faʻamasinoga autu a se tusitusiga feau faʻasalalau.
  6. E ala i le tagata suʻesuʻeina o lau gaioiga, tatala le faʻamatalaga ma le kilipa e manaʻomia.
  7. O le isi laasaga o le filifilia lea o le vitio ma le agavale agavale agavale ma faʻaaoga le faʻamau "Tatala".
  8. O lenei e tatau ona e faʻatali mo le iʻuga o le faʻagaioiga o le lafoina o le vitio i lau savali.
  9. O le video upload process e mafai ona faʻalavelave pe a e kiliki i luga o le faʻailoga e fetaui ma se koluse.

  10. I le maeʻa o le download o le faʻamatalaga i totonu o le tusi, e mafai ona e tapeina pe download.
  11. Vitio pe a uma ona tapeina e mafai ona toe faʻafoʻi.
  12. E le fautuaina e faʻaaoga le toe faaleleia filifiliga, talu ai o le isi taimi e te lafoina se imeli ma se faʻapipiʻi tutusa, e ono tupu se mea sese.

  13. Ina ua maeʻa uma fanua manaʻomia ma faʻaopopo le ata o loʻo manaʻomia i faʻapipiʻi, e mafai ona e alu saʻo i le feau agai i luma faʻaaoga le ki "Lafo".
  14. Ona o le lafoina o meli ma se faʻapipiʻi, le tagata o le a mauaina se tusi ma le mafai ona download ma faʻaopopo i lau Yandex Disk lau faila faʻasalalau.

E pei ona e vaʻai, o le faiga o le lafoina o soʻo se vitio e faʻaaoga ai le meli auaunaga mai ia Yandex e le mafai ona mafua ai ni mea faigata. Ioe, mo le faʻafitauli-download ma le lafoina oe e tatau ona mulimuli uma i faʻatonuga mai faʻatonuga.

Meli.ru

O se pusa meli mai le Mail.ru, le pei o le tele o isi punaoa tutusa, faʻaavanoa i tagata e sili atu le tele numera o filifiliga e faʻatatau i le lafoina o ni ata eseese. I lenei tulaga, o le tele o isi gaioiga e le manaʻomia oe e suʻesuʻe loloto mea faigata uma o le galuega o lenei 'upega tafaʻilagi.

E oʻo lava i lenei tautua e-meli ma le anoanoai o vaega tuʻu faʻatapulaʻaina oe.

Faamolemole ia matau o avanoa uma na talanoaina i lalo e aoga e le gata i pueina vitio, ae faapena foi toetoe o isi tusitusiga.

  1. Alu i lau meli i luga o le tulaga aloaia Mail.ru Meli ma tatala le tab Tusi.
  2. I le pito i luga tauagavale o le mataituina browser matau kiliki i luga o le faamau "Tusi se tusi".
  3. Ua maeʻa ona faʻatumuina fanua autu uma ma i se tulaga lautele ua maeʻa saunia le feau mo le lafoina, kiliki i luga ole soʻotaga "Faʻapipiʻi faila"o loʻo i lalo o le pusa Mataupu.
  4. Ile faʻaaogaina ole faavae Explorer o le Windows OS, faʻailoa manino le ala atoa ile faila ma kiliki ile faʻamau "Tatala".
  5. E pei ona mafai ona e mate, a maeʻa le amataga o le download, e tatau ona e faʻatali mo lona maeʻa.
  6. A manaʻomia, e mafai ona e faapipii nai isi vitio poʻo isi pepa i le auala tutusa. E le gata i lea, o le aofaʻiga atoa o faila faaopoopo uma, faʻapea foi ma le mafai e tape atoa, o loʻo avanoa mo oe i ni nai kiliki.

O mea ua taʻua atu i tua e faʻaaoga i auala uma o le faʻaopopo o vitio i se imeli.

O le mea moni, toe tosina lou mafaufau ile lautele avanoa o lenei tautua, meli mai Mail.ru maua ai sili atu tele metotia mo utaina ata i se savali.

  1. Sosoo ai ma le faʻaali atu muamua, saili ma faʻaaoga le faʻamau "I fafo o le ao".
  2. I le faʻamalama e matala, alu i le faila ma faʻamatalaga ua uma ona faʻaopopo ma manaʻomia le faʻapipiʻi i le tusi.
  3. O lenei metotia, pei ona e vaʻaia, e manaʻomia ai se aofaiga o le leai se avanoa i lau ao teuina.

  4. O le setiina o le filifiliga i autafa o le manaʻomia faila faila, kiliki i le ki "Faʻapipiʻi" i le pito i lalo tauagavale.
  5. O lenei o le download video o le a tuu i le muai mafaufauina poloka ma e mafai ona lafoina i isi tagata faʻaaoga o se vaega o le feʻau.

I le male atu i metotia na talanoaina, e le mafai ona e amanaʻia le metotia o le faʻaopopoina o faʻasalalau faila mai isi tusi. I se taimi vave, matau o lenei metotia o le a avanoa mo oe pe a uma ona faʻapipiʻi pepa i le tusi ma a latou toe lafoina pe sefe i tusi.

  1. Toe foʻi i le faʻatonutonu laʻasaga i lalo ole laina laina. Mataupu ma filifili le soʻotaga "Mai le Meli".
  2. Faʻaaoga le folasaga menu i luga o vaega autu o lau meli, saili le ulufale atu e faʻaopopo.
  3. Ina ua uma ona mauaina ma filifili le vitio manaʻomia, kiliki i le ki "Faʻapipiʻi".
  4. Ona o le manuia faʻaleleia, o le vitio, pei o isi pepa, o le a aliali mai i le lisi o faʻapipiʻi.
  5. Lafo le feʻau na fatuina i le tagata ua manaʻomia.
  6. I le tuatusi, o faʻamaumauga uma na e faʻaopopo o le ai ai ma faʻapipiʻi ma le gafatia e download ma faʻasao ai i le ao teuina mai Mail.ru.

E mafai ona tatou faʻaiʻu i lenei galuega meli, talu mai nei o avanoa uma lea e saunia e Mail.ru mo le lafoina o vitio.

Leisi Gmail

Le imeli pusa saunia e Google e le mafai ona mitamita ai i se tele tele o avanoa i tuutuuga o le lafoina o nisi vitio i feau. E ui i lea, o loʻo faʻaavanoaina lava e le Gmail se fesoʻotaʻiga lelei mo le faigaluega ma le meli, e sili atu nai lo le faʻatulagaina mo le leai o se galuega.

Le faʻaaogaina o Gmail e taua faapitoa mo i latou e faʻaaogaina malosi auaunaga i isi Google.

Faʻamolemole ia matau, mo se suʻesuʻeina auiliili o metotia mo le lafoina o ata vitio i imeli e ala i Gmail, e tatau ona e aʻoaʻo sili aʻoaʻo pe faʻafefea ona faʻaaoga le Google Drive ao teu.

  1. Ina ua uma ona tatalaina le itulau autu o le meli i luga o le upega tafailagi Gmail, faʻaaoga le faʻamau i le lisi autu "Tusi".
  2. O le tusi faatonu e tatala i le itu taumatau pito i lalo e tatau ona suia i faiga atoatoa.
  3. E pei foi o isi tautua, muamua faʻatumu fanua autu, ona e faʻalogo lea i le faʻaputuga meafaigaluega i le pito i lalo o le faatonu.
  4. O le tapenaina o le feʻau, i luga o le meafaigaluega ua taua i luga, kiliki i luga o le pepa kilini le aik.
  5. O lenei ki e iai se meafaigaluega. "Faʻapipiʻi faila".

  6. E ala i le faamalama o le tulaga masani explorer o le faagaoioia faiga, filifili le faapipiiina vitio ma kiliki i le faamau "Tatala".
  7. Faatali seiloga e te manaʻomia le ulufale i le teuina lē tumau.
  8. Mulimuli ane, e mafai ona e lafoina se tusi ma lenei faʻapipiʻi, tape le vitio pe download i lau komepiuta.

O le isi metotia faʻaopopo se vitio i se mataitusi, pei ona e ono taumate mai le faʻatomuaga i lenei vaega o le tusitusiga, faʻatagaina oe e faʻaopopo se vitio i le feʻau e faʻaogaina le Google Drive.

  1. I luga o le faʻaaogaina o le meafaigaluega laʻitiiti muamua, kiliki i luga o le aikona ma le aluga o le Google Drive service icon.
  2. I totonu o le faamalama fausia-i, o le a tuuina atu oe ma mea uma o le Google Drive. Lenei oe manaʻomia le filifilia o le faʻapipiʻi vitio, lea e tatau ona e saunia muamua.
  3. Afai e te leʻi faʻaopopoina le vitio muamua, naʻo le tatalaina o le Google cloud storage i totonu o se laupepa fou, lafo i luga le vitio ma mulimuli i uma faʻatulagaina laasaga uma.

  4. Ina ua uma ona filifilia le faʻamaumauga e faʻapipiʻi, faʻaaoga le faʻamau Faaopopo i le pito i lalo tauagavale o le lau.
  5. Afai e tatau ai, e mafai ona e filifilia se leai, ae o ni vitio se tasi.

  6. Ole faʻaopopoga faʻaopopo e aunoa ma nisi utaina o le a faʻapipiʻiina i totonu o mea autu o le savali.
  7. O lenei e tatau ona e lafoina se feʻau e faʻaaoga ai vaega talafeagai o le Gmail service interface.
  8. O le tagata e mauaina, i le tatalaina o le tilotilo tusi, o le a mafai ona download poʻo le sefe le vitio i lana Google Drive. I se faʻaopopoga, pe a fai o le puna faila e i ai aia tatau, faʻapea foi ma le faʻamaumauga o loʻo lagolagoina e le tautua, e mafai ona matamata le vitio i luga o le initaneti.

Matou te faʻamoemoe e leai se faigata oe malamalama i faʻatonuga ua matou tusia.

Rambler

Le lata mai i lauiloa, faapea foi i tulaga o foliga, o le Rambler imeli auaunaga. O lenei meli e maua ai se tele laititi o avanoa, ma le vitio e mafai ona lafoina ma naʻo le tasi le metotia.

  1. I soʻo se faigofie Initaneti browser, tatala le Rambler meli fale itulau ma kiliki i le ki i le pito i luga o le lau "Tusi se tusi".
  2. Ua maeʻa ona faʻatumuina i le ulutala tusitusiga poloka o le feʻau faia, tusi i lalo i le pito i lalo.
  3. I tafatafa o le faʻamau "Lafo" maua ma faʻaaoga le soʻotaga "Faʻapipiʻi faila".
  4. I le Windows Explorer lea e matala, saili le vitio e faʻaopopo ma kiliki i le faʻamau "Tatala".
  5. Faatali mo le ulufale e ave i luga o le upega tafailagi.
  6. A manaʻomia, i le taimi o le faʻagasologa o le teuteuina o le feʻau, e mafai ona e aveeseina ma le saoloto le kilipa faʻapipiʻi mai le tusi.
  7. O se faʻaiuga muamua, tuʻu i luma le meli i le faʻamau "Lafo se tusi".
  8. O le tagata e mauaina lea ituaiga o feʻau o le a mafai ona download le faʻapipiʻi vitio.

Ae paga lea, e le mafai ona matamata vitio i luga ole laiga.

E moni, o lenei tautua e sili ona faigofie ona faʻaaogaina ona o le laititi o numera o foliga. Peitai, ona o le lelei o isi faʻamatalaga faʻapena, soʻo se lagona o le faʻaaogaina o le aoga o le lafoina o vitio e ala ile Rambler meli ua leiloa.

I le faʻaiuga i lenei tusitusiga, e aoga le faʻailoa atu o auaunaga mafaufau e naʻo sili ona lauiloa i tagata. I le taimi lava lea e tasi, i luga ole Initaneti, e mafai ona maua isi punaoa e mafai ai ona e lafoina faila faila faʻaaogaina metotia tutusa.

Pin
Send
Share
Send