Upu Sinia 090

Pin
Send
Share
Send

Soo se tasi o loʻo auai i le toe tusia o tusitusiga le sili atu i se tasi taimi mafaufau e uiga i le ono i ai o soʻo se meafaigaluega e otometi ma faia lenei faiga e sili atu talafeagai. O le Synonymy o se makro mo MS Word, e i ai le tele o aoga aoga e faʻafaigofie ai le faʻagaioiga o le tusia o tusitusiga.

Tusitusiga preprocessing

Pe a faʻalauiloa e le tagata faʻaaogaina Synonymyka, na ia ofoina atu e faia muamua faʻagaioiga o le tusitusiga o loʻo i totonu o le galuega fanua o le Word polokalama. E aofia ai ma aveʻesea avanoa avanoa ma soʻo se fesoʻotaʻiga, fufulu faʻapipiʻi, faʻapena foi ma palakalafa talafeagai palakalafa.

A manaʻomia, o nei faiga i luga o le tusitusiga e mafai ona lafoaia. I lenei tulaga, o le autu makro menu o le a vave tatalaina.

Faʻamatalaga uiga tutusa

O le autu aoga o le makro o le mafai ona suia faʻatautau upu ma faʻailoga talafeagai. O loʻo i ai i se faʻamatalaga faʻapitoa, faʻaopoopo e tagata faʻaoga. Afai e le mafai e Synonymika ona filifili se isi filifiliga, e mafai ona e alu i luga oe suʻe i se tasi o sili ona lauiloa afi afi.

Mo sili atu otometi o le galuega i luga o le tusitusiga, na faʻalauiloa e le tagata atiaʻe ia galuega faʻafaigofie i totonu o lana oloa pei o le faʻamamaina uma fasi vaega lea e mafai ona e filifilia se faʻaigoa mai le faʻamaumauga, faʻapea foi ma le masiʻi atu i le isi upu faapena.

O lenei galuega e le mamanuina e otometi sui tusitusiga. E naʻo le fesoasoani e faʻaʻautuaina le saʻiliga o iai uiga tutusa mo se upu, e te manaʻomia ai e filifili oe lava. Afai e te le amanaʻiaina lenei mea ma otometi sui upu, ona avea ai lea o le mea e maua mai ai, ia tuu atu lemu, o se mea e le faitauina.

Tusitusiga masani taimi

Faʻatasi ai ma le Synonymy, o le manaʻomia e siaki le pasene o le tutupu mai o ni upu i le tusitusiga i luga o ni tulaga faʻapitoa ua aveese. O lenei mafai ona tuʻu saʻo mai lana lisi.

Le faʻaogaina o nisi o faʻatonuga e faʻamatala mai i le makro, e tutoatasi lava le faʻailoa i le tagata e uiga i le numera o mea e tutupu ua fautuaina e o ese.

Faatulagaina

Ina ia aua neʻi e tatau ona sui mai galuega faʻatino i galuega faʻataʻitaʻi i le Word ma le isi itu, o nisi o foliga o le lona lua o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le makro i lalo o iloiloga. O le mea lea, e mafai ona e suia le lanu o tusitusiga, faʻamanino foliga, vaʻaiga pe aoina parakalafa ma laina, ma isi mea.

Lesona: Faatulagaina tusitusiga i le Microsoft Word pepa aloaia

Lelei

  • Faʻatau tufatufaina;
  • O le faʻamatalaga i totonu o Rusia;
  • Leai se faʻapipiʻi manaʻomia;

Le atoatoa

  • Toeitiiti lava gaogao faʻamatalaga uiga tutusa;

Afai o oe o se rewriter aofia i le tusiaina o lau galuega i le MS Word, ma faʻatulagaina foʻi le ono mafai ona faʻamuta sili atu otometi o galuega uma faʻagasologa, ona mafai lea o Synonyms makro o se filifiliga sili ona lelei mo lenei. E ui i le laititi o numera o gaioiga, i soʻo se mea, e tatau ona lava i lau tofo, aemaise i tagata fou tusitala.

Sii mai Sinonimoa mo leai fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (3 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Fausia makro e faafaigofie ai le galulue ma Microsoft Word Aveesea tulaga i se tusitusiga Microsoft Word tusitusiga Fausia le upega tafailagi Polokalama mo le toe tusia o tusitusiga

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le Synonymy o se faʻataʻitaʻiga mo otometi toe tusia, e mafai ai ona e faia ni gaioiga i luga o le tusitusiga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (3 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, 2003, 2008
Category: Iloiloga polokalame
Atiae: ReWrite4You
Tau: leai se totogi
Tele: 1 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 090

Pin
Send
Share
Send