Valentina 0.5.0.0

Pin
Send
Share
Send

O le aso o le a matou auiliiliina le polokalame saoloto Valentina, e maua ai se seti o gaioiga ma mea faigaluega mo le fausiaina o faʻatusa. O tagata ua iai le poto masani e mafai ona vave amataina le faia o se galuega, ma mo tagata amata matou te fautuaina le asiasi i le vaega e faʻaogaina le upega tafaʻilagi aloaʻia, lea e te maua ai uma mea talafeagai mo le faigata o le galue i lenei polokalama.

Manatu na fausia

Ole taimi lava pe a uma ona faalauiloa, e mafai ona e amata amataina se fausaga. I le itu tauagavale i le faʻamalama autu o se mea faigaluega, e vaevaeina i ni laupepa. O togi e masani ona faaopoopo muamua. O le mauaina o se tulaga o tafatafa o, bisector, faʻailoga faʻapitoa i luga o le tauau ma tuck ua avanoa.

A maeʻa ona faʻataʻamilo mai le mea i le potu faigaluega, o le a aliali mai se faʻailoga i le mea e te manaʻomia ai le faʻailoaina o le umi o le laina, tuʻuina se tuʻutuʻuga i ai, faʻaopopo lanu ma faʻailoa le ituaiga, mo se faʻataʻitaʻiga, togitogi pe mautu.

Avanoa avanoa faʻaaoga faʻaaoga Ole fuafuaina e faʻaaogaina le faʻaaogaina o faʻamatalaga - fuaina, faʻatelega, laina laina, poʻo le va ile va. Afai e le o fausia saʻo le faʻasologa, o le a faʻaalia se mea sese ae le o le iʻuga ma e tatau ona e toe fuafuaina.

O le mea na fausia e faʻatonutonuina uma ile lima ma le ulufale atu i faʻaletonu, o le faʻamalama o loʻo tu ai i le itu taumatau i le galuega. Lenei e mafai ona sui le tulaga o X ma Y, toe faaigoaina le manatu.

Faʻaopopo foliga ma laina

Vaai totoʻa i le faiga o laina eseese ma foliga. E te le tau faia se tulaga se tasi ma faʻafesoʻotaʻi latou. Na o le filifili o le mea faigaluega talafeagai i le laulau, pe a uma ona e manaʻomia e ulufale i le itu o le faʻatusa i le laulau. Fuafuaga mafai foi ona fuafua e faʻaaoga formula, pei ona faʻaalia luga luga.

O le faʻailoaina o loʻo vaʻaia e otometi lava ona teuina i le poloketi laulau. Faʻaaoga ia e suia ai faʻamatalaga patino, faʻaopopo se faʻamasinoga, pe suʻe faʻamatalaga e uiga i laina, foliga, ma faʻailoga.

Gaoioiga

Mafaufau ile tab "Faʻagaioiga" i luga o le meafaigaluega meafaigaluega. Oe mafai fausiaina se vaega o vaega, feauaʻiga, faʻafoi mea. Le faʻagaioiga galue naʻo vaega ua uma, latou te le o fuafua e faʻagaioi se tasi laina poʻo se vaega.

Faaopoopoina Fuataga

E masani lava ona faia se masaniga e faʻaaogaina ai nisi fua. O le polokalama e faʻaopopo se isi Tape faʻaopopo, i totonu o fua faʻaopopo e faʻaopopo. E mafai ona e fausiaina nisi o latou faʻatasi, ina ia mafai ona e vave maua latou faʻaaoga le lisi. O fuaina e vaevaeina i lauiloa ma faʻapitoa.

I le lauiloa lapopoa ua faailoa mai e tusa ma lautele taliaina taliaina tulaga. O tapulaʻa talafeagai e faʻailogaina i faʻailoga, pe a maeʻa ona faʻaopoopo i le laulau ma sefe i le faʻatonuga. I mea faʻapitoa faʻapitoa, o le tagata faʻaaogaina lava ia faʻaalia le igoa o le fua o le tino o le tino, pe a uma ona ia ulufale i le uumi po o le girth i le iunite o fuataga na te manaʻomia.

Lelei

  • E leai se totogi o le polokalama;
  • Tuuina atu mea talafeagai uma meafaigaluega ma gaioiga;
  • Faigofie ma faigofie tusitala;
  • Faʻasamoa gagana Rusia.

Le atoatoa

I le taimi o suʻega le polokalama, e leai ni mea sese na maua.

Valentina o se sili fua mea faigaluega mo le fatuina o mamanu. Fetaui lelei mo tagata faigaluega ma amateur galuega. E oʻo i tagata le poto masani tagata faʻaaogaina e mafai ona faigofie ona feagai ma faʻatautaia. O le polokalame e mafai ona laʻuina mai luga o le upega tafaʻilagi aloaʻia, ai le vaega o le fonotaga ma le vaega lagolago.

Sii mai Valentina mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.25 i fafo mai 5 (12 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Swifturn leai se totogi faatonu Jing Kalena Faʻafefea ona faaleleia se misi window.dll sese

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Valentina o se meaʻai maua fua e faʻatupuina e fatu ai ni mamanu. I ai, e mafai ona e tutoʻatasi tusia ata ma faafoliga ofu. Faʻafetai i pulega faigofie ma tupu fua, e oʻo lava i se tagata amataina o le a feagai ma lenei galuega.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.25 i fafo mai 5 (12 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, XP
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Seamlu 2D
Tau: leai se totogi
Tele: 77 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 0.5.0.0

Pin
Send
Share
Send